Skip to main content
cerave oil control moisturising gel cream e1727860203130 46ee6caf

Νέα Oil Control Gel-Cream Moisturiser από τη CeraVe

author likewoman

2 Οκτ 2024

Νέα Oil Control Gel-Cream Moisturiser από τη CeraVe: Η Τέλεια Ισορροπία Ανάμεσα στην Ενυδάτωση και στον Έλεγχο της Γυαλάδας  

Η Κορυφαία Μάρκα Περιποίησης που Συνιστούν οι Δερματολόγοι Παρουσιάζει την ενυδατική σε μορφή Gel-Cream για επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα 

Η CeraVe, η #1 μάρκα περιποίησης και ενυδάτωσης που συνιστούν οι δερματολόγοι στις ΗΠΑ*, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη καινοτομία της για το μικτό προς λιπαρό δέρμα: τη ΝΕΑ Oil Control Moisturising Gel-Cream. Έχοντας αναπτυχθεί με βάση τις συστάσεις των ειδικών, αλλά και τις πραγματικές ανάγκες όσων έχουν λιπαρό και μεικτό δέρμα, δίνει ματ αποτέλεσμα, απορροφά την περίσσεια σμήγματος, εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα, χωρίς να το αφήνει ούτε πολύ ξηρό ούτε πολύ λιπαρό, και ταυτόχρονα συμβάλλει στην προστασία του επιδερμιδικού φραγμού. Επίσης, με την τακτική χρήση, ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων. Σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, προσφέρει ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και ελέγχει την ανεπιθύμητη γυαλάδα, πράγμα που την καθιστά ιδανική προσθήκη στη ρουτίνα όλων όσοι έχουν λιπαρό ή μεικτό δέρμα.

Το λιπαρό και το μεικτό δέρμα είναι οι επικρατέστεροι τύποι δέρματος, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού1. Ωστόσο, μόνο το 11% των καταναλωτών απευθύνονται σε κάποιον δερματολόγο για συμβουλές σε θέματα περιποίησης2, γεγονός που καταδεικνύει την ανάγκη για εξειδικευμένη καθοδήγηση σε ό,τι αφορά τη σωστή φροντίδα των συγκεκριμένων τύπων δέρματος. Για το λιπαρό δέρμα, μάλιστα, κυκλοφορεί η λανθασμένη αντίληψη ότι η χρήση ενυδατικής θα εντείνει ακόμα περισσότερο τη λιπαρότητα.

«Πολλοί πιστεύουν ότι θα απαλλαγούν από τη λιπαρότητα, αν αφυδατώσουν το δέρμα τους. Έτσι, αποφεύγουν την ενυδατική, χρησιμοποιούν σκληρά προϊόντα και πλένουν συνέχεια το πρόσωπό τους, καταλήγοντας με αυξημένη ξηρότητα», εξηγεί ο δερματολόγος Δρ. Jarett Casale. «Τα συστατικά που περιέχει η Oil Control Moisturising Gel-Cream της CeraVe την καθιστούν ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν για όσους έχουν λιπαρό δέρμα, όχι μόνο, επειδή απορροφά την περίσσεια ελαίων που παράγει το δέρμα, αλλά και γιατί προσφέρει ενυδάτωση και επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό».

Η Oil Control Moisturising Gel-Cream συνδυάζει αρμονικά την ανάλαφρη, μη λιπαρή αίσθηση μιας τζελ ενυδατικής με τη βελούδινη ενυδάτωση μιας κρέμας, εξασφαλίζοντας διάφανο, ματ αποτέλεσμα. Κατάλληλη για το μεικτό έως λιπαρό δέρμα, καθώς και για το δέρμα με τάση ακμής, η μοναδική αυτή σύνθεση περιέχει:

  • Τεχνολογία Απορρόφησης της Λιπαρότητας:Η Oil Control Moisturising Gel-Cream εμπεριέχει πυριτία και άλλους παράγοντες που απορροφούν αποτελεσματικά την περίσσεια σμήγματος και θέτουν υπό έλεγχο τη γυαλάδα.
  • Υαλουρονικό Οξύ:Ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς το λείο και σφριγηλό.
  • Νιασιναμίδη:Καταπραΰνει το δέρμα.

Επιπλέον, η Oil Control Moisturising Gel-Cream διαθέτει τις βασικές τεχνολογίες της CeraVe: τον αποκλειστικό συνδυασμό των 3 απαραίτητων ceramides EOP, NP και AP (γνωστών και ως 1, 3, και 6-II) και την τεχνολογία MultiVesicular Emulsion (MVE). Με το μοναδικό αυτό πολυστοιβαδικό σύστημα, τα ενυδατικά συστατικά απελευθερώνονται σταδιακά, σε βάθος χρόνου, ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής διάχυσή τους στην επιφάνεια του δέρματος για ενυδάτωση μακράς διάρκειας. Η σύνθεση είναι επίσης ελεγμένη για αλλεργίες και κατάλληλη, τόσο για το ευαίσθητο δέρμα, όσο και για το δέρμα με τάση ακμής, βοηθώντας στη διαχείριση της υπερβολικής λιπαρότητας χωρίς να προκαλεί ατέλειες.

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την πιο πρόσφατη καινοτομία μας, τη ΝΕΑ Oil Control Moisturising Gel-Cream. Με το λιπαρό και το μεικτό δέρμα να είναι οι επικρατέστεροι τύποι δέρματος παγκοσμίως, ήταν εμφανής η ανάγκη για μια λύση που να ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες τους. Αυτή η ελαφριά ενυδατική αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους, ώστε να συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού και να εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα, για μακράς διάρκειας ενυδάτωση και έλεγχο της γυαλάδας. Με άλλα λόγια, είναι ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση! Σε μελέτη καταναλωτών, μάλιστα, το 90% των ατόμων με μεικτό / λιπαρό δέρμα είπαν ότι το δέρμα τους παραμένει ματ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και ότι το νιώθουν πιο ισορροπημένο –δηλαδή ούτε πολύ λιπαρό ούτε πολύ ξηρό ή αφυδατωμένο3» λέει η Audrey Dorfman, Επικεφαλής Marketing στη CeraVe.

Για περισσότερες συμβουλές περιποίησης και πληροφορίες για τα προϊόντα, επισκεφθείτε τη CeraVe στο www.cerave.gr και στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το X.

RELATED