Skip to main content
Likewoman 1200800 2 3 b4d87613

This and That #181 | Fashion edition – Όλα τα καινούργια trends της εβδομάδας!

This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα από τον κοσμο της μόδας που συμβαίνουν γύρω μας.

Tezenis Back in Town

Tezenis Back in Town

Η Tezenis παρουσιάζει την συλλογή «Back in Town», η οποία προσφέρει ευέλικτα, πρακτικά ενδύματα με βάση τα τελευταία trends, σχεδιασμένα να κάνουν εύκολη την επιστροφή στην πόλη και την καθημερινή ρουτίνα, συνδυάζοντας ιδανικά την άνεση με το στυλ. Η σειρά «Back in Town» αποτελεί την απόλυτη ισορροπία μεταξύ sportswear και dailywear. Από φόρμες για χαλάρωση και ελεύθερο χρόνο, μέχρι crop-top σακάκια, παντελόνια με κορδόνι και κολάν που είναι ιδανικά τόσο για αθλητικές δραστηριότητες όσο και νεανικά outfits, κάθε κομμάτι δημιουργήθηκε για να προσφέρει μέγιστη άνεση και εφαρμογή σε όλες τις φιγούρες.

Η χρωματική παλέτα αναδεικνύει τις τάσεις φθινόπωρο/χειμώνας 2024, από μαύρο σε σκούρο πράσινο και αποχρώσεις του μπορντό. Από την άλλη, όσον αφορά τα prints,τοanimalier επιστρέφει σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου, επιβεβαιώνοντας την θέση του ως το must-have της σεζόν για ένα glam και chic look. Η συλλογή είναι διαθέσιμη και σε αντρική και παιδική σειρά για ασορτί outfits για όλη την οικογένεια.

Η BERSHKA παρουσιάζει τη πιο παράξενη και ασυνήθιστη συλλογή της, εμπνευσμένη από το “BEETLEJUICE BEETLEJUICE”

Η BERSHKA παρουσιάζει τη πιο παράξενη και ασυνήθιστη συλλογή της, εμπνευσμένη από το “BEETLEJUICE BEETLEJUICE”

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Beetlejuice Beetlejuice» από την Warner Bros. Pictures, το πολυαναμενόμενο σίκουελ της θρυλικής ταινίας του 1988, η BERSHKA σε συνεργασία με την Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, παρουσιάζει μια νέα συλλογή που δίνει μια σκοτεινή και μυστηριώδη πινελιά στο κλασικό κολεγιακό στυλ. Η συλλογή αυτή αποτυπώνει την ξεχωριστή αισθητική του του Σκαθαροζούμη που έχει γοητεύσει γενιές και γενιές. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι εμπνευσμένα από τις εμβληματικές σκηνές της ταινίας και το στιλ των χαρακτήρων της, αιχμαλωτίζοντας το πνεύμα του Σκαθαροζούμη. Η συλλογή αυτή μεταφράζει τη μοναδική αισθητική της ταινίας σε κομμάτια που μιλούν στη νεανική γενιά. Με αυτή τη μοντέρνα προσέγγιση, η BERSHKA προσκαλεί τόσο τους παλιούς θαυμαστές όσο και το νέο κοινό να υιοθετήσουν ένα τολμηρό, αντισυμβατικό στυλ.

Η νέα συνεργασία Beetlejuice Beetlejuice x BERSHKA αποδεικνύει πώς η μόδα και ο κινηματογράφος μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Η συλλογή αποτελεί όχι μόνο έναν φόρο τιμής στον αγαπημένο μας «βιο-εξορκιστή», αλλά και μια υπενθύμιση ότι η μόδα μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο αφήγησης. Κάθε κομμάτι αφηγείται τη δική του ιστορία, μεταφέροντας όποιον το φοράει σε έναν κόσμο όπου το παράξενο και το απροσδόκητο γίνονται ο κανόνας. Όλα τα ρούχα Beetlejuice Beetlejuice x BERSHKA είναι διαθέσιμα στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα BERSHKA.

Calzedonia Fall – Winter 24/25

Calzedonia Fall - Winter 24/25

Το lifestyle των fashion icon αποτελεί έμπνευση για τη συλλογή Fall-Winter 24/25 της Calzedonia, η οποία συνδυάζει διαφορετικά στυλ και περιστάσεις με την επανερμηνεία των τάσεων της πασαρέλας και των iconic looks των celebrities. Εκτός από τα ασορτί rib sets και τις ολόσωμες φόρμες της athleisure σειράς, brand essentials που εμπνεύστηκαν από τα sporty-chic looks των fashion icons, η συλλογή επεκτάθηκε και περιλαμβάνει το νέο first class comfort look με ευέλικτες φόρμες, φούτερ και κολάν που θυμίζουν το comfy style των travel outfits. Μέγιστη άνεση και ζεστά υφάσματα περιλαμβάνονται στις επιλογές με ενδύματα σχεδιασμένα για cosy looks, για τις πιο κρύες μέρες ή τα σαββατοκύριακα στο βουνό. Το iconic Milano mood επιστρέφει τη σεζόν Fall-Winter 24/25 στην workleisure συλλογή, και  χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό πρακτικότητας και κομψότητας, με σχέδια, χρωματικές παλέτες και στυλ σχεδιασμένα για μια επίσημη, καθημερινή εμφάνιση.

Η συλλογή καλσόν της Calzedonia, με τη μεγάλη γκάμα επιλογών σε στυλ και εφαρμογές, συνδυάζει τον ρομαντισμό και την υπερβολή, διατηρώντας παράλληλα την κομψότητα που χαρακτηρίζει πάντα το brand. Οι καινοτομίες περιλαμβάνουν απλίκες με στρας και shaded effects, μαζί με το υπέροχο floral και το κλασικό δίχτυ, διαθέσιμα και στην συλλογή για κορίτσια για ασορτί looks μαμάς-κόρης. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα νέα ολόσωμα καλσόν που ακολουθούν την τάση του sheer look, με αισθησιακά και κομψά κορμάκια από δαντέλα, για να φορεθούν με τζιν και σακάκια για μια βραδινή εκδοχή: επίσης δεν μπορούσε να λείπει για ιδιαίτερες περιστάσεις η party collection με αστραφτερά καλσόν από τούλι – στολισμένο με στρας ή πουά glitter -, και κολάν με παγιέτες. Η συλλογή επαναφέρει επίσης τις super γυαλιστερές ολόσωμες φόρμες που αποτελούν must-have, και culottes σε νέες και διαφορετικές εκδοχές με glitter, επαναφέροντας την τάση των Hot Pants με μια διαφορετική πινελιά. Πρωταγωνιστής της σεζόν και των γυναικείων, ανδρικών και παιδικών συλλογών Calzedonia είναι η κάλτσα: ένα αξεσουάρ που έχει σχεδιαστεί για να παίζει, να εξατομικεύει και να ενισχύει κάθε εμφάνιση χάρη σε μια ποικιλία ντιζάιν επιλογών που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν και να αναδεικνύουν κάθε παπούτσι.

Νέο JD Sports flagship κατάστημα στην Ερμού | Τα JD Sports βρίσκονται πλέον στην καρδιά της Αθήνας με υπερσύγχρονο flagship store

Νέο JD Sports flagship κατάστημα στην Ερμού | Τα JD Sports βρίσκονται πλέον στην καρδιά της Αθήνας με υπερσύγχρονο flagship store

Ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, άνοιξε τις πόρτες του νέου flagship καταστήματος JD Sports #KingofTrainers στον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πόλης. Το εντυπωσιακό JD κατάστημα βρίσκεται στο νεοκλασικό κτήριο της Ερμού 22, και είναι συνολικής επιφάνειας 1.331 τ.μ. Το #JDErmou παρέχει μια premium καταναλωτική εμπειρία συμπεριλαμβάνοντας όλα τα latest innovations της ψηφιακής τεχνολογίας, exclusive προϊόντα και όλες τις τελευταίες Premium Sports & Street Fashion συλλογές sneakers και sportswear.

Την Παρασκευή 06/09, διοργανώθηκε  ένα μεγάλο Grand Opening party που υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες εντός του καταστήματος, με δυνατό live Set από τον DJ. Silence, free energy drinks από την Monster, sneaker customization bar από τον Artdicted και φυσικά JD surprise games για όλους! Γνωστοί influencers & content creators επισκέφτηκαν το νέο κατάστημα απολαμβάνοντας μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία μαζί με brand ambassadors που εκπροσωπούν αγαπημένα Top Brands όπως Converse, Lacoste και Οn. H βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό Live Performance από τους Toquel και Marseaux, powered by adidas Originals, στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κόσμου, μπροστά από το μαρμάρινο σιντριβάνι – σημείο αναφοράς της πόλης!

Τα JD Sports αριθμούν πάνω από 4.500 καταστήματα παγκοσμίως σε 36 χώρες. Το brand έκανε την είσοδό του στην ελληνική αγορά με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ επιτυχημένη είναι η πορεία του και στην Κύπρο. Στο ολοκαίνουργιο JD Sports κατάστημα, όλοι οι sneakerheads και λάτρεις του street fashion έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα elevated customer experience με μεγάλη ποικιλία από  τα πιο γνωστά brands (Nike, Adidas, New Balance) και τις τελευταίες συλλογές τους, καθώς και exclusive labels όπως Hoodrich και Supply & Demand. Όλα τα latest streetwear trends βρίσκονται πάντα διαθέσιμα και στο jdsports.gr, για 24/7 online αγορές.

HUBLOT Mykonos & HUBLOT Santorini: Το όνειρο της Μυκόνου και η μαγεία της Σαντορίνης στην υψηλή ωρολογοποιία!

HUBLOT Mykonos & HUBLOT Santorini: Το όνειρο της Μυκόνου και η μαγεία της Σαντορίνης στην υψηλή ωρολογοποιία!

Μια από τις σημαντικότερες δημιουργίες της υψηλής ωρολογοποιίας με ελληνική ομορφιά και χρώμα, συνεχίζεται και φέτος: Η εκ των κορυφαίων manufacture ωρολογοποιίας HUBLOT, τιμά από το 2012 το απαράμιλλο «όνειρο» της Μυκόνου, τον ουρανό του Αιγαίου και τις χρυσοκέντητες αμμουδιές, με τις εκδόσεις HUBLOT Mykonos Limited Editions. Σταθερό χαρακτηριστικό, το ελληνικό μπλε που κυριαρχεί στο βασικό χρώμα των μοντέλων HUBLOT Mykonos. Η HUBLOT προσάρμοσε το πνεύμα του Big Bang σε μια αποκλειστική συλλογή σε «σχήμα βαρελιού». Με την έξυπνη πολυεπίπεδη κατασκευή της, η κάσα του ρολογιού, ανοίγει το δρόμο σε αμέτρητους συνδυασμούς υλικών και φινιρισμάτων. Στο νέο HUBLOT που εμπνέεται από τη Μύκονο, διακρίνουμε κάτω από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού, τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου υψηλής ωρολογοποιίας HUB4700, ο οποίος αποτελείται από 278 εξαρτήματα, με απόθεμα ισχύος 50 ωρών και αντοχή στο νερό 10 ATM (100 m). Μοναδικό και ιδιαίτερο στοιχείο: ένας κομψός περιστρεφόμενος ανεμόμυλος στη θέση «9» ως «σήμα κατατεθέν» της Μυκόνου. Αποτελεί δε, το πρώτο SPIRIT OF BIG BANG για τη συλλογή HUBLOT Mykonos: SPIRIT OF BIG BANG TITANIUM BLUE CARBON MYKONOS BOUTIQUE, διαμέτρου 42mm και Limited Edition σε παραγωγή 50 αριθμημένων ρολογιών.

Η μπουτίκ HUBLOT Santorini ταυτίζεται απόλυτα με το λανσάρισμα – παγκόσμια αποκλειστικότητα – των HUBLOT Santorini Limited Editions. Κάτω από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού της σειράς, παρατηρούμε στο δείκτη των μικρών δευτερολέπτων στο 3, την έντονα κόκκινη λεπτομέρεια, που συμβολίζει τη λάβα που αναβλύζει από τον κρατήρα του ηφαιστείου, όπως ακριβώς και στη πίσω πλευρά της κάσας στο “O” της λέξης “SANTORINI”. Ένα μοναδικό δημιούργημα της υψηλής ωρολογοποιίας, σαν να αναδύθηκε από την καρδιά του ηφαιστείου της Σαντορίνης!

Στυλ, άνεση και διαχρονικά σχέδια στην νέα συλλογή της Wonders Shoes

Στυλ, άνεση και διαχρονικά σχέδια στην νέα συλλογή της Wonders Shoes

Το φθινόπωρο, είναι εδώ και η Wonders Shoes με επίκεντρο την σύγχρονη γυναίκα που ζει στην πόλη, παρουσιάζει την statement συλλογή της για την σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2024. H συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη διακριτική πολυτέλεια σε συνδυασμό με τον μινιμαλισμό, με διαχρονικά σχέδια για όσους αγαπούν τη μόδα χωρίς να θυσιάζουν την άνεση. Όλες οι τάσεις της μόδας συνυπάρχουν άψογα στη νέα συλλογή μέσα από την μοναδική ματιά της Wonders Shoes. Υποδήματα με υψηλής ποιότητας υλικά, cool χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια.

Όσο απλή και αν είναι μία εμφάνιση, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια μπορεί πραγματικά να την απογειώσει. Ανάμεσα σε διάφορες επιλογές, τα μοκασίνια είναι ιδανικά για καθημερινά look ενώ παραμένουν στις κορυφαίες τάσεις και για την φετινή σεζόν. Συνδύασε τα με jean παντελόνια ή ολόσωμες φόρμες και παντελόνες, ακόμα και με φούστες ή φορέματα, δημιουργώντας το απόλυτο streetwear για εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο έως την βραδινή έξοδο. Ακόμα, τα sneakers σε γήινες, ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις αποτελούν το απόλυτο shoe item και κατέχουν ξανά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των γυναικών. Το πιο άνετο ζευγάρι παπουτσιών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα! Τα sneakers και τα μοκασίνια, χάρη στην εσωτερική σόλα MemoryGel, είναι ευκολοφόρετα, κομψά, άνετα και ανθεκτικά, ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι! Από την συλλογή της Wonders Shoes, δεν γίνεται να λείπει το καθοριστικό αξεσουάρ για κάθε γυναικείο σύνολο, η τσάντα. Ανακάλυψε καταπληκτικά σχέδια και χρώματα σε τσάντες για να ξεχωρίζεις σε κάθε περίσταση.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED