Skip to main content
likewomangr chanelbeauty instagram 7cc75abd

Σας βρήκαμε τα 5 καλύτερα top coat νυχιών για ένα έχετε ένα λαμπερό mani

Ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρήσετε το mani σας φρέσκο ​​για εβδομάδες είναι με ένα καλό top coat

Ένα φρέσκο ​​μανικιούρ είναι η τέλεια τελική πινελιά σε κάθε ρουτίνα ομορφιάς – κάνοντας ακόμα και εκείνες τις μέρες χωρίς μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά να αισθάνεστε κάπως ανεβασμένες. Αφού αφιερώσετε τόσο πολύ χρόνο για να επιλέξετε το τέλειο βερνίκι και να φροντίσετε τα νύχια σας , το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι μια φρέσκια πινελιά στο ​​μανικιούρ σας. Ενώ υπάρχουν γυαλιστικά και φόρμουλες gel που υπόσχονται μακροχρόνια αποτελέσματα, η λύση μπορεί να είναι πιο απλή από αυτό: Απλώς προσθέστε ένα top coat.

Παρατείνει την έντονη λάμψη και παραμένει λαμπερό, όπως τα βερνίκια gel, για μέρες χωρίς να χρειάζεται η λάμπα LED. Η Julie Kandalec, μια διάσημη mani expert και εκπαιδευτικός στη Νέα Υόρκη, συμφωνεί και παρομοιάζει τα καλύτερα top coat με το κερασάκι στην τούρτα. Όπως αναφέρει «προστατεύει ό,τι βρίσκεται από κάτω, λειαίνει και τελειοποιεί την ενίοτε υφή του χρώματος και προσθέτει ένα γυαλιστερό φινίρισμα». «Σε ορισμένες περιπτώσεις, βοηθά το χρώμα από κάτω να στεγνώσει γρηγορότερα, διεισδύοντας επίσης.”

Ένα top coat μπορεί να είναι απαραίτητο για το κιτ μανικιούρ DIY , αλλά δεν είναι όλα ίδια. Μερικά είναι σχεδιασμένα για μεγαλύτερη χρήση και οι διαλύτες θα εξατμιστούν αργά και η επίστρωση θα στεγνώσει πιο αργά. Μερικά είναι σχεδιασμένα για γρήγορο φινίρισμα, ώστε να στεγνώνουν γρήγορα, για κάποιον που χρειάζεται απλώς ένα “quickie mani” καθώς βγαίνει από την πόρτα. Εφόσον το top coat σας ταιριάζει με τον τύπο της επίστρωσης των νυχιών σας — top coat gel με gel βερνίκι και κανονικό top coat με κανονική λάκα—θα έχετε πολλές επιλογές. Είτε ψάχνετε για μια φόρμουλα που στεγνώνει γρήγορα είτε για μια φόρμουλα με γυαλιστερό φινίρισμα, παρακάτω σας έχουμε κάποια για κάνετε ένα όμορφο μανικιούρ στο σπίτι.

Τίποτα δεν κάνει καλύτερο multitasking από το OPI Start to Finish 3-σε-1

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI Greece (@opi_greece)

Chanel Le Gel Coat Longwear Top Coat

479032 500

Essie Gel Couture Platinium Top Coat

essie gel couture platinium top coat 13

Dazzle Dry Top Coat

seche vive dry 14ml 1

Essence extreme gel coat

essence top coat

Πώς να εφαρμόσετε ένα Top Coat

Με την πρώτη σκέψη, η εφαρμογή ενός top coat είναι εύκολη: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε μια λεπτή στρώση αφού έχετε βάλει το βερνίκι σας και να περιμένετε να στεγνώσει το προστατευτικό στρώμα. Σημαντικό είναι να έχετε αρκετό προϊόν στο πινέλο σας ώστε οι τρίχες να μην αγγίζουν το βερνίκι από κάτω για να μην αφήνει γραμμές.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να προσθέσετε πολύ βερνίκι στο στρώμα των νυχιών σας το top coat πρέπει να είναι μόνο στη μια πλευρά στο πινέλο για να μην πάει πάρα πολύ προϊόν επάνω στο νύχι.

Δεν είναι δύσκολο απλά θέλει τρόπο.

cover photo instagram/@chanelbeauty

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RECENT

RELATED