Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2024%2F09%2Flikewomangr mavra papoutsia

Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια μαύρα παπούτσια που χρειάζεστε το φθινόπωρο του 2024

Το μαύρο λειτουργεί πάντα! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα παπούτσια. 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ρούχα και αξεσουάρ στα οποία μπορείς να βασιστείς σε κάθε περίσταση, σωστά; Πάντα ταιριάζουν και μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε. Φυσικά, κομμάτια σε ουδέτερους τόνους είναι ιδανικά για αυτό και ειδικά το μαύρο. Το μαύρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή (μη) χρώματα για κάποιο λόγο. Είναι κολακευτικό, ταιριάζει με όλα τα άλλα χρώματα, σε κάθε εποχή και βασικά σε κάθε περίσταση. Και ενώ είμαστε πολύ χαρούμενες που ξεθάβουμε τα μαύρα πουλόβερ και τα μαύρα παντελόνια μας καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο, αυτό που περιμένουμε περισσότερο είναι…τα παπούτσια!

Τα παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες, οι μπότες, οι καουμπόικες μπότες , τα loafers και τα παρόμοια προσφέρουν μια αρκετά μεγάλη φθινοπωρινή γκάμα ίσως μεγαλύτερη από τα καλοκαιρινά. Ένα είναι όμως σίγουρο: ότι τα κάνεις όλα σωστά με το μαύρο. Επομένως, θα πρέπει οπωσδήποτε να βασιστείτε σε αυτά τα μοντέλα το 2024.

Μόνο τρία ζευγάρια μαύρα ζευγάρια παπούτσια χρειάζεστε και αυτά είναι η τελευταία τάσης για το φθινόπωρο του 2024:

1. Trend παπούτσι για το φθινόπωρο 2024: Μυτερές μπότες

Δεν υπάρχει πιο κομψή επιλογή παπουτσιού για το φθινόπωρο από τις μυτερές μπότες με τακούνι! Φυσικά φαίνονται απόλυτα κομψά σε μαύρο και ιδανικά όταν είναι δερμάτινα. Με λαμπερό φινίρισμα, αυτά τα παπούτσια τελειοποιούν κάθε εμφάνιση και συνδυάζονται υπέροχα με ένα πλεκτό φόρεμα καθώς και με τζιν ή μια μίνι φούστα. Για να μπορούν να φορεθούν όλη μέρα χωρίς προβλήματα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα χαμηλό τακούνι – αυτό φαίνεται επίσης λίγο πιο μοντέρνο συνολικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TAFFY (@taffymsipa)

main]

H&M Μπότες μέχρι το γόνατο 49,99 €

2. To trend παπούτσι για το φθινόπωρο 2024 είναι η μπαλαρίνες

Σχεδόν κανένα παπούτσι δεν έχει κάνει τέτοια επιστροφή όσο η μπαλαρίνα. Τα πρώην εφηβικά παπούτσια έχουν γίνει πραγματικά τάση και όχι μόνο για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί τα φλατ παπούτσια είναι πραγματικά στην κορυφή όλων των επιθυμιών για πάνω από ένα χρόνο – και όχι χωρίς λόγο. Τα παπούτσια Ballerina είναι απλά, διαχρονικά και ταυτόχρονα κομψά. Ταιριάζουν υπέροχα με φορέματα, τζιν ή παντελόνια. Τα μοντέλα σε κόκκινο χρώμα είναι ιδιαίτερα μοντέρνα, αλλά το φθινόπωρο του 2024 θα πρέπει να επιλέξετε την κλασική μαύρη έκδοση. Αν σας αρέσει κάτι ασυνήθιστο, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο με τρουκς ή επιπλέον ιμάντες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Torres (@marina_torres)

mavres dermatines balarines me chryso metalliko logotypo megethos 36.5 efarmogi kanoniki normal

Louis Vuitton δερμάτινες μπαλαρίνες με χρυσό μεταλλικό λογότυπο  250,00 €

3. Trend παπούτσι για το φθινόπωρο 2024 τα loafers

Αν ψάχνετε για ένα casual αλλά chic παπούτσι για την καθημερινότητα που είναι επίσης άνετο και ταιριάζει με όλα, τα loafers είναι η καλύτερη επιλογή! Τα μοντέλα σε μαύρο χρώμα είναι από τα απόλυτα κλασικά στο ντουλάπι παπουτσιών και ως εκ τούτου είναι κάτι που πρέπει να έχετε. Το φθινόπωρο μπορείτε να τα συνδυάσετε με κάλτσες και μίνι φούστες, τζιν ή φαρδιά παντελόνια. Τα loafers είναι κομψά αλλά παρόλα αυτά casual και επομένως προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lison Sebellin (@lisonseb)

mavra loustrini loafers megethos 38.5 efarmogi kanoniki normal

Tod’s mαύρα Λουστρίνι Loafers 

cover photo freepik

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED