Skip to main content
likewomangr emmy award 2024 style a758fc0f

Μόδα και λάμψη στα Emmy 2024: Οι celebrities που εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους επιλογές

Η μόδα στο κόκκινο χαλί επέστρεψε δυναμικά στα 76α ετήσια Βραβεία Emmy 2024, χαρίζοντας στους θεατές εικόνες γεμάτες κομψότητα και αψεγάδιαστο στυλ. Μετά από ένα ξεκίνημα που είχε κάποιες αμφιλεγόμενες στιγμές για την περίοδο των βραβείων του φθινοπώρου, η βραδιά των Emmy φάνηκε να ανατρέπει τα δεδομένα και να μας προσφέρει μια πληθώρα από εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η βραδιά ήταν γεμάτη λάμψη, φινέτσα και άψογη δεξιοτεχνία, με κάθε διάσημο καλεσμένο να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στο κόκκινο χαλί.

Αυτό που έκανε τη φετινή διοργάνωση ακόμα πιο ξεχωριστή ήταν η έμφαση στην υψηλή ραπτική και τα κομμάτια υψηλής μόδας, πολλά από τα οποία προέρχονταν από τις τελευταίες κολεξιόν. Τα bespoke κομμάτια από τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας αναδείχθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ δεν έλειψαν οι vintage πινελιές και τα αρχειακά κομμάτια από μεγάλους οίκους μόδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just N Life (@thejustnlife)

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα βραβεία Emmy 2024

Το κόκκινο χαλί των Emmy 2024 αποτέλεσε ένα πραγματικό runway, γεμάτο από αριστοτεχνικά φτιαγμένα φορέματα που άφησαν τους θεατές άφωνους. Οι διάσημοι επέλεξαν δημιουργίες από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως Ralph Lauren, Chanel, και Dior, ενώ μερικά από τα φορέματα δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την περίσταση.

Η φετινή σεζόν ήταν έντονα επηρεασμένη από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με φορέματα γεμάτα κίνηση, όγκο και μοναδικά κεντήματα να κλέβουν την παράσταση. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, όπως ημί-διαφανείς μουσελίνες και μεταξωτά, έδωσαν μια αίσθηση πολυτέλειας σε πολλές από τις εμφανίσεις, ενώ οι τολμηρές επιλογές στο χρώμα — από φωτεινά κόκκινα έως βαθιά σμαραγδένια πράσινα — ενίσχυσαν τη φρεσκάδα και τη δημιουργικότητα.

Πολύτιμα κοσμήματα που εντυπωσίασαν

Εκτός από τα εντυπωσιακά φορέματα, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα κοσμήματα που φορέθηκαν στο κόκκινο χαλί. Η βραδιά ήταν γεμάτη λάμψη χάρη σε πολυτελή διαμαντένια κοσμήματα και πολύτιμους λίθους που έκοβαν την ανάσα. Οι Tiffany & Co. και Bulgari έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο με τα κοσμήματα που παρουσίασαν.

Οι διαμαντένιες δημιουργίες από τον οίκο Tiffany & Co. κέρδισαν τις εντυπώσεις, με μερικά από τα κομμάτια να προέρχονται από αρχειακές συλλογές της δεκαετίας του 1920. Αυτές οι vintage αναφορές πρόσθεσαν μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας και πολυτέλειας στη βραδιά. Από την άλλη, οι Serpenti δημιουργίες του οίκου Bulgari με το γλυπτικό τους ύφος και τις λεπτομέρειες σμιλεμένες σε χρυσό και διαμάντια, έδωσαν μια νότα εκλεπτυσμένου μοντερνισμού.

Ας δούμε λοιπόν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί:

Nicola Coughlin

Selena Gomez

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Kristen Wiig

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Anna Sawai

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shogun (@shogunfx)

Greta Lee

Jennifer Aniston

Meryl Streep

Elizabeth Debicki

Cover Photo: Instagram/@selenagomez/@justjared/@televisionacademy/@instylemagazine

RECENT

RELATED