Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2024%2F09%2Flikewomangr street style paris 1

Τα καλύτερα street style από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Το Paris street style κρατάει πάντα το καλύτερο για το τέλος

Το 2024 σηματοδοτεί επίσης 50 χρόνια από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και το πρόγραμμα είναι το καλύτερο που φαινόταν εδώ και χρόνια, με πολλές βασικές πασαρέλες γραμμένες.

Η Εβδομάδα μόδας του Παρισιού ξεκίνησε μετατρέποντας την γαλλική πρωτεύουσα σε μια μεγάλη πασαρέλα. Στα πιο όμορφα μέρη θα βρείτε fashion shows κορυφαίων σχεδιαστών ενώ οι δρόμοι μετατρέπονται σε μια ανοιχτή πασαρέλα όπου οι λάτρεις της μόδας εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ.

likewomangr street style paris
@adrianericmorales 

Οι συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά το real life catwalk βρίσκεται στους δρόμους της πόλης με το street style να μας δίνει έμπνευση. Το φθινόπωρο σηματοδοτεί την έναρξη των σκούρων χρωμάτων με το μαύρο, το γκρι και το καφέ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Τα πρώτα πανωφόρια έκαναν την εμφάνισή τους ενώ τα oversized blazers δηλώνουν το παρόν σε κάθε πιθανή έκδοση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Αν ένα υλικό κυριάρχησε στα street style looks αυτό είναι το δέρμα. Δερμάτινα παντελόνια, φούστες, καμπαρντίνες ήταν οι πρωταγωνιστές δίνοντας την αίσθηση του chic με έναν δυναμικό τρόπο. Οι αποχρώσεις ήταν σκούρες χωρίς βέβαια να λείπει το κόκκινο και το μπορντό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Ο μινιμαλισμός είναι ο πυρήνας της γαλλικής φινέτσας και αυτό το σεβάστηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Μίνιμαλ γραμμές με λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, ασυμμετρίες και έντονες βάτες κυριαρχούσαν στο street style.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alison Toby (@alisontoby)

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού δεν είναι απλά μια παρουσίαση των νέων συλλογών των οίκων, αλλά μια γιορτή. Το street style είναι ένας καθρέφτης του πως η μόδα μεταφράζεται στην καθημερινότητα. Στους δρόμους τα ρούχα αγγίζουν τα όρια της τέχνης και μπορούν να φορεθούν από όλους, γι’ αυτό το street style αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Talabi (@sarah.talabi)

cover photo instagram/@adrianericmorales

Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Νοσηλευτικής, αλλά η αγάπη μου για την μόδα με οδήγησε στους δρόμους της αρθρογραφίας. Εκ φύσεως ανήσυχο πνεύμα και εθισμένη στα περιοδικά μόδας. Πιστεύω ότι πίσω από κάθε fashion item κρύβεται μια ιστορία και μαζί ελπίζω να την ανακαλύψουμε.

RELATED