Skip to main content
HM Studio AW24 Event Athens 54e739da

Η H&M γιόρτασε το λανσάρισμα της συλλογής H&M STUDIO A/W 2024 με μια εκδήλωση εμπνευσμένη από την τζαζ μουσική

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες πριν το λανσάρισμα της συλλογής H&M Studio A/W 2024, η H&M υποδέχθηκε στο Green Park, ένα ιστορικό χώρο με ιδιαίτερη αίγλη, εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα exclusive Preview της συλλογής με έμπνευση από τη τζαζ μουσική.

Λαμπεροί καλεσμένοι, celebrities, influencers και εκπρόσωποι των Μέσων είχαν την ευκαιρία να μυηθούν σε ένα τζαζ πάρτυ, δωσμένο με μια σύγχρονη οπτική που αποτυπώνει το διαχρονικό στυλ της νέας συλλογής, η οποία επαναπροσδιορίζει τις κλασικές σιλουέτες δίνοντάς τους μία νέα φρέσκια πινελιά.

10 1

Η Αλεξάνδρα Σιετή καθήλωσε τους καλεσμένους με ένα jazz live performance, η Jovie Sax έδωσε τον δικό της παλμό με τις μελωδίες του σαξοφώνου της, ενώ η βραδιά απογειώθηκε με ένα μοναδικό jazz dj set από την Nepheli – Ophélia.

31

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους το brand βρέθηκαν οι Λάκης Γαβαλάς, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Γιώργος Καράβας, Ελένη Τσολάκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαρία Ηλιάκη, Έλενα Γαλύφα, Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νικολέττα Ράλλη.

19

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη δική τους «on stage» στιγμή στο ειδικά διαμορφωμένο ρετρό photobooth, ενώ αφορμή για δημιουργία περιεχομένου στη χθεσινή βραδιά έδωσαν και τα εντυπωσιακά installations με βινύλια αλλά και το diigital projection της ταινίας της καμπάνιας.

8 1

Το Hendrick’s Gin, το πιο ασυνήθιστο τζιν που εκχυλίζεται με αγγούρι και ροδοπέταλο, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια βραδιά προσφέροντας στους καλεσμένους εκλεπτυσμένα cocktails.

15

Ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση έδωσαν και οι Studio ambassadors της συλλογής από το εξωτερικό. Η Slavena Vatova από τη Βουλγαρία, η Mina Nedovic και η Ena Luna από τη Σερβία, η Alina Eremia, Ioana Grama & Flavia Barbu από τη Ρουμανία αλλά και η Isabella Rakonic από την Κροατία ξεχώρισαν φορώντας key looks της νέας συλλογής.

IMG 9286

Η συλλογή H&M Studio A/W24 θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά online στο hm.com στις 26 Σεπτεμβρίου 2024.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED