Skip to main content
likewomangr brooklyn beckham instagram cover 9a2226c2

Η Nicola Peltz στηρίζει τη νέα καριέρα του συζύγου της Brooklyn Beckham με τον πιο γλυκό τρόπο

Ο Brooklyn μόλις κυκλοφόρησε την νέα σάλτσα, Cloud23

H Nicola Peltz και ο σύζυγός της, Brooklyn Beckham, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια, που δείχνουν πόσο πολύ στηρίζουν ο ένας τον άλλον στα διάφορα έργα τους.

Το τελευταίο εγχείρημα του Brooklyn είναι η μάρκα καυτερής σάλτσας του, Cloud23, και η σύζυγός του έχει υποστηρίξει πλήρως το νέο λανσάρισμα – και φαίνεται ότι μπορεί να έχει επηρεάσει και την εικόνα της μάρκας.

Η συσκευασία του Cloud23 μοιάζει περισσότερο με brand αρωμάτων πολυτελείας παρά με καρύκευμα, που βρίσκεται σε ένα περίτεχνο γυάλινο μπουκάλι, με την ετικέτα να είναι στολισμένη καλλιτεχνικά με ένα χερουβείμ στα σύννεφα.

likewomangr brooklyn beckham instagram
Instagram

Σχετικά με το σχέδιο του προϊόντος του, ο Brookly είπε στον Delish: “Ήθελα να φτιάξω το πιο σέξι μπουκάλι καρυκευμάτων, το οποίο νομίζω ότι έκανα πολύ καλά. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που να φαίνεται πολύ καλό σε ένα τραπέζι και όχι μόνο στο ψυγείο.”

Η βιολογική και χωρίς γλουτένη σάλτσα έρχεται σε πολύ γεύσεις, ζεστό habanero και γλυκό jalapeno, με το ένα να έχει ροζ ετικέτα και το άλλο μπλε.

Η Nicola είναι γνωστή για την αισθητική της και την κομψή αίσθηση του στυλ, οπότε έχουμε την αίσθηση ότι συνέβαλε στην εμφάνιση του Cloud23.

Μοιράζοντας τον ενθουσιασμό της για το νέο εγχείρημα του συζύγου της, η Nicola έγραψε στο Instagram: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήρθε η μέρα. Είμαι πολύ περήφανη για σένα μωρό μου. Το να σε βλέπω να ζωντανεύεις το Cloud23 ήταν τόσο ξεχωριστό για μένα. Έχεις δουλέψει τόσο σκληρά για αυτό και είμαι τόσο χαρούμενη που οι άνθρωποι επιτέλους προσπαθούν».

likewomangr brooklyn beckham instagram 1
Instagram

Η μητέρα του Brooklyn, Victoria Beckham, ήταν εξίσου υποστηρικτική, γράφοντας απλώς: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα!».

Ο  μπαμπάς David Beckham υποστήριξε επίσης, αναφερόμενος στον μεγαλύτερο γιο του με το παρατσούκλι του, γράφοντας: “Τόσο περήφανος για σένα Μπούστο. Η νέα μου αγαπημένη ζεστή σάλτσα”.

Σχετικά με το πώς αυτός και η Nicola χρησιμοποιούν το Cloud23 στο σπίτι, ο Brooklynαποκάλυψε ότι η γυναίκα του είναι λιγότερο εξειδικευμένη στην κουζίνα, λέγοντας στον Delish: «Δεν μπορεί να μαγειρέψει καθόλου για να σώσει τη ζωή της», προσθέτοντας: «Αλλά την αγαπώ δίπλα μου γιατί αυτή φτιάχνει τα ποτά, εγώ φτιάχνω το φαγητό και είμαστε ένα καλό μικρό δίδυμο».

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED