Skip to main content
likewomangr zendaya louis vuitton paris fashion week fed587bf

Η Zendaya με avant-garde look κλέβει τις εντυπώσεις στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στο σόου της Louis Vuitton, Άνοιξη 2025

Η Zendaya φόρεσε ένα φουτουριστικό κοστούμι στην επίδειξη μόδας της Louis Vuitton για την άνοιξη του 2025 στο Παρίσι την Τρίτη.

Η ηθοποιός, η οποία συνοδευόταν από τον επί χρόνια στυλίστα της, Law Roach, φόρεσε ένα ασπρόμαυρο μπλέιζερ και μια ογκώδη τύπου μπαλούν μπεζ μίνι φούστα από την την συλλογή του 2025 της LV, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στα τέλη Μαΐου. Μία από τις τσάντες City Steamer της γαλλικής εταιρείας, καθώς και διχτυωτό καλσόν και χρυσά κοσμήματα Bulgari, ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

Τα μαλλιά της Zendaya ήταν σε ένα κομψό updo, ενώ το μακιγιάζ της λιτό με ένα ροζ ρουζ και ένα τολμηρό κόκκινο χείλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Ο δημιουργικός διευθυντής της Vuitton, Nicolas Ghesquière, χρησιμοποίησε το αρχιτεκτονικό αριστούργημα Park Güell στην Βαρκελώνη ως φόντο για τη συλλογή, που παρουσίαζε «μια ξεχωριστή ισπανική γεύση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zendaya fanpage (@flashdaya_)

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η Zendaya φόρεσε άλλη μια εμφάνιση από την ίδια συλλογή ενώ παρακολουθούσε την προβολή του «Dune: Part Two» στη Νέα Υόρκη. Το σμαραγδένιο φόρεμά της με έξω τους ώμους είχε μαζεμένο ύφασμα και ένα στρίφωμα με φούσκα και σε μια δεύτερη εμφάνιση ένα τέλειο ασπρόμαυρο look κατευθείαν από την πασαρέλα για την άνοιξη 2025 .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη W Magazine (@wmag)

Άλλα αστέρια στο τελευταίο σόου του Louis Vuitton ήταν μεταξύ άλλων οι Jaden Smith, Ana de Armas, Jennifer Connelly και Cynthia Erivo.

cover photo instagram/@flashdaya_ (all credits go to the rightful owner(s))

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED