Skip to main content
chiara ferragni fedez 89b63847

Το παρασκήνιο του χωρισμού των Chiara Ferragni-Fedez | Γιατί απορρίπτει την οικονομική πρόταση του;

Η Chiara Ferragni και ο Fedez ήταν το πρότυπο του τέλειου ζευγαριού στα μάτια του κόσμου.

Όπου κι αν εμφανίζονταν, έλαμπαν από χαρά και ευτυχία. Ωστόσο, τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από αρκετούς μήνες φημών, ιδίως λόγω της εμπλοκής της διάσημης επιχειρηματία σε διάφορα σκάνδαλα. Στην αρχή, φαινόταν πως είχαν χωρίσει σε φιλικό κλίμα, αλλά σύντομα ξεκίνησαν οι έμμεσες δημόσιες αναφορές, που τροφοδότησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ιταλία.

Παρόλο που το διάσημο ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει τον χωρισμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ορισμένες λεπτομέρειες της συμφωνίας τους είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Gabriele Parpiglia, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία είναι η απόφαση της Ferragni να απορρίψει την προσφορά διατροφής του Fedez, την οποία θεώρησε «ασήμαντη». Λόγω της επιδεινωμένης σχέσης τους, αναγκάστηκαν να καταφύγουν στους δικηγόρους τους για να καταλήξουν σε συμφωνία και να ολοκληρώσουν τον χωρισμό τους, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε. Η Chiara Ferragni θα έχει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους, χωρίς να αποδεχτεί τη χρηματική στήριξη που της πρότεινε ο Fedez.

Όροι της συμφωνίας ανάμεσα σε Chiara Ferragni και Fedez

Παρά την αποφασιστική της στάση, η Ferragni ξεκαθάρισε πως δεν χρειάζεται μια διατροφή που θεωρεί ακατάλληλη για ένα τόσο σοβαρό και ευαίσθητο ζήτημα. Ωστόσο, ο Fedez θα αναλάβει ορισμένα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη των παιδιών. Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να περνάει εναλλάξ τα Σαββατοκύριακα μαζί τους. Η συμφωνία αυτή βάζει τέλος σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους, τόσο στην Ιταλία όσο και στον κόσμο των influencers. Αξίζει να θυμηθούμε τον εντυπωσιακό γάμο τους σε ένα παλάτι στη Σικελία, που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Προσωπικές δυσκολίες

Παρά την εικόνα του αχώριστου και αγαπημένου ζευγαριού, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Fedez, σε μια συνέντευξη μετά τον χωρισμό, αποκάλυψε πως πέρασαν δύσκολες στιγμές, ιδίως λόγω της ασθένειάς του, γεγονός που επιβάρυνε τη σχέση τους. «Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια, και τελικά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Παρά τα δύσκολα αυτά χρόνια, φαίνεται πως η Ferragni έχει καταφέρει να αφήσει πίσω της τον πόνο και να ανακτήσει την αισιοδοξία της. Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Oggi, η επιχειρηματίας έχει βρει και πάλι την εσωτερική της γαλήνη και είναι αποφασισμένη να προστατέψει την ευτυχία της. «Η καρδιά μου έχει ξαναβρεί τον σωστό ρυθμό και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ή τίποτα να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μου προς την ευτυχία», δήλωσε η Ferragni.

Αυτός ο χωρισμός σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής στον κόσμο των social media, όπου η Chiara Ferragni και ο Fedez ήταν ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια. Τώρα, και οι δύο έχουν ξεκινήσει νέες διαδρομές, με τη Ferragni να επικεντρώνεται στο μέλλον και στην προσωπική της ευτυχία.

RECENT

RELATED