Skip to main content
Likewoman 1200800 4 b3ad0675

Όλα τα This and That #184 | Τι είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

HEXIE – Νέοι κανόνες στην περιποίηση της επιδερμίδας

Η Αντωνία Λόλα, δημιουργός του skincare brand HEXIE, υποδέχτηκε στο Aether Spa τον Γιάννη Αθητάκη. Ο ηθοποιός γνώρισε από κοντά το εξαιρετικό brand περιποίησης δέρματος και επέλεξε την La Crème Anti-Oxydante από τη σειρά SOIN SUPĒRIEUR LE NECTAR, που ταίριαξε ιδανικά στον τύπο δέρματος του. Τα ισχυρά δραστικά της φόρμουλας διατηρούν το δέρμα σε φυσική και νεανική κατάσταση. Απόλυτη ισορροπία της επιδερμίδας σε όλο της το μήκος, με αντιοξειδωτική και αναζωογονητική δράση, που φροντίζει και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζοντας ζωντάνια στην επιδερμίδα.

HEXIE, στα κινέζικα σημαίνει αρμονία και με όραμα λοιπόν την έννοια αυτή, η δημιουργός, ξεκίνησε «το χτίσιμο» της εικόνας μιας γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει, που περιποιείται και φροντίζει τον εαυτό της. Το HEXIE γεννήθηκε για να ξεκλειδώσει και να διατηρήσει τη δύναμη μιας λαμπρής μεταμόρφωσης, για κάθε δέρμα που αναζητά μια αυθεντική αγάπη. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να μπορεί ο καθένας να το απολαμβάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, βιώνοντας την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας και σεβασμού του εαυτού του. Πρόκειται για μια αυθεντική μάρκα που τιμά την ποιότητα, έχοντας τολμηρές συνθέσεις που μπορούν να δημιουργήσουν νέους κανόνες στην περιποίηση της επιδερμίδας. Με αργά, σταθερά βήματα, μελέτη, έρευνα, πολύωρες συζητήσεις και γνώμονα την αρμονία, οι δύο σειρές προϊόντων, Résultat Supérieur και Soin Supérieur έχουν σκοπό την ποιότητα, την φροντίδα και την αποτελεσματικότητα. Η ίδια φιλοσοφία ακολουθήθηκε και στο packaging.

Ο Schwarzkopf με τις αγαπημένες μάρκες μαλλιών Gliss και Taft στο 1ο “Be Well Festival”

Ο Schwarzkopf με τις αγαπημένες μάρκες μαλλιών Gliss και Taft στο 1ο “Be Well Festival”

Ο Schwarzkopf, με περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας στην περιποίηση και το styling των μαλλιών, συμμετείχε ως silver χορηγός στη μεγαλύτερη γιορτή ευεξίας, προσωπικής ενδυνάμωσης και fitness της χρονιάς, στο Be Well Festival υπό τη διοργάνωση του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Από την κορυφαία εκδήλωση, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Schwarzkopf με τα αγαπημένα brands Gliss και Taft, τονίζοντας για ακόμη μια φορά τη σημασία των μαλλιών στην έκφραση κάθε πτυχής του εαυτού μας αναδεικνύοντας την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα του καθενός. Σε ένα διήμερο γεμάτο γυμναστική, ενημερωτικά σεμινάρια, σωματική και  πνευματική ενδυνάμωση, οι δύο μάρκες του Schwarzkopf, Gliss και Taft, πρόσφεραν στους επισκέπτες hair tips για την σωστή περιποίηση και το styling των μαλλιών τους. Χάρισαν ομορφιά και αυτοπεποίθηση σε κάθε επισκέπτη δίνοντας του την ευκαιρία να κάνει γρήγορα hair looks και να δοκιμάσει τα προϊόντα μαλλιών. Η νέα εποχή του Schwarzkopf και το μήνυμα «For Every You», επιβεβαιώνει ότι το “ταξίδι” προς την ενδυνάμωση και την αυτοπεποίθηση συνδέεται και με τη δύναμη που κρύβουν τα μαλλιά μας, προβάλλοντας την ξεχωριστή ταυτότητα όλων μας! Ο Schwarzkopf δεσμεύεται να προσφέρει προϊόντα περιποίησης και styling μαλλιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη, δίνοντας έμπνευση για να αποκαλύψουμε τον πραγματικό μας εαυτό! Πιο δυνατά μαλλιά, πιο δυνατές και εσείς!

All About Gourmets – Λαχταριστά και αυθεντικά panettone, απευθείας από την Ιταλία

All About Gourmets – Λαχταριστά και αυθεντικά panettone, απευθείας από την Ιταλία

Η All About Gourmets, βρίσκεται σε προετοιμασίες, ενόψει της χειμερινής περιόδου, με παραγγελίες λαχταριστών panettone από την Ιταλία, που θα πρωταγωνιστήσουν λόγω της ντελικάτης γεύσης και του εξαιρετικού αρώματός τους. Θα βρεις τα panettone της Acetaia Reale, σε τρεις μοναδικές γεύσεις, με κρέμα βαλσάμικο & βύσσινα, με σύκα & σοκολάτα και στην πιο απλή εκδοχή τους με κρέμα βαλσάμικο. Η υψηλή ποιότητα, η ισχυρή κληρονομιά και οι γεύσεις των panettone, θα δώσουν μια γαστρονομική διάσταση στο τραπέζι σας αλλά και στα δώρα στους αγαπημένους σας.

The Urban Mall Festival @ The Mall Athens

The Urban Mall Festival @ The Mall Athens

Έως τις 28 Σεπτεμβρίου, το The Mall Athens φιλοξενεί το The Urban Mall Festival, ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό φεστιβάλ που υπόσχεται να γίνει θεσμός και απευθύνεται στους νέους και τις οικογένειες της πόλης. Oι επισκέπτες του The Mall Athens εκφράζουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους συμμετέχοντας σε graffiti events και διασκεδάζουν με live μουσική και dance shows!

  • Graffiti Stencil – Πέμπτη 26/09 | 17.00 – 20.00: Γίνε street art καλλιτέχνης και δημιούργησε εντυπωσιακά graffiti stencil.
  • Wanna Be a DJ – Παρασκευή 27/09 | 17.00 – 20.00 & Σάββατο 28/09 | 17.00 – 20.00: Ζήσε την εμπειρία του DJ δημιουργώντας το δικό σου μοναδικό μουσικό mix.
  • Free Style Dance – Πέμπτη 26/09 | 18.00 – 20.00 & Σάββατο 28/09 | 12.30 – 15.30: Επαγγελματίες χορευτές σε free style χορογραφίες δίνουν ρυθμό στο εμπορικό κέντρο.
  • Neon Tattoo – Παρασκευή 27/09 | 18.00 – 20.00 & Σάββατο 28/09 | 17.00 – 19.00: Διάλεξε εντυπωσιακά neon tattoo που φωτίζουν στο σκοτάδι και δώσε στυλ στις εμφανίσεις σου.
  • Doodle Art Collab – Παρασκευή 27/09 | 16.00 – 20.00 & Σάββατο 28/09 | 12.00 – 20.00: Χρωμάτισε τα 3D γράμματα της λέξης “DELULU” και άφησε τη δημιουργικότητά σου να εκφραστεί.
  • Stand Up Comedy – Σάββατο 28/09 | 19.00 – 20.00: Απολαύστε stand up comedy παραστάσεις στο ολοκαίνουργιο Urban Roof Garden του The Mall Athens με σύντομα αστεία και διασκεδαστικές ιστορίες.

Το πιο δημιουργικό φεστιβάλ της πόλης είναι γεγονός! Μη το χάσετε! Μάθετε περισσότερα αναλυτικά για το πρόγραμμα και τις δράσεις στο themallathens.gr

Το κορυφαίο premium Ιταλικό espresso brand Portioli, στα Διεθνή Βραβεία Maria Callas Monaco Gala & Awards

Το κορυφαίο premium Ιταλικό espresso brand Portioli, στα Διεθνή Βραβεία Maria Callas Monaco Gala & Awards

Ο Espresso Portioli, για ακόμη μια φορά, θερμός υποστηρικτής του Πολιτισμού και της Τέχνης. Με μεγάλη επιτυχία, λάμψη αστέρων και τιμητικές διακρίσεις, διοργανώθηκαν και φέτος τα Διεθνή Βραβεία Maria Callas Monaco Gala & Awards. Aυτή την φορά μας ταξίδεψαν από το Πριγκιπάτο του Μονακό, στη μαγευτική Βενετία. Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια του θεσμού, Ιωάννα Ευθυμίου επέλεξε αυτόν τον προορισμό για την φετινή διοργάνωση, για δύο σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος αφορά τη Maria Callas, που συνάντησε για πρώτη φορά εκεί τον μεγάλο έρωτα της ζωής της Αριστοτέλη Ωνάση, στο Lido της Βενετίας το 1957, κατά τη διάρκεια του 18ου Φεστιβάλ κινηματογράφου, όπου γνωρίστηκαν από την κοινή τους φίλη Lady Maxwell. Έτσι λοιπόν η Ιωάννα Ευθυμίου αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της Maria Callas, στον τόπο που έγινε αυτή η ιστορική συνάντηση, που έμελλε να σημαδέψει τη ζωή της μεγάλης ντίβας της Όπερας για πάντα. Ο δεύτερος σημαντικός λόγος αφορά την ταινία “Maria” του γνωστού σκηνοθέτη Pablo Larrain με βασική πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie, που αυτή τη στιγμή διαγωνίζεται για το Χρυσό Λέοντα στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Ο Ιταλικός espresso Portioli και ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Espresse S.A. Portioli espresso δεν μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη σημαντική διοργάνωση.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Μεγάλη αντιπολεμική συναυλία με τίτλο «ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» στο Ηρώδειο

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Μεγάλη αντιπολεμική συναυλία με τίτλο «ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» στο Ηρώδειο

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ηρώδειο, διοργάνωσε μεγάλη αντιπολεμική συναυλία με τίτλο: «ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ». Καλλιτεχνική διεύθυνση μουσική επιμέλεια είχε ο Πασχάλης Τόνιος (συνθέτης/ερμηνευτής). Στόχος και σκοπός η ενίσχυση του πανανθρώπινου μηνύματος της ειρήνης και της αλληλεγγύης, σε μια εποχή που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις (εχθροπραξίες σε Γάζα, Ουκρανία κ.α.).
Στην μεγάλη αντιπολεμική συναυλία συμμετείχαν, με αλφαβητική σειρά, οι καλλιτέχνες: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πέτρος Γαϊτάνος, Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Ηλίας Λιούγκος, Θοδωρής Κοτονιάς, Σαββέρια Μαργιόλα, Πέννυ Μπαλτατζή, Γεωργία Νταγάκη, Σοφία Παπάζογλου, Πασχάλης Τόνιος, Διονύσης Τσακνής, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μπάμπης Τσέρτος, Μανώλης Φάμελλος, Λάκης Χαλκιάς, Μπέτυ Χαρλάυτη και της ΕΡΤ κα Ελένη Χρονά. Σημειώνεται ότι στην συναυλία Έλάβαν μέρος 300 χορωδοί.

Backstage από τα γυρίσματα του trailer και της φωτογράφισης της Καίτης Γαρμπή και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου λίγο πριν τις εμφανίσεις τους στο “Notes Live” της Κύπρου. Μαζί τους ο Δημήτρης Σχοινάς στην πρώτη μεγάλη συνεργασία της νέας σεζόν!

Backstage από τα γυρίσματα του trailer και της φωτογράφισης της Καίτης Γαρμπή και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου λίγο πριν τις εμφανίσεις τους στο “Notes Live” της Κύπρου. Μαζί τους ο Δημήτρης Σχοινάς στην πρώτη μεγάλη συνεργασία της νέας σεζόν!

Οι “Notes Live” υποδέχονται την Καίτη Γαρμπή και από 5 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο η Καίτη που αγαπούσαμε και αγαπάμε θα εμφανίζεται στο πιo hot stage της Κύπρου! Μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη που έχει διαγράψει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και στις live εμφανίσεις, αλλάζοντας κυριολεκτικά τη διασκέδαση στο νησί της Αφροδίτης, υπόσχονται λαμπερές βραδιές! On stage και ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Σχοινάς. Η χημεία των καλλιτεχνών, ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, με τα πειράγματα και τα γέλια να είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης τους για την αφίσα τους και των γυρισμάτων του promo trailer, που θα συζητηθεί, στα backstage των οποίων όλοι πήραν μία γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στο πιο hot – winter live πρόγραμμα.  Πρόκειται για ένα μουσικό «πάντρεμα» που υπόσχεται το κέφι να κρατήσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Τo πολυαναμενόμενο σχήμα θα συμπληρώσει και η εκρηκτική performer Nafsica. Η φωτογράφιση έγινε από την ταλαντούχα Ρούλα Μονιάκη και το trailer υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κορυφαίου Άλεξ Κωνσταντινίδη. Το creative team συμπλήρωσαν ο legendary hair artist Βασίλης Μπουλούμπασης, η make-up artist Δέσποινα Αλχαζίδου και οι styling experts Ντένης Κολποδίνος και Φιλίτσα Νικολαίδη.

Η Mideast Travel Worldwide κερδίζει για 5η συνεχή χρονιά το βραβείο «Greece’s Best M.I.C.E. Organizer 2024»

Η Mideast Travel Worldwide κερδίζει για 5η συνεχή χρονιά το βραβείο «Greece's Best M.I.C.E. Organizer 2024»

Η Mideast Travel Worldwide ανακοινώνει με μεγαλη υπερηφάνεια ότι τα World M.I.C.E. Awards της απένειμαν τον τίτλο “Greece’s Best M.I.C.E. Organiser 2024”. Αυτή η υψηλού κύρους αναγνώριση σηματοδοτεί την 5η συνεχή χρονιά που η Mideast Travel βραβεύεται ως ο κορυφαίος διοργανωτής M.I.C.E. στην Ελλάδα, ενισχύοντας τη θέση της ως πρωτοπόρος στον κλάδο. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης της ομάδας της Mideast. Η δέσμευσή της για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και καινοτομίας στον τομέα των συναντήσεων, ταξιδιών κινήτρων, συνεδρίων και εκδηλώσεων (M.I.C.E.) είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και δίκαια αναγνωρισμένη.

Η συνεχής επιτυχία της Mideast Travel Worldwide οφείλεται στη βαθιά γνώση του Συνεδριακού κλάδου, την πελατοκεντρική προσέγγιση και τις στρατηγικές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της μακροχρόνιας συνεργασίας της ως επίσημος συνεργάτης της BCD Meetings & Events στην Ελλάδα. Καθώς η εταιρεία γιορτάζει αυτό το σημαντικό ορόσημο, παραμένει επικεντρωμένη στην επέκταση των υπηρεσιών της και στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολύτιμων πελατών της. Η κατάκτηση του βραβείου Greece’s Best M.I.C.E. Organizer 2024 υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της Mideast Travel Worldwide στην αριστεία. Η δέσμευση αυτή διασφαλίζει ότι κάθε εκδήλωση που διοργανώνει όχι μόνο ανταποκρίνεται αλλά και υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της, ενισχύοντας την ηγετική της θέση στον κλάδο του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νέα αποκλειστική συνεργασία Λακιώτης – Pro Concept

Νέα αποκλειστική συνεργασία Λακιώτης - Pro Concept

H εταιρεία Λακιώτης με πολυετή εμπειρία και παρουσία στην ελληνική αγορά διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με μια ακόμα αποκλειστική συνεργασία με μια από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής πλακιδίων, την ισπανική Pro Concept. Η Pro Concept διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια και η νέα της συλλογή που διατίθεται στα καταστήματα Λακιώτης, συνδυάζει υψηλή ποιότητα και design με σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής. Η σχεδίαση των προϊόντων της Pro Concept είναι μοναδική. Ιδιαίτερα οι σειρές με εμφάνιση φυσικών υλικών όπως είναι το ξύλο, η πέτρα και το μάρμαρο, ή μετάλλου συνδυάζουν την μοναδική αισθητική των υλικών με έναν πιο προσιτό και εύκολο στη διαχείριση και τοποθέτηση τρόπο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι επιλογές είναι πολλές και οι συνδυασμοί με τα ανάγλυφα décor πλακίδια που υπάρχουν στις σειρές Boston, Calacatta Imperiale, Linz, Sidi και Vision δίνουν τη δυνατότητα συνθέσεων ξεχωριστού design που δημιουργούν όγκο και τρισδιάστατο εφέ.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RELATED