Skip to main content
bella hadid e1727333438197 8ba6600a

Η Bella Hadid ξανά στην πασαρέλα | Η απόλυτη ανδρόγυνη εμφάνιση στο σόου του Saint Laurent

Η Bella Hadid είναι ξανά εδώ και η επιστροφή της στην πασαρέλα ήταν πέρα για πέρα εντυπωσιακή!

Η διάσημη σούπερ μόντελ έκανε την επανεμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, περπατώντας για την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Saint Laurent για το 2025. Εντυπωσίασε τους πάντες με ένα ανδρόγυνο look, φορώντας ένα κοστούμι εμπνευσμένο από τη γκαρνταρόμπα των ανδρών και μεγάλους, χοντρούς μαύρους σκελετούς γυαλιών.

Η Hadid εμφανίστηκε με ένα μαύρο, χαλαρό κοστούμι που περιλάμβανε ένα oversized σακάκι πάνω από ένα λευκό πουκάμισο και μια μαύρη γραβάτα. Το look ολοκληρώθηκε με εξίσου χαλαρό παντελόνι και μυτερά μαύρα τακούνια. Το μαλλί της ήταν κομψά χτενισμένο με χωρίστρα στη μέση και δεμένο πίσω σε έναν κόμπο στον αυχένα της. Το μακιγιάζ της ήταν απλό και μίνιμαλ, ενώ απέφυγε εντελώς τα αξεσουάρ, πέρα από τη γραβάτα και τα μαύρα γυαλιά.

Αν αυτό το στιλ σας θυμίζει κάτι, είναι επειδή τα γυαλιά της Bella είναι εμπνευσμένα από τα χαρακτηριστικά χοντρά μαύρα γυαλιά που φορούσε ο ίδιος ο Yves Saint Laurent. Ο σχεδιαστής ήταν γνωστός για αυτή τη στιλιστική επιλογή, και η Hadid, η οποία αγαπά τα εντυπωσιακά γυαλιά, έδωσε μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο κλασικό κοστούμι “Le Smoking” του οίκου. Το συγκεκριμένο look ήταν μόνο ένα από τα πολλά oversized κοστούμια που κυριάρχησαν στην πασαρέλα, με έντονες εμφανίσεις και σε σύνολα με φούστες σε κοσμήματα και έντονες αποχρώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vogueandchocolate

Αυτή η εμφάνιση σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση της Hadid στην πασαρέλα μετά δύο χρόνια απουσίας. Το διάσημο μοντέλο είχε αποσυρθεί για να φροντίσει την υγεία της, έπειτα από μια ιδιαίτερα έντονη σεζόν το φθινόπωρο του 2022, όπου όλοι θυμόμαστε τη θρυλική στιγμή με το φόρεμα από σπρέι στο σόου του Coperni. Η επιστροφή της μας γεμίζει χαρά και ανυπομονούμε να δούμε πού θα την οδηγήσει το επόμενο της βήμα – τόσο στην πασαρέλα όσο και στις προσωπικές της στυλιστικές επιλογές, καθώς κανείς δεν δημιουργεί street style κομμάτια όπως η Hadid.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Μόλις σήμερα, η Bella μας άφησε άφωνους με τα bayonetta γυαλιά και ένα δερμάτινο τζάκετ, ενισχύοντας το εκρηκτικό της στιλ. Πριν από το Παρίσι, η Hadid βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, όχι για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, αλλά για να ιππεύσει άλογο, προωθώντας ένα ντοκιμαντέρ για τον σύντροφό της, επαγγελματία αναβάτη Adan Banuelos. Η Hadid έδειξε τις ικανότητές της φορώντας τζιν, δερμάτινες μπότες, και ένα μαύρο μεταξωτό πουκάμισο που αγόρασε από το Depop. Ακόμα και οι σούπερ μόντελ έχουν στιγμές που μοιάζουν με όλους εμάς!

https://www.instagram.com/p/DABuF-1ub9m/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Η Bella Hadid είναι λοιπόν και πάλι στο επίκεντρο και η πασαρέλα δεν θα μπορούσε να είναι πιο συναρπαστική με την επιστροφή της.

Cover Photo: Instagram/ysl

RECENT

RELATED