Skip to main content
likewomangr kooreloo domes 962abe62

Η KOORELOO συνεργάζεται με τον κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο «DOMES»

author likewoman

28 Σεπ 2024

Η επωνυμία μόδας KOORELOO επεκτείνει τις δραστηριότητές της και συνεργάζεται με τον κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο «DOMES», μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες πολυτελών ξενοδοχείων στη Μεσόγειο.

Ο όμιλος αποτελείται από 14 ξενοδοχεία για οικογένειες και μόνο για ενήλικες, δίνοντας έμφαση στον πολυτελή σχεδιασμό και τον τρόπο ζωής. Τα θέρετρα βρίσκονται σε προνομιακούς παραθαλάσσιους προορισμούς με αρχαιολογικό ενδιαφέρον κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου, τόσο στα ελληνικά νησιά όσο και στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Η μάρκα KOORELOO έχει επιμεληθεί το σχεδιασμό της πισίνας ενηλίκων στη συλλογή Domes of Elounda Autograph Collection και του Beach Area of ​​the Domes Aulūs Elounda Curio Collection της Hilton.

677A0571

Για αυτό το ιδιαίτερο έργο, οι στάμπες της υπογραφής της μάρκας με το λογότυπό της, σε συνδυασμό με τα λογότυπα των θέρετρων, κοσμούν τις ξαπλώστρες παραλίας σε μπλε τόνους στο DOMES AULŪS ELOUNDA, ενώ οι ξαπλώστρες στην πισίνα Ενηλίκων στο DOMES OF ELOUNDA θα έχουν μοτίβα σε πράσινες αποχρώσεις.

677A4301

Μέσω αυτής της συνεργασίας, προσφέρεται στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μια νέα εμπειρία υψηλού επιπέδου που τιμά τόσο το δημιουργικό όραμα της KOORELOO όσο και την εξαιρετική φιλοξενία της DOMES.
Η KOORELOO δημιουργεί μια σειρά από εξελιγμένα προϊόντα που καταφέρνουν πάντα να ξεχωρίζουν. Το DNA της μάρκας είναι εμπνευσμένο από την αλληλεπίδραση τοπικών υλικών, παραδοσιακών υφαντών, καθώς και από πολυτελή και μοναδικά υφάσματα και σχέδια που προέρχονται από την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας και επιλεγμένους δημιουργούς από την Ευρώπη.

RECENT

RELATED