Skip to main content
likewomangr Polynucleotidia skincare fd2ed206

Πολυνουκλεοτίδια: Η πολυπόθητη θεραπεία δέρματος που οι γιατροί ισχυρίζονται ότι είναι το μέλλον της αισθητικής

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επόμενη καινοτομία στην αντιγήρανση

Τα πολυνουκλεοτίδια είναι η νέα θαυματουργή θεραπεία που θεωρείται από τους αισθητικούς γιατρούς ως «το μέλλον της αισθητικής» και είναι η καινούριγα τάση των A-listers όπως την Jennifer Aniston και την Kim Kardashian.

Δημιουργούνται από το DNA του σολωμού, και ενεργοποιούν το σώμα να παράγει επιπλέον κολλαγόνο και ελαστίνη, τις δύο βασικές πρωτεΐνες στο δέρμα που επηρεάζουν την ποιότητα και την εμφάνισή του.

Τι είναι τα πολυνουκλεοτίδια;

Ένας ενέσιμος βιοδιεγέρτης, ξεκινά τη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος για να το κάνει πιο σφριγηλό, καθώς και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων για μια πιο ανανεωμένη και νεανική επιδερμίδα.

Λειτουργούν διαφορετικά από τα παραδοσιακά μπότοξ και τα δερματικές θεραπείες, βελτιώνοντας την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος από μέσα. Και σε αντίθεση με τα τιε θεραπείες ή τις αντιρυτιδικές ενέσεις που αντιμετωπίζουν τις ρυτίδες ή την απώλεια όγκου, η θεραπεία πολυνουκλεοτιδίων εστιάζει στην ανάπλαση και την ποιότητα του δέρματος.

Ποια είναι τα οφέλη των Πολυνουκλεοτιδίων;

Τα πολυνουκλεοτίδια ξεπερνούν τα παραδοσιακά ενισχυτικά του δέρματος ενεργοποιώντας τα κύτταρα ινοβλαστών μέσα στο δέρμα για να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα στην αναγέννηση, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση.

Οι ασθενείς μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τους κύκλους κάτω από τα μάτια, μειώσεις της υπερμελάγχρωσης, βελτιωμένη εμφάνιση της ροδόχρου ακμής και να μειώσουν τις ουλές ακμής – αφήνοντάς σας λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα.

Πού μπορείς να κάνεις τη θεραπεία με πολυνουκλεοτίδια;

Σε πιστοποιημένα και αξιόπιστα κέντρα κλινική ιατρικής αισθητικής.

Πόσο χρόνο χρειάζονται οι θεραπείες με πολυνουκλεοτίδια;

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Τα πολυνουκλεοτίδια χορηγούνται μέσω μικροενέσεων που είναι ελάχιστα επεμβατικές. Οι γιατροί στις κλινικές έχουν εκπαιδευτεί για να εκτελούν αυτή τη θεραπεία, διασφαλίζοντας την άνεση και την αποτελεσματικότητα των ασθενών.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Χάρη στην τοπική κρέμα μουδιάσματος και τις λεπτές βελόνες που χρησιμοποιούνται, ο πόνος είναι ελάχιστος.

Πόσο σύντομα είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα μπορούν να είναι ορατά σε τέσσερις εβδομάδες μετά την πρώτη θεραπεία, με δύο έως τρεις επισκέψεις που συνιστώνται για βέλτιστα αποτελέσματα.

Οι περισσότερες θεραπείες είναι γενικά ασφαλείς, αλλά πάντα θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, για να εξασφαλίσετε ένα ασφαλές και κατάλληλο σχέδιο θεραπείας για εσάς.

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RELATED