Skip to main content
likewomangr JENNIFER LOPEZ DIAZIGIO 1 4e4e1c7b

Οικογενειακή επανένωση: Jennifer Lopez και Ben Affleck σε πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βρέθηκαν ξανά μαζί, αυτή τη φορά για μια οικογενειακή έξοδο, παρά το πρόσφατο διαζύγιό τους.

Το Σάββατο, το πρώην ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά δημόσια μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους, σε μια φιλική συνάντηση για γεύμα στο Beverly Hills Hotel. Στην έξοδο αυτή, και οι δύο συνοδεύονταν από τα παιδιά τους, δείχνοντας πως, παρά τις δυσκολίες, παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια.

Η Lopez ήταν, όπως πάντα, το επίκεντρο της προσοχής με το ακαταμάχητο στυλ της. Επέλεξε ένα εντυπωσιακό ντύσιμο, αποτελούμενο από ψηλόμεσα σκούρα τζιν που αγκάλιαζαν τις καμπύλες της, ενώ η cropped μαύρη ζιβάγκο μπλούζα έδινε μια αίσθηση κομψότητας στο σύνολό της. Τα χρυσά γυαλιά aviator που φορούσε ταίριαζαν τέλεια με τις καραμελέ ανταύγειες στα ξανθά μαλλιά της, προσδίδοντας ένα chic look στην εμφάνισή της.

Όπως φροντίζει να κάνει συνήθως, η Jennifer Lopez έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στα αξεσουάρ της. Μια τσάντα ώμου από καφέ snakeskin και ένα ζευγάρι μαύρα στιλέτα ολοκλήρωσαν το ντύσιμό της, προσθέτοντας λίγη επιπλέον κομψότητα και στυλ. Παράλληλα, τα ασημένια δαχτυλίδια που στόλιζαν τα χέρια της δεν πέρασαν απαρατήρητα, με το πιο αξιοσημείωτο κόσμημα να είναι το μονόπετρο δαχτυλίδι της, το οποίο επέλεξε να φορέσει στο μικρό δάχτυλό της.

Από την άλλη πλευρά, ο Ben Affleck εμφανίστηκε λίγο πιο «καλοντυμένος» σε σύγκριση με τις συνήθεις casual εμφανίσεις του. Συνδύασε ένα μπλε πουκάμισο με τζιν και Nike αθλητικά παπούτσια, ενώ και εκείνος επέλεξε γυαλιά aviator με μαύρους φακούς και ασημένιο σκελετό.

Παρά τον χωρισμό τους, το πρώην ζευγάρι δείχνει πως οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και ότι συνεχίζουν να λειτουργούν ως οικογένεια για χάρη των παιδιών τους. Η έξοδος αυτή ολοκληρώθηκε με την παρουσία της πρώην συζύγου του Ben Affleck, Jennifer Garner, η οποία βγήκε από το ξενοδοχείο με τα παιδιά τους, Seraphina και Samuel, ενισχύοντας την εικόνα ενός φιλικού και υποστηρικτικού οικογενειακού περιβάλλοντος.

Η Lopez και ο Affleck αποδεικνύουν πως, παρά τις αλλαγές στη ζωή τους, η οικογένεια παραμένει προτεραιότητα και οι σχέσεις τους παραμένουν σταθερές και φιλικές.

Βέβαια δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε την ένταση που υπήρχε μεταξύ της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, καθώς μόλις βγήκαν από το διαζύγιο, και ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μαζί από τότε που η popstar υπέγραψε τα χαρτιά για να τελειώσει τον γάμο της με τον ηθοποιό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WHOOPSEE (@whoopsee.it)

RECENT

RELATED