Skip to main content
likewomangr oi kalyteres tainies tou septemvriou 50df43c6

Οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές για να παρακολουθήσεις τον Σεπτέμβριο σε Netflix και Disney

Ο Σεπτέμβριος διαμορφώνεται για να είναι ένας ακόμη μήνας που αξίζει τον κόπο, καθώς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες νέες τηλεοπτικές σειρές που μπορούμε να παρακολουθήσουμε

Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος από συναρπαστικές επιστροφές και πολυαναμενόμενες πρεμιέρες στις τηλεοπτικές πλατφόρμες. Το Apple TV+ ξεκίνησε τστις 4 Σεπτεμβρίου με την επιστροφή του Γκάρι Όλντμαν στο αναγνωρισμένο από τους κριτικούς Slow Horses , καθώς η σκοτεινή, γεμάτη κατασκοπεία σειρά καταδύεται στον κρυφό υπόκοσμο της MI5 στην τέταρτη σεζόν της. Στη συνέχεια, στις 5 Σεπτεμβρίου, το Netflix αποκάλυψε το The Perfect Couple , με πρωταγωνίστρια τη εμβληματική Nicole Kidman, ένα συναρπαστικό θρίλερ γεμάτο οικογενειακά μυστικά και σκάνδαλα, που υποστηρίζεται από ένα εξαιρετικό καστ.

Για τους λάτρεις των ρομαντικών κωμωδιών, η Emily In Paris επέστρεψε στις 12 Σεπτεμβρίου με το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν της, μεταφέροντας την Emily της Lily Collins στη Ρώμη, όπου η αγάπη και οι επαγγελματικές προκλήσεις περιμένουν στην Αιώνια Πόλη. Εν τω μεταξύ, η Disney+ προσφέρει μια μαγική ανατροπή από τις 19 Σεπτεμβρίου, με την Κάθριν Χαν να επιστρέφει ως η άτακτη Αγκάθα Χάρκνες στο Agatha All Along , ένα spin-off της WandaVision που σίγουρα θα μαγέψει τους θαυμαστές της Marvel. Κλείνοντας, η 20η Σεπτεμβρίου φέρνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Colin Farrell στο The Penguin, ένα spinoff της Gotham City που υπόσχεται να εμβαθύνει στη σκοτεινή, εγκληματική άνοδο ενός από τους πιο διαβόητους κακούς της DC. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές από τις πιο αξιόλογες παραστάσεις αυτόν τον μήνα!

Queen Woo | Viu Σιγκαπούρη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viu Singapore (@viusg)

Εάν βρίσκεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα ξέρετε ότι αυτό το ιστορικό δράμα έχει ενθουσιάσει με το καστ της Α-list, τον υψηλό προϋπολογισμό παραγωγής και την ισχυρή του υπόθεση. Με πρωταγωνιστές τους Ji Chang-wook , Jeon Jong-seo και Lee Soo-hyuk, το Queen Woo είναι ένα συναρπαστικό δράμα για την πρώτη γυναίκα στην ιστορία της Νότιας Κορέας που έγινε βασίλισσα δύο φορές, καθώς περιηγείται στον ύπουλο κόσμο της πολιτικής των παλατιών. Μια ιστορία γεμάτη δράμα, προδοσία και δύναμη, αυτή η σειρά εξερευνά επίσης πιο σκοτεινά θέματα και έγινε πρωτοσέλιδο για τις ρατσιστικές σκηνές της.

Seoul Busters

Όποιος ψάχνει για ένα καλό γέλιο μετά από μια κουραστική μέρα δουλειάς, η κωμική σειρά δράσης, Seoul Busters στο Disney+ θα σας συναρπάσει. Με το ντεμπούτο της στις 11 Σεπτεμβρίου, η σειρά slapstick ακολουθεί μια ομάδα ακατάλληλων αστυνομικών στο Songwon Homicide Division και τον νέο καπετάνιο τους, ο οποίος έχει αναλάβει το καθήκον να διευθύνει την ομάδα με τις χειρότερες επιδόσεις στην κορεατική αστυνομία. Γεμάτη με απροσδόκητες ανατροπές πλοκής και ανατριχιαστικές στιγμές, αυτή η σειρά συνδυάζει ιδανικά την κωμωδία και το μυστήριο για να περάσετε ωραίες στιγμές με κάθε επεισόδιο.

Slow Horses

Η τέταρτη σεζόν του Slow Horses επιστρέφει στο Apple TV+ από τις 4 Σεπτεμβρίου, βυθίζοντας βαθύτερα στον θολό κόσμο των ατιμωμένων πρακτόρων της MI5. Αυτό το σκοτεινό βρετανικό κατασκοπευτικό δράμα με οδηγό την ερμηνεία του Ντέιβιντ Κάρτραιτ από τον Γκάρι Όλντμαν, του πρώην μυστικού πράκτορα που κρύβει κρυμμένες αλήθειες, συνδυάζει επιδέξια το σασπένς και το κυνικό χιούμορ, κρατώντας τους θεατές σε αιχμή σε κάθε ανατροπή. Με κάθε σεζόν, τα πονταρίσματα αυξάνονται, καθιστώντας την απαραίτητη παρακολούθηση για τους λάτρεις του θρίλερ. Το τέλειο ζευγάρι

The Perfect Couple

Η Nicole Kidman προσθέτει μια ακόμη ηλεκτρισμένη ερμηνεία στο ρεπερτόριό της με το The Perfect Couple του Netflix , που ξεκινά στις 5 Σεπτεμβρίου. Με φόντο το ειδυλλιακό παραθαλάσσιο σκηνικό της Μασαχουσέτης, η πλοκή παίρνει μια σκοτεινή τροπή όταν ανακαλύπτεται ένα άψυχο σώμα κατά τη διάρκεια ενός γάμου στην υψηλή κοινωνία. Με έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό μυστηρίου και σκανδάλου, αυτό το θρίλερ είναι έτοιμο να συναρπάσει το κοινό από το πρώτο επεισόδιο.

Emily In Paris

Οι λάτρεις του ανάλαφρου δράματος δεν θα θέλουν να χάσουν το Emily In Paris που επιστρέψει στο Netflix στις 12 Σεπτεμβρίου. Η Lily Collins επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως η μοντέρνα και αισιόδοξη Emily, η οποία τώρα περιηγείται τη ζωή και την αγάπη στη Ρώμη. Με τους Ιταλούς καρδιοκατακτητές Eugenio Franceschini και Raoul Bova να εντάσσονται στο καστ, ο ρομαντισμός βαθαίνει, ενώ τα επαγγελματικά και προσωπικά διλήμματα της Emily προσθέτουν νέα επίπεδα σε αυτή την αναβράζουσα σειρά.

Agatha All Along

Οι θαυμαστές της Marvel θα περιμένουν με ανυπομονησία την Agatha All Along , που θα φτάσει στο Disney+ από τις 19 Σεπτεμβρίου. Η Kathryn Hahn επιστρέφει ως η όμορφη κακιά Agatha Harkness, αυτή τη φορά χωρίς τις δυνάμεις της και σε μια προσπάθεια να τις ανακτήσει. Με ένα αστρικό υποστηρικτικό καστ συμπεριλαμβανομένων των Aubrey Plaza και Patti LuPone, αυτό το μαγικό μυστήριο υπόσχεται όλο τον ενθουσιασμό, το χιούμορ και το δράμα που περίμεναν οι θαυμαστές από το σύμπαν της Marvel.

cover photo/netflix

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED