Skip to main content
likewomangr jennifer aniston emmy awards mani cd26520f

Το french manicure της Jennifer Aniston συνδυάστηκε τέλεια με το sparkly φόρεμά της στα βραβεία Emmy

Δεν γίνεται τελετή για βραβεία Emmy χωρίς την Jennifer Aniston

Το κλασικό στυλ της ηθοποιού κυριαρχεί στην τηλεόραση μας από τη δεκαετία του ’90 και η επιρροή της στη μόδα και την ομορφιά είναι ακόμα ισχυρή.

Φέτος φόρεσε το αγαπημένο της μανικιούρ και το εμβληματικό της χτένισμα στο φετινό κόκκινο χαλί.

Τα Βραβεία Emmy 2024 πραγματοποιήθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες και το ανείπωτο θέμα του κόκκινου χαλιού μοιάζει με ωδή στη γοητεία του Χόλιγουντ. Η Selena Gomez φόρεσε ένα διαχρονικό LBD, η Reese Witherspoon έκανε ένα στυλ πριγκίπισσας και η Aniston έφτασε με το πιο Jen Aniston σύνολο που περιείχε ένα λαμπερό φόρεμα Oscar de la Renta, μαλλιά Rachel Green και ένα milky french manicure.

Η Aniston λατρεύει το γαλακτώδες μανικιούρ και αφού το look παρέμεινε πιστό στην αγαπημένη της σιλουέτα, το πάντρεμα ήταν λογικό. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα milky γαλλικό στυλ, το οποίο διαθέτει μια ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού σχεδίου νυχιών , από την nail artist Kim Truong . “Αυτό το αριστοκρατικό μανικιούρ συμπλήρωσε τέλεια την εμφάνισή της στα Emmy”, λέει η Truong. Για τη βάση, χρησιμοποίησε τρεις στρώσεις Aprés Nail’s Light & Shadow Sheer Gel Couleur. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τη μάρκα Artiste Gel Brush Liner για να δημιούργηση μια λεπτή γαλλική γραμμή, χρησιμοποιώντας μια στρώση Gel Couleur της Aprés στο  Cloud Nine .

likewomangr jennifer aniston mani instagram kimkimnails
instagram/@kimkimnails

Όσο για το glam της, η Aniston κράτησε την απλή προσέγγιση, επιλέγοντας αστραφτερές μαύρες βλεφαρίδες, ένα ροζ ρουζ στα μάγουλα και ροζ lip gloss.

Είναι απλή αλλά είναι Aniston!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

cover photo instagram/@instylemagazine

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED