Skip to main content
likewomangr victoria beckham beauty 309e7ee7

Το νέο κόκκινο κραγιόν της Victoria Beckham απογείωσε το look της!

Η πρώην Spice Girl κάνει μια αλλαγή με το νέο της κόκκινο κραγιόν…

Όσον αφορά το μακιγιάζ, η Victoria Beckham έχει μια ήρεμη, εμβληματική πάντα εμφάνιση. Αψεγάδιαστο δέρμα, καλοσχηματισμένα φρύδια, απαλή καφέ σκιά ματιών και μακριές βλεφαρίδες. Όσον αφορά τα χείλη, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα απαλό nude γυαλιστερό lip, κάτι που η σύζυγος του David Beckham έχει ακολουθήσει πιστά σε όλη της την καριέρα.

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε την έκπληξή μας όταν το πριν λίγες μέρες, η εντυπωσιακή 50χρονη παρουσιάστηκε με ένα έντονο κόκκινο χείλος! Ήμασταν σοκαρισμένοι – είναι ένας τόνος που η μητέρα τεσσάρων παιδιών δεν προτιμά ποτέ συνήθως. Μιλάμε για κάτι σπάνιο!

likewomangr victoria beckham kokkino kragion
Instagram/@victoriabeckham

Ποστάροντας στο Instagram για να ειδοποιήσει τους ακόλουθούς της ότι θα πήγαινε ραντεβού με τον σύζυγό της, η μελαχρινή καλλονή μοιράστηκε ένα κοντινό στιγμιότυπο του προσώπου της, λέγοντας ότι είχε χρησιμοποιήσει την πιο πρόσφατη απόχρωση της σειράς της «Posh Lipstick» «Pop». Το λατρέψαμε.

Το κόκκινο κραγιόν είναι γνωστό ότι κάνει τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο γεμάτα, καθώς και ότι κάνει τα δόντια πιο λευκά. Μια win win κατάσταση!

likewomangr victoria beckham kokkino kragion 1
Victoria Beckham Beauty

Η επωνυμία ομορφιάς της Victoria, Victoria Beckham Beauty, ιδρύθηκε από τη μεγιστάνα της μόδας το 2019. Έλαβε αμέσως μεγάλη αποδοχή στη βιομηχανία ομορφιάς και η εταιρεία της αγαπήθηκε από τους πελάτες για κλασικά είδη μακιγιάζ και ελίτ αγαπημένα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Στην πραγματικότητα, το best-seller «Satin Kajal Liner» της VBB είναι τόσο δημοφιλές που πωλείται ένα κάθε 30 δευτερόλεπτα. Καταπληκτικό!

Η Victoria μερικές φορές ονομάζει τα προϊόντα της από γεγονότα στη ζωή της, καθώς και φράσεις και συνθήματα που χρησιμοποιούσε στην εποχή των Spice Girl.

Εκτός από το κόκκινο κραγιόν της που φόρεσε κατά τη διάρκεια της «νύχτας του ραντεβού», η Victoria φόρεσε επίσης ένα κρεμ μπλέιζερ με λεπτή εφαρμογή και από μέσα ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ασορτί παντελόνι.

likewomangr victoria beckham kokkino kragion 2

Για αξεσουάρ η VB πρόσθεσε δαχτυλίδια από σμαράγδι και διαμάντια, κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα λεπτό κολιέ.

Cover photo instagram @victoriabeckahm

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RECENT

RELATED