Skip to main content
Likewoman 1200800 3 30510014

Όλα τα This and That #180 | Τι είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Global τριήμερο για Έλληνες και διεθνείς influencers με το premium “Don Papa Rum” στο νησί των ανέμων

Global τριήμερο για Έλληνες και διεθνείς influencers με το premium “Don Papa Rum” στο νησί των ανέμων

Σε ένα συναρπαστικό “Global Sugarlandia Event” στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση, συναντήθηκαν ambassadors του διάσημου ποτού που ταξίδεψαν από όλη την Ευρώπη αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, της μουσικής,  του αθλητισμού, του θεάτρου, της τηλεόρασης, καθώς και φίλοι του “Don Papa Rum”, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την “The Sky Spirits Company”. Τέσσερις luxury βίλες, διακοσμημένες σαν πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων, φιλοξένησαν τους εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν αλλά και να απολαύσουν άφθονα Signature “Don PapaRum” Cocktails. Αδιαμφισβήτητα, το highlight του ταξιδιού αποτέλεσε το μοναδικό “Dinner of the Dons”!  Ένα θεματικό food-pairing δείπνο, με ανεπανάληπτο art-de-la-table, στο οποίο οι καλεσμένοι δοκίμασαν μοναδικά πιάτα, εμπνευσμένα από τον κόσμο των Φιλιππίνων, σε συνδυασμό με special “Don Papa Rum” Cocktails. Την εμπειρία αυτή πλαισίωσε η καταπληκτική τραγουδίστρια Νάγια Δούκα, όπου με την φωνή της μάγεψε όλους τους καλεσμένους. Το dinner δεν άργησε να μετατραπεί σε ένα συναρπαστικό “Sugarlandia Party”, με καπνούς, φωτορυθμικά, animal movements από επαγγελματίες χορευτές αλλά και με τον DJ που απογείωσε την βραδιά. 

Global τριήμερο για Έλληνες και διεθνείς influencers με το premium “Don Papa Rum” στο νησί των ανέμων
Global τριήμερο για Έλληνες και διεθνείς influencers με το premium “Don Papa Rum” στο νησί των ανέμων

Μία ακόμη “once in a lifetime” εμπειρία που έζησαν οι celebrities, είναι η κρουαζιέρα με καταμαράν στο νησί της Δήλου και στη Ρήνεια. Το μοναδικό tour με ξεναγό στον αρχαιολογικό τόπο της Δήλου αλλά και οι βουτιές στα καταγάλανα νερά στη Ρήνεια, ήταν κάτι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσους ήταν εκεί. Από το τριήμερο δεν γινόταν να λείψει και ένα καταπληκτό δείπνο στο international meeting point “Scorpios” που κορύφωσε την “DON PAPA” εμπειρία, υπό τους ήχους διάσημων DJ, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα και ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χόρεψαν με το αγαπημένο τους ρούμι! Παράλληλα, τις ημέρες διαμονής τους στο κυκλαδίτικο νησί, οι influencers επισκέφτηκαν το iconic beach Bar “Jackie O’ Mykonos”, έκαναν απογευματινές βόλτες στα μυκονιάτικα Mατογιάννια και γεύτηκαν μοναδικά πιάτα σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού, το “Noema Restaurant”. 

“Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα – Δήμος Τυρνάβου” | Χιλιάδες κόσμου και επώνυμες παρουσίες προσέλκυσε η ιστορική Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Τυρνάβου!

“Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα - Δήμος Τυρνάβου” | Χιλιάδες κόσμου και επώνυμες παρουσίες προσέλκυσε η ιστορική Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Τυρνάβου!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για ακόμη μία χρονιά, η ιστορική Γιορτή Κρασιού στον Αμπελώνα Τυρνάβου, με την πρωτοβουλία του Δήμου Τυρνάβου. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της τετραήμερης γιορτής στον εμβληματικό χώρο της Πλατείας Αγ. Γεωργίου, απολαμβάνοντας το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο περιελάμβανε μεταξύ άλλων έκθεση οινοποιών, ομιλίες για το κρασί, παιδικές δράσεις, χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Δάντης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Μελίνα Κάνα.

“Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα - Δήμος Τυρνάβου” | Χιλιάδες κόσμου και επώνυμες παρουσίες προσέλκυσε η ιστορική Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Τυρνάβου!

Τους εορτασμούς συμπλήρωσαν οι ξεναγήσεις δημοσιογράφων και φίλων από τον Δημάρχο κ.Στέλιο Τσικριτσή και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ευγενία Μαμανού – Χατζή στο Μουσείο Αμπέλου – Οίνου – Οίκου Ανθρώπου στον Τύρναβο και στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου.

Με ανατολίτικο vibe τα φετινά γενέθλια του Δρ. Δημητρίου Ζάμπογλου στο iconic “Burj Al Arab” στο Ντουμπάϊ για καλό σκοπό!

Με ανατολίτικο vibe τα φετινά γενέθλια του Δρ. Δημητρίου Ζάμπογλου στο iconic “Burj Al Arab” στο Ντουμπάϊ για καλό σκοπό!

Ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας, συγγραφέας και ιδρυτής του “Zamboglou Family Foundation” Δρ. Δημήτριος Ζάμπογλου αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο θρυλικό επτάστερο ξενοδοχείο “Burj Al Arab” στο Ντουμπάϊ, περιτριγυρισμένος από στενούς φίλους και οικογένεια.”Είναι σημαντικό να περιβάλλεις τον εαυτό σου από ανθρώπους που αγαπάς” τόνισε ο επιχειρηματίας, γνωστός στην ελληνική και κυπριακή κοινότητα, που είδε ένα από τα όνειρά του να πραγματοποιείται πριν μόλις λίγους μήνες: Την επίσημη εγγραφή του “The Zamboglou Family Foundation” στην Κύπρο. Το ίδρυμα στοχεύει να βοηθήσει τα παιδιά να επιτύχουν την εκπαίδευσή τους, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται, με συνοδοιπόρο τον αδελφό του Γιώργο.

 Ο Δρ. Δημήτριος Ζάμπογλου γιόρτασε τα 43α γενέθλια του, μοιράστηκε μερικές στιγμές από την ξεχωριστή αυτήν ημέρα, που πέρασε μαζί με τους φίλους και αγαπημένους του, σβήνοντας τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας του, που ήταν κομψά διακοσμημένη με τη συλλεκτική φιγούρα “KAWS”, ανάμεσα σε δεκάδες χρυσά μπαλόνια. Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για τον επιχειρηματία, καθώς συμπίπτει με τη μετακίνηση του στο Ντουμπάϊ από όπου πλέον διαχειρίζεται μέσω των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δραστηριότητες για ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα fintech στον κόσμο. Παράλληλα, το βιβλίο ηγεσίας του: “Γίνε ο Ηγέτης του Εαυτού σου”, που έχει σκοπό να βοηθήσει άτομα να πυροδοτούν την καριέρα τους και κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους, σημείωσε εξαιρετικά υψηλές πωλήσεις μόλις από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του. Τέλος, τους τελευταίους 10 μήνες, ο Δρ. Δημήτριος Ζάμπογλου βρίσκεται σε περιοδεία, συμμετέχοντας σε μερικά από τα μεγαλύτερα συνέδρια στον κλάδο του fintech. Έχει ήδη εμφανιστεί στο” FORBES The Future of Fintech 2023”, στο “VISION FOREX FORUM 2024” και στο “IFX EXPO International 2024”, καλύπτοντας θέματα όπως οι ψηφιακές αγορές, οι ψηφιακές πληρωμές, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το ψηφιακό μάρκετινγκ και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Back to School με shopping & διασκέδαση στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens


2 2


Ο Σεπτέμβριος μπαίνει δυναμικά με την επιστροφή στα σχολεία, νέες αφίξεις και πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens. Ανακαλύψτε όλα τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο, το γυμναστήριο και τη δουλειά από αγαπημένα designer brands σε μοναδικές προσφορές!


H διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ στο εκπτωτικό χωριό, τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ


7 – 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
NERF GAME DAYS
16:00 – 20:00
Ατελείωτο παιχνίδι με τα αγαπημένα τους blasters στην NERF Arena, στο NERF Shooting Area & στο Water Shooting Area.


ΚΥΡΙΑΚΕΣ 15, 22 ΚΑΙ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ «ΜΙΚΡΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ»
12:00 – 16:00
Οι Κυριακές είναι μέρες δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδιού, γι’ αυτό και οι μικροί φίλοι του Designer Outlet Athens θα γίνουν επίδοξοι κηπουροί στον κήπο του εκπτωτικού χωριού.


Και για ακόμα περισσότερο έξυπνο shopping και διασκέδαση, το Designer Outlet Athens θα είναι ανοιχτό και τις Κυριακές, 11:00 με 20:00, έως τέλος Οκτωβρίου.


Μάθετε περισσότερα στο www.designeroutletathens.gr


Από τα ελληνικά νησιά, στο κατώφλι της Ιατρικής Σχολής Αθηνών!


2


Η Εριέττα Σταυριανού, κόρη του Σπύρου Σταυριανού και της Μαρίας Κοτρώτσιου, απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά. 
Με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, πλησιάζει στο κατώφλι της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ), ξεκινώντας το πρώτο έτος των σπουδών της με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών της.


Απογείωσε το στυλ σου με τα ξεχωριστά κομμάτια της Desmira Collection!


1 1


Η Δέσποινα Μοιραράκη, παρουσιάζει τη Desmira Collection, στην οποία ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά σχέδια και τα ποιοτικά υφάσματα. Στην κορυφή βρίσκονται καφτάνια, κιμονό και φορέματα από πολυτελή υλικά όπως το crepe satin και τα κρύσταλλα Swarovski.


Η συλλογή είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την φινέτσα και την άνεση, προσφέροντας ευκολοφόρετα κομμάτια που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και σε κάθε σωματότυπο. Από μια χαλαρή, πρωινή βόλτα, μέχρι μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο, κάθε κομμάτι της συλλογής Desmira συνδυάζει άψογα την πρακτικότητα με το στυλ, κάνοντας κάθε εμφάνιση ξεχωριστή.


Οι μοναδικές δημιουργίες είναι διαθέσιμες στο κατάστημα της Δέσποινας Μοιραράκη στην Πάτρα, στην οδό Βότση 16. Ανακάλυψε από κοντά την συλλογή που θα απογειώσει το προσωπικό σου στυλ.

Το FREENOW έδωσε ρυθμό στις μετακινήσεις του Primer Music Festival 2024 | Περισσότερες από 2.000 διαδρομές με FREENOW από και προς το φεστιβάλ

Το FREENOW έδωσε ρυθμό στις μετακινήσεις του Primer Music Festival 2024 | Περισσότερες από 2.000 διαδρομές με FREENOW από και προς το φεστιβάλ

Το Primer Music Festival έφτασε στο τέλος του και το FREENOW συνέδεσε το όνομά του με το μεγαλύτερο μουσικό χορευτικό γεγονός της χρονιάς, ως ο επίσημος συνεργάτης μετακίνησης. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ επέλεξαν FREENOW για να μετακινηθούν αξιόπιστα και να απολαύσουν κορυφαίους superstar DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η συνεργασία με το Primer Music Festival ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το όραμα της FREENOW να φέρνει κοντά τους ανθρώπους μέσα από μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες. Με σημεία επιβίβασης και αποβίβασης γύρω από το φεστιβάλ, το FREENOW εξασφάλισε στο κοινό αξιόπιστη μετακίνηση, ώστε να απολαύσει τη μουσική και να φτάσει στον προορισμό του χωρίς καθυστερήσεις. Και φυσικά, το FREENOW ήταν διαθέσιμο 24/7 για κάθε ανάγκη, είτε ήταν το πρώτο set της ημέρας είτε η ασφαλής επιστροφή από το after hours stage.

H 76η τελετή απονομής των βραβείων EMMY αποκλειστικά στην COSMOTE TV – Οι μεγαλύτερες τελετές απονομής βραβείων έρχονται στην COSMOTE TV τη νέα τηλεοπτική σεζόν

H 76η τελετή απονομής των βραβείων EMMY αποκλειστικά στην COSMOTE TV. - Οι μεγαλύτερες τελετές απονομής βραβείων έρχονται στην COSMOTE TV τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει με την COSMOTE TV να φιλοξενεί για ακόμα μία χρονιά τις μεγαλύτερες τελετές απονομής βραβείων στον χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και της «μικρής οθόνης». Η αρχή θα γίνει με την 76η τελετή απονομής των βραβείων EMMY, έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς θεσμούς παγκοσμίως, ο οποίος τιμά τις καλύτερες ερμηνείες και σειρές που ξεχωρίζουν κάθε χρόνο. Η λαμπερή βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά τα ξημερώματα της Δευτέρας 16/9 (03.00) στο COSMOTE CINEMA 2HD, σε σχολιασμό της Ιωσηφίνας Γριβέα. Το βράδυ της Δευτέρας (16/9) στις 22.00, θα ακολουθήσει στο ίδιο κανάλι (COSMOTE CINEMA 2HD) η μετάδοση της τελετής με ελληνικούς υπότιτλους.

Ηθοποιός, μουσικός ή μοντέλο; Το νέο πρόσωπο της Hell Energy τα συγκεντρώνει όλα και ακούει στο όνομα  Michele Morrone!

Ηθοποιός, μουσικός ή μοντέλο; Το νέο πρόσωπο της Hell Energy τα συγκεντρώνει όλα και ακούει στο όνομα  Michele Morrone!

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Michele Morrone μέσα από την ερμηνεία του ως Massimo Torricelli στην ταινία «365 Μέρες» η οποία κυκλοφόρησε στο Netflix τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Morrone δεν έχει φοιτήσει ποτέ σε δραματική σχολή, έχει ωστόσο γυρίσει αρκετά φιλμς προσπαθώντας έτσι να μάθει τα κινηματογραφικά κατατόπια. Έχει ακόμη πάρει μέρος στο θρίλερ Home Sweet Home Rebirth – μια διασκευή βιντεοπαιχνιδιού με υπερφυσικά στοιχεία – το οποίο εν μέρει γυρίστηκε στη Βουδαπέστη. Φιλοδοξία του είναι να υποδυθεί στο μέλλον πιο σύνθετους και απαιτητικούς ρόλους. Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει στο ELLE, θα ήθελε να υποδυθεί έναν μουγκό άνδρα που να μπορεί να επικοινωνεί μόνο με τα μάτια και τις χειρονομίες του. Μια μέρα θα ήθελε επίσης να κάνει μια κωμωδία δράσης ή ένα ιστορικό δράμα. Όπως αποκαλύπτει στην συνέντευξή του στο People, λατρεύει τις ταινίες της Marvel και θα ήταν ευτυχής να υποδυθεί έναν κακό μάγο. Φέτος, ο Michele Morrone έγινε το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας της HELL Energy, η οποία προβάλλεται ήδη σε περισσότερες από 60 χώρες. Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τον χαρισματικό Ιταλό σε στιγμές της καθημερινότητάς του, παρέα με  ένα δροσερό HELL, τονίζοντας πως οι επιλογές του είναι αυτές που τον κάνουν πραγματικά ξεχωριστό.

Ο Ιωάννης Νίκολης στα φετινά βραβεία Maria Callas Monaco στη Βενετία

Με μεγάλη επιτυχία, λάμψη αστέρων και τιμητικές διακρίσεις, διοργανώθηκαν και φέτος τα Διεθνή Βραβεία Maria Callas Monaco Gala & Awards, που αυτή την φορά από το Πριγκιπάτο του Μονακό, μας ταξίδεψαν στη μαγευτική Βενετία.

Μετά από τις επιτυχημένες και sold out εμφανίσεις σε Αθήνα, Κυκλάδες και Μόλυβο, η καλοκαιρινή σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, για τον Ιωάννη Νίκολη. Με μεγάλη επιτυχία έδωσε μια σειρά από gala συναυλίες στο 4ο Edition των Maria Callas Monaco Gala & Awards, στα πλαίσια του 81ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ως guest σολίστ. Συνεργάστηκε με την σταρ της Όπερας, Χριστίνα Πουλίτση και τον πιανίστα Δημήτρη Γιάκα και έδωσε ρεσιτάλ για σόλο βιολί με έργα δεξιοτεχνικά αλλά και αγαπημένα του ρεπερτορίου, μετά από απόφαση της κυρίας Ιωάννας Ευθυμίου, Πρόεδρο της διοργάνωσης. Ήταν μια μοναδική εμπειρία με πολύ θετικά σχόλια για τον Ιωάννη Νίκολη, από πολύ σπουδαίους ανθρώπους.

Back to School στο Mediterranean Cosmos

Back to School στο Mediterranean Cosmos

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την επιστροφή στα θρανία και το Mediterranean Cosmos σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό Back to School Event, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά κάθε ηλικίας. Από τις 6 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί μια σειρά από διαδραστικά LEGO® stages, εκπαιδευτικές δράσεις, παιχνίδια και θεατρικά δρώμενα, που κάνουν την έναρξη της σχολικής χρονιάς ακόμα πιο συναρπαστική.

τε την έναρξη της σχολικής χρονιάς με φαντασία, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.

Το e-shop.gr, σε συνεργασία με την e-Fresh.gr, στηρίζει τον Οργανισμό «Φάρος Ελπίδας»

Το e-shop.gr, σε συνεργασία με την e-Fresh.gr, στηρίζει τον Οργανισμό «Φάρος Ελπίδας»

Το e-shop.gr επισκέφτηκε τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Φάρος Ελπίδας» και σε συνεργασία με το online supermarket e-Fresh.gr, προσέφερε δωρεάν τρόφιμα και άλλα αγαθά. Σκοπός της συγκεκριμένης προσφοράς ήταν η υποστήριξη του φιλανθρωπικού έργου του φορέα. Ο Φάρος Ελπίδας διατηρεί 5 κοινωνικά παντοπωλεία, 4 κοινωνικά φαρμακεία και 1 συσσίτιο σε συνεργασία με 5 Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής.  Υποστηρίζει με τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα αγαθά 9.000 ωφελούμενους και μέλη των οικογενειών τους, εκ των οποίων περίπου 900 παιδιά.  Το συσσίτιο τους διανέμει καθημερινά σε 220 οικογένειες πλήρεις μερίδες φαγητού. Ο Φάρος Ελπίδας έχει επιδείξει  αξιοσημείωτο έργο σε κοινωνικό επίπεδο καθώς προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, το e-shop.gr σε συνεργασία με την e-Fresh.gr απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Φάρο Ελπίδα και ο κ. Απόστολος Φορλίδας, Πρόεδρος του οργανισμού, προσέφερε επίσης τιμητική πλακέτα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την στήριξη. 

Υγεία, ενέργεια και δύναμη – Δώσε στον εαυτό σου το πολύτιμο δώρο της γυμναστικής!

Υγεία, ενέργεια και δύναμη - Δώσε στον εαυτό σου το πολύτιμο δώρο της γυμναστικής!

Ο γυμναστής, Αντώνης Τσονίδης, με μεγάλη εμπειρία στο Powerlifting, Mobility Workout, Functional Workout και EMS Training, συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο στην Μύκονο, ενώ είναι ο πλέον διάσημος Personal Trainer της ελίτ του νησιού των Ανέμων. Αν βρίσκεσαι στη Μύκονο και επιθυμείς να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και την εμφάνισή σου, η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις είναι τώρα! Μην περιμένεις άλλο και δώσε στον εαυτό σου το πολύτιμο δώρο της γυμναστικής. Η άσκηση προσφέρει αναρίθμητα οφέλη, όπως βελτιωμένη υγεία, αυξημένη ενέργεια, και ανανεωμένη διάθεση.

Η Θεοδώρα Μιχαλολιάκου στο ιστορικό Hotel Danieli Venice

Η Θεοδώρα Μιχαλολιάκου στο ιστορικό Hotel Danieli Venice

Η Θεοδώρα Μιχαλολιάκου βρέθηκε στην Βενετία και επέλεξε για την διαμονή της το ιστορικό Hotel Danieli Venice, 5 αστέρων, με θέα την πανέμορφη πόλη και μόλις λίγα βήματα από την Piazza San Marco. Απόλαυσε fine dining γεύσεις με φρέσκα και τοπικά υλικά, στο Restaurant Terrazza Danieli στον τελευταίο όροφο, που προσφέρει εκπληκτική θέα στα μοναδικά ορόσημα της Βενετίας.

H Auréa, νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία για την The Body Shop International

H Auréa, νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία για την The Body Shop International

Η The Body Shop στην Ελλάδα καλωσορίζει την Auréa, ως νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία της μητρικής της, The Body Shop International. Η Auréa, η εταιρεία ανάπτυξης κεφαλαίων που συνιδρύθηκε από τους Mike Jatania και Paul Raphaël, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της The Body Shop. Αυτή η επένδυση έρχεται να ολοκληρώσει τους στόχους της Auréa να διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της διαφορετικά brands στον τομέα της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας που όμως χαρακτηρίζονται από έναν ανώτερο σκοπό. Η απόκτηση της The Body Shop είναι η μεγαλύτερη συναλλαγή της Auréa μέχρι σήμερα.

Η The Body Shop ιδρύθηκε το 1976 και υπήρξε πρωτοπόρος στην ηθική ομορφιά, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα για την ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, τη φροντίδα των μαλλιών, αρώματα και προϊόντα makeup που παράγονται με φυσικά, βιώσιμα συστατικά που προέρχονται μέσα από δίκαιες εμπορικές συναλλαγές με καλλιεργητές και τεχνίτες σε όλο τον κόσμο. Ο Mike Jatania και ο Charles Denton θα υπηρετήσουν ως Executive Chairman (Εκτελεστικός Πρόεδρος) και CEO (Διευθύνων Σύμβουλος) αντίστοιχα και θα διευθύνουν από κοινού την αναγέννηση της The Body Shop, διεκδικώντας εκ νέου την παγκόσμια ηγετική της θέση στον τομέα της ηθικής ομορφιάς στον οποίο υπήρξε πρωτοπόρος. Τόσο ο Mike όσο και ο Charles έχουν σημαντική εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας στο να μετατρέπουν διαχρονικά εμβληματικά brands σε βιώσιμες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Η Auréa θα εφαρμόσει το επενδυτικό της δαιμόνιο και σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της στον κλάδο της ομορφιάς καθώς και με την επιχειρησιακή της τεχνογνωσία, θα ανοικοδομήσει την επιχείρηση τιμώντας παράλληλα την κληρονομιά και τις διαχρονικές αξίες που συνδέουν την The Body Shop με τους πελάτες της.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED