Skip to main content
likewomangr demi moore mallia 1ae7a562

Η Demi Moore αποκαλύπτει το σαμπουάν που κάνει τα μαλλιά της τόσο λαμπερά

Η ηθοποιός του Ghost αποκάλυψε ότι είναι «μεγάλος θαυμαστής» αυτής  της σειράς σαμπουάν

Όταν σκεφτόμαστε την Demi Moore το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό εκτός από το υπέροχο στυλ της είναι τα εμβληματικά μαλλιά της σταρ που φτάνουν μέχρι τη μέση. Η Demi Moore  έχει διατηρήσει τα τέλεια κομψά, γυαλιστερά μαλλιά της για δεκαετίες – και το μυστικό βρίσκεται στο σαμπουάν της.

Σε συνέντευξή της στο InStyle, η 61χρονη αποκάλυψε ότι είναι μεγάλη φαν της σειράς σαμπουάν Kevin Murphy. Η Demi δήλωσε ότι τα προϊόντα Kevin Murphy Hydrate-Me Wash and Hydrate-Me Rinse λειτουργούν «άψογα» στα μακριά μαλλιά της και τα διατηρούν «αφράτα, υγιή και ισορροπημένα. Προσθέτοντας ότι «ποτέ δεν είναι λιπαρά ή ξηρά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Το δίδυμο σαμπουάν και conditioner Hydrate-Me Wash and Hydrate-Me Rinse έχει σχεδιαστεί για να θρέφει τα ξηρά και θαμπά μαλλιά. Πολλές από εμάς θα έχουμε διαπιστώσει ότι τα μαλλιά μας τείνουν να ξηραίνονται όταν ο καιρός είναι πιο κρύος και λούζουμε τα μαλλιά μας με ζεστό νερό, οπότε το γεγονός ότι το σαμπουάν είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθά τα μαλλιά σε τέτοιες θερμοκρασίες τράβηξε την προσοχή μας.

HYDRATE ME RINSE 250ML

MOISTURISING AND SMOOTHING CONDITIONER FOR NATURAL AND COLOURED HAIR

Το κοντίσιονερ Hydrate-Me Rinse είναι εμπλουτισμένο με δαμάσκηνο kakadu (η υψηλότερη συγκέντρωση βιταμίνης C που είναι γνωστή σε οποιοδήποτε φυτό!) για να λειάνει και να ενυδατώνει ενώ βελτιώνει τα σπασμένα άκρα. Το προϊόν είναι χωρίς θειικά άλατα που το καθιστά ιδανικό για βαμμένα μαλλιά και εξτένσιον – και οι κριτικές του είναι καταπληκτικές.

Εκατοντάδες αγοραστές επαίνεσαν την εγκεκριμένη περιποίηση μαλλιών της A-list.

HYDRATE ME WASH 250ML

HYDRATE-ME.WASH

Η Demi είχε δηλώσει στο People ότι προσπαθεί να αφήσει τα μαλλιά της να «κάνουν το δικό τους» για να διατηρήσουν την υγιή τους κατάσταση. Όπως είπε: “Έχω κάνει τα πάντα στα μαλλιά μου. Τα έχω ξυρίσει. Τα έχω βάψει. Τα έχω κάνει bob. Όταν δεν δουλεύω, προσπαθώ να τα κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα.

“Αν δεν έχω πού να πάω, δεν τα στεγνώνω. Επίσης δεν τα λούζω πολύ συχνά.” αποκάλυψε.

Παρόλο που δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ευλογημένοι με τα φυσικά ίσια μαλλιά της Demi, τα θρεπτικά προϊόντα Kevin Murphy της σταρ είναι σαν το βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για να αποκτήσουμε και εμείς τα δικά της μεταξένια μαλλιά.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε και να τα προμηθευτείται σε πολλά κομμωτήρια.

cover photo instagram/@demimoore

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED