Skip to main content
matilda djerf 7787d7a8

Ανακάλυψε τα 5 must-have φθινοπωρινά outfits που θα κάνουν το στυλ σου ακαταμάχητο

Τα απόλυτα φθινοπωρινά outfits

Οι καλοκαιρινές μέρες δίπλα στην πισίνα  μπορεί να είναι πλέον παρελθόν αλλά ο Σεπτέμβριος φέρνει μια καλή είδηση: δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε ακόμη τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά ρούχα.

Σίγουρα, το μαγιό ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για βόλτα στην πόλη, αλλά τα αμάνικα τοπ και τα σορτς βερμούδες; Αυτά παραμένουν επίκαιρα! Το κλειδί για να κατακτήσετε τα απόλυτα φθινοπωρινά looks είναι να πειραματιστείτε με μεταβατικά outfits, συνδυάζοντας ελαφριά κομμάτια με φθινοπωρινά αξεσουάρ — φανταστείτε, για παράδειγμα, ένα αμάνικο πλεκτό τοπ με μια τζιν midi φούστα και δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

Η τέχνη του layering επίσης απαραίτητη: ρίξτε μια ζακέτα πάνω στους ώμους σας για λίγη επιπλέον ζεστασιά, ή φορέστε ένα midi φόρεμα πάνω από φαρδύ τζιν για ένα ενδιαφέρον στυλιστικό τρικ. Θέλετε περισσότερες ιδέες; Συνεχίστε να διαβάζετε!

Office Bound

Η επιστροφή στο γραφείο το φθινόπωρο σηματοδοτεί την ανάγκη για μια κομψή γκαρνταρόμπα. Ένα chic σακάκι θα σας συνοδεύσει στις εργάσιμες ημέρες, είτε το συνδυάσετε με tailored παντελόνι, μια φούστα μέχρι το γόνατο ή ακόμα και ένα mini φόρεμα, ανάλογα με τον ενδυματολογικό κώδικα του γραφείου σας. Ολοκληρώστε το outfit με δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο – είναι η κατάλληλη στιγμή να τις φορέσετε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NNENNA 🧚🏾 (@nnennaechem)

Put It in Neutral

Αν είστε λάτρης του minimal στυλ, σίγουρα παραμένετε πιστή στην ουδέτερη χρωματική παλέτα – και αυτό είναι απόλυτα εντάξει! Στη βάση του look σας, σκεφτείτε μια maxi τζιν φούστα σε λευκό με εντυπωσιακό σκίσιμο μπροστά: Σίγουρα θα ξεχωρίσει όταν τη συνδυάσετε με ένα απλό μαύρο t-shirt. Ολοκληρώστε το look με κομψές μαύρες πινελιές, όπως μια διακριτική τσάντα ώμου, μια χοντρή ζώνη και μπότες μέχρι το γόνατο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Effortless adventures

Όλοι χρειαζόμαστε ένα απλό, ευέλικτο outfit για τα Σαββατοκύριακα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει ένα απόγευμα του Σαββάτου. Η DJ και fashionista Amrit βρήκε την τέλεια φόρμουλα: ένα τζιν πουκάμισο και χαλαρό μαύρο παντελόνι. Τα αξεσουάρ της, όπως τα σπορ αθλητικά παπούτσια, μια oversized τσάντα και ένα πράσινο καπέλο baseball, προσθέτουν πρακτικότητα στο look. Αν θέλετε να δώσετε μια πινελιά λάμψης, ένα εντυπωσιακό κολιέ θα κάνει τη διαφορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ★AMRIT TIETZ★ (@itsamrit)

Pretty in Pink

Τα rosettes έκαναν πάταγο αυτό το καλοκαίρι – και ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να μεταφέρετε αυτή τη γλυκιά λεπτομέρεια στο φθινόπωρο; Όπως φαίνεται, η τάση δείχνει υπέροχη σε συνδυασμό με το κλασικό high-rise denim, μια ιδανική φθινοπωρινή σιλουέτα. Αναδείξτε τη θηλυκή πλευρά του outfit σας με ένα slouchy bag και μυτερές γόβες σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Brooks (@_mollybrooks_)

Chic in Layers

Αν θέλετε να κάνετε μια πιο δημιουργική προσέγγιση στο layering, σκεφτείτε να συνδυάσετε ένα midi φόρεμα πάνω από φαρδιά τζιν παντελόνια. Αυτή η τεχνική προσφέρει ένα ενδιαφέρον layering και είναι ιδανική για τις πρώτες ψυχρές μέρες του φθινοπώρου. Προσθέστε ένα μακρύ cardigan και θα έχετε το απόλυτο φθινοπωρινό look.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatenda Luna (@tatendaluna)

Οι πρώτες μέρες του φθινοπώρου είναι ιδανικές για να πειραματιστείτε με συνδυασμούς καλοκαιρινών και φθινοπωρινών ρούχων, δημιουργώντας εμφανίσεις που είναι άνετες, κομψές και απολύτως μοντέρνες. Μην διστάσετε να αναμείξετε τα κομμάτια της ντουλάπας σας και να παίξετε με νέες στιλιστικές προσεγγίσεις!

Cover Photo: Instagram/matildadjerf

RECENT

RELATED