Skip to main content
likewomangr halley berry instagram 1 eb5ecac0

Η τολμηρή selfie της Halle Berry που τρέλλανε του φαν της και δείχνει ότι είναι ακόμη θεά!

Η Halle Berry συνεχίζει να αψηφά την ηλικία σε μια νέα selfie που ανέβασε στο Instagram  που έδειχνε τους απίστευτα τονισμένους κοιλιακούς της και τη μεταμόρφωση που υπέστη για την τελευταία της ταινία, Never Let Go.

Η 58χρονη δημοσίευσε μια selfie μπροστά στον καθρέφτη ανάμεσα σε μια σειρά από άλλα στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στα γυρίσματα του ψυχολογικού θρίλερ.

Έδωσε επίσης στους θαυμαστές μια εικόνα για τον χαρακτήρα της με μια φωτογραφία της ηθοποιού με ένα ξανθό μπομπ, τζιν γιλέκο και πολλά ψεύτικα τατουάζ, καθώς και μια άλλη εντυπωσιακή φωτογραφία όπου η Halle παρουσίαζε τα άφθονα, αλλά ψεύτικα μαλλιά της μασχάλης του χαρακτήρα της.

Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, “Μαμά στα σκαριά. Ένας από τους πιο σύνθετους χαρακτήρες που είχα ποτέ τη χαρά να ενσαρκώσω. Το #NeverLetGo είναι στις αίθουσες παντού!”

likewomangr halley berry selfie
Instagram

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ταινίας , ακολουθεί ως «ένα κακό κυριεύει τον κόσμο πέρα ​​από το κατώφλι τους», όπου «η μόνη προστασία για μια μητέρα…και τους δίδυμους γιους της είναι το σπίτι τους και ο προστατευτικός δεσμός της οικογένειάς τους».

Οι θαυμαστές έσπευσαν στα σχόλια για να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για την επερχόμενη ταινία, ειδικά με την απίστευτη μεταμόρφωση της Halle για το μέρος της Momma.

“Halle, αυτό που μου αρέσει είναι που μεταμορφώνεσαι σε χαρακτήρα, δεν φοβάσαι να μην είσαι λαμπερή όλη την ώρα. Έχεις εύρος…” σχολίασε ένας θαυμαστής. 

Ένας άλλος έγραψε: “Ευχαριστώ που επιτρέπεται στις όμορφες γυναίκες να είναι πιο ακατέργαστες όπως το πρόσωπό σου τώρα. Ανυπομονώ να το δω αυτό.” 

Η μητέρα δύο παιδιών μίλησε στο  Marie Claire  τον Σεπτέμβριο για τη γήρανση στο Χόλιγουντ: «Πάντα ήξερα ότι ήμουν κάτι περισσότερο από αυτό το πρόσωπο και περισσότερο από αυτό το σώμα», είπε.

likewomangr halley berry instagram
Instagram

«Οπότε όταν αυτό αρχίσει να πηγαίνει, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου, οι άνθρωποι θα επικεντρωθούν στις άλλες πτυχές μου που νομίζω ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες».

Η ηθοποιός μοιράστηκε ότι για να μπει στον χαρακτήρα, το καστ έπρεπε να «ξεφυτρώσει τον εαυτό της» για την ταινία.

“Σταμάτησα το ξύρισμα. Δαγκώσαμε τα νύχια μας. Κιτρινίσαμε τα δόντια μας. Τα μαλλιά μας ήταν χάλια”, μοιράστηκε με το Hollywood Reporter, χαρακτηριστική και η φωταγραφία που ανέβασε στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η Halle αποκάλυψε ότι της «κίνησε άγρια ​​το ενδιαφέρον» ο ρόλος της μαμάς στο ψυχολογικό θρίλερ, παρομοιάζοντάς το με άλλα κλασικά τρόμου.

“Όταν διάβασα [το σενάριο], ήταν σαν την πρώτη φορά που διάβασα το A Quiet Place . Το διάβασα πριν το φτιάξουν και σκέφτηκα, “Ουάου, αυτό είναι τρελό. Θέλω να δω αυτήν την ταινία. ‘ Έτσι ένιωσα όταν διάβασα το Ποτέ μην αφήσεις ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η ηθοποιός του Catwoman βασίστηκε στη δική της εμπειρία της μητρότητας για την ταινία. Έχει την κόρη της Nahla , 16 ετών, με τον πρώην φίλο της Gabriel Aubry και τον γιο της Maceo, 10 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Olivier Martinez.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED