Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2024%2F09%2Flikewomangr queen letizia jean dress isntagram

Η βασίλισσα Letizia εμφανίστηκε με το τέλειο τζιν φόρεμα με ζώνη

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε είναι πάντα chic

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό της όταν εμφανίστηκε την Πέμπτη στα Retina Eco Awards στο Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía στη Μαδρίτη.

Φαινόταν τόσο φρέσκια φορώντας εάν ολοκαίνουργιο φόρεμα Carolina Herrera σε γραμμή Α σε σκούρο τζιν συνδυάζοντάς το με εάν ζευγάρι κατακόκκινες γόβες Magrit.

Το φόρεμα είχε  λαιμόκοψη και μια ρίγα με εξώραφα και μια ζώνη μέσης ότι πρέπει μια vintage σιλουέτα. Η Letizia ολοκλήρωσε το look της,  με μια κόκκινη δερμάτινη τσάντα φάκελο «Malva» από την Menbur. Για αξεσουάρ διάλεξε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια κρίκοους – το στυλ «Atenea» από το Nydia Jewellery.

Όπως πάντα, το μακιγιάζ της ήταν nude έτσι ώστε να δίνει ένα λαμπερό βλέμμα και παλ γυαλιστερό κραγιόν.

Η Ισπανίδα βασιλική εθεάθη σε μια έξοδο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όπου επέλεξε μια δεύτερη απροσδόκητη εμφάνιση.

Η μητέρα της πριγκίπισσας Leonor φορούσε ένα κοντό μπλε-άσπρο ριγέ πουκάμισο με κοψίματα στο στήθος και έναν κοφτερό γιακά από τη συνεργασία της Victoria Beckham με το high-street brand Mango.

Το συνδύασε με ένα μαύρο cigarette παντελόνι και  «Melanie 50 Padded-Strap Block Heel Sandals» από την Boss όταν παρακολούθησε τα εγκαίνια των επαγγελματικών μαθημάτων 2024/2025 στο γυμνάσιο Doctor José Zapatero Domínguez στο Κάστρο.

Η Letizia λατρεύει τον συνδυασμό μπλούζας και cigarette παντελονιού για τις καθημερινές της εμφανίσεις, ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι εντοπίστηκε να απολαμβάνει μια χαλαρή έξοδο με τον σύζυγό της με λευκό τζιν, σανδάλια και μια χαλαρή μπλούζα.

cover photo instagram/@realeza_espanola

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED