Skip to main content
likewomangr jeans style 489250d9

Οδηγός για να βρείτε το τέλειο τζιν παντελόνι | Τι λένε οι fashion experts

Ο οδηγός για να βρείτε την τέλεια εφαρμογή στο τζιν σας

Νομίζω ότι όλοι έχουμε ένα βαθμό δυσκολίας στο ψωνίσουμε τζιν. Με τόσα πολλά στυλ, μεγέθη και χρώματα τζιν, τα βρίσκουμε όλα λίγο υπερβολικά και ποτέ δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε.

Τα τζιν εξαρτώνται από τις προσωπικές προτιμήσεις. Ως το απόλυτο βασικό piece της γκαρνταρόμπας, πρέπει να νιώθετε άνετα και σίγουρες μέσα σε αυτά. Η επιλογή ενός στυλ επειδή είναι trending ή ‘in’ σημαίνει ότι δεν θα το φορέσετε σχεδόν ποτέ, καθώς δεν θα αισθάνεστε σίγουρες φορώντας το. Τελικά, όταν αγοράζετε τζιν, όλα εξαρτώνται από το κατάστημα, τα σχέδια που έχει και την εμπειρία σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραγγείλετε μια σειρά από διάφορα στυλ στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε με άνεση στο σπίτι σας και ότι δεν σας ταιριάζει να το επιστρέψετε.

Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες συμβουλές από τους fashion experts για να εξασφαλίσετε την τέλεια εφαρμογή;

“Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τα νέα μοντέλα είναι ότι μπορείτε να τα φορέσετε με όποιον τρόπο θέλετε. Ένα παράδειγμα είναι το Neve που μπορεί να φορεθεί στο πραγματικό του μέγεθος για ένα πιο φαρδύ στυλ ή ένα δυο μεγέθη πιο μεγάλο για να φορεθεί πιο χαμηλά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δοκιμάσετε μερικά μεγέθη για να βρείτε αυτά που δημιουργούν την καλύτερη εμφάνιση.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το ποια σχήματα σώματος ταιριάζουν σε ποια στυλ τζιν;

Οι experts λένε ότι: «Μια από τις πιο κοινές παρερμηνείες είναι ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να φορέσουν ένα μακρύ τζιν ή ένα φαρδύ τζιν πατζάκι καθώς νομίζουν ότι δεν έχουν αρκετά μακριά πόδια, έχουν καμπύλες ή είναι πολύ ίσιο».

«Προσεγγίζουμε τη διαδικασία της εφαρμογής με την πεποίθηση ότι τα τζιν μας πρέπει να φαίνονται καταπληκτικά σε όλους τους σωματότυπους και βέβαια δημιουργούνται σχέδια για πολλούς σωματότυπους για να διασφαλίσν ότι τα πόδια όλων μας φαίνονται όσο το δυνατόν πιο μακριά, τα σώματα σμιλεμένοι και ότι δημιουργείται ένα υπέροχο look».

Παρακάτω κάναμε μια έρευνα και συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας στυλ από ορισμένες από τις γνωστές μάρκες τζιν. Ενώ μπορείτε να βρείτε τζιν παντελόνι σε οποιαδήποτε τιμή, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το τζιν μπορεί επίσης να είναι μια επένδυση και αν φροντίσετε καλά, θα σας κρατήσει μια ζωή. Είναι ένα κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας που θα το πιάσετε και θα το φορέσετε με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους, που ξοδεύοντας λίγο περισσότερα μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο κομμάτι.

1| Τα φαρδιά τζιν είναι το must-have στυλ αυτή τη στιγμή. Όταν πρόκειται να βρείτε ένα ζευγάρι που σας ταιριάζει, επιλέξτε μια μάρκα όπου μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της μέσης και των ποδιών σας. Οι πιο φαρδιές αναλογίες του το κάνουν πιο έξυπνο από ένα ίσιο ή στενό τζιν, αλλά όταν βρείτε το δικό σας, σίγουρα θα το απολαύσετε.

2| Με την αναβίωση της τάσης του boho, τίποτα δεν το φωνάζει περισσότερο από ένα bootcut jean. Το λατρεύουμε στο πιο σκούρο μπλε χρώμα για να ταιριάζει εύκολα στην υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας. Δώστε του στυλ με μια floaty μπλούζα από σιφόν και μαύρες μπότες για να αγκαλιάσετε πλήρως την τάση ή με ένα ογκώδες μεγάλο πλεκτό.

3| Tα ίσια παντελόνια βρίσκω ότι είναι αρκετά κολακευτικά και έχουν τέλεια εφαρμογή. Είτε είσαι πολύ αδύνατη είτε λίγο πιο γεμάτη, επιμηκύνει το πόδι για να φαίνονται πιο μακριά. Λατρεύουμε την επιλογή τζιν Rails και αυτό το ξεφτισμένο στρίφωμα μπαίνει κατευθείαν στη λίστα επιθυμιών μας.

THE TOPANGA DELPHINIUM

4| Το boyfriend jean έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει σαν να το έχετε βγάλει κατευθείαν από την γκαρνταρόμπα σας- έχουν πιο άνετη εφαρμογή και συνήθως βγαίνουν σε κανονική μέση ή χαμηλόμεσα. Προσθέστε ένα χαλαρό πλεκτό κι για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lulstouch (@lulstouch)

5| Έχουμε δει μια άνοδο στα barrel leg τζιν αυτή τη σεζόν. Αυτό το τζίν έχει το κόψιμο ενός βαρελιού είναι άνετο και ότι πρέπει για την καθημερινότητά σας.

cover photo instagram/@victoriabeckham

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED