Skip to main content
likewomangr chanel 5 margot robbie instagram 26bfecb6

Η Margot Robbie είναι το νέο πρόσωπο του εμβληματικού αρώματος Νο. 5 της Chanel

Από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην επιτυχία του Μάρτιν Σκορτσέζε το 2013, The Wolf Of Wall Street, οι θεατές του κινηματογράφου γνώριζαν ότι υπήρχε κάτι ιδιαίτερο στη Margot Robbie.

Έμοιαζε και μοιάζει με ηθοποιό του παλιού Χόλιγουντ και έβαλε τα δυνατά της για να επιλέξει ενδιαφέροντες, πειραματικούς και μερικές φορές εντελώς «περίεργους» ρόλους που έδειχναν την απίστευτη ποικιλία της. Τώρα, η νέα συνεργασία της Robbie με την Chanel No. 5 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο τόσο στην καριέρα της όσο και στη σχέση της με το brand. Τυχαίνει επίσης να της κάνει πολύ καλή παρέα και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι της ταιριάζει.

Η ανακοίνωση του νέου ρόλου της Robbie κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο νωρίς το πρωί στις 12 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες αφότου η έγκυος σταρ βρέθηκε στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες για να υποστηρίξει το My Old Ass, που έκανε και την παραγωγή. Στην πραγματικότητα, η ικανότητα να συγκινεί το κοινό σε ένα έντονο δράμα και στη συνέχεια να βοηθήσει στη δημιουργία μιας κωμωδίας Gen-Z είναι μέρος της γοητείας της για τη Chanel. Η μάρκα υπογράμμισε επίσης τη δέσμευσή της να συνεργαστεί με γυναίκες σκηνοθέτες και ανερχόμενα ταλέντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

«Νομίζω ότι το Chanel No. 5 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αρώματα στον κόσμο», δήλωσε η ίδια η Robbie. «Είναι απίστευτο να είσαι μέρος του. Υπάρχει μια τόσο εντυπωσιακή γενεαλογία γυναικών που έχουν συσχετιστεί με το άρωμα όλα αυτά τα χρόνια», συνέχισε, προσθέτοντας, «Είναι μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω σε αυτόν τον μακρύ κατάλογο των απίστευτων ταλέντων».

Έχει δίκιο η Robbie. Ως ένα από τα πιο θρυλικά και άμεσα αναγνωρίσιμα αρώματα όλων των εποχών, το άρωμα έχει μια ιστορική ιστορία συνεργασίας με εικονίδια της βιομηχανίας όπως η Catherine Deneuve, η Ali MacGraw, η Jean Shrimpton και η Nicole Kidman. Ως γνωστόν, η Marilyn Monroe αποκάλυψε στο Life Magazine ότι φορούσε ένα Chanel No. 5 στο κρεβάτι κάθε βράδυ — και τίποτα άλλο.

Δεν είναι ακόμα σαφές τι ακριβώς θα συνεπάγεται η συνεργασία του Robbie με τη μάρκα, αλλά περισσότερα θα αποκαλυφθούν σύντομα. Η καμπάνια της στο Νο. 5 αρχίζε αυτόν τον Οκτώβριο.

cover photo instagram/@chanel

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED