Skip to main content
likewomangr DIAKOSMIMENA JEAN 1 2992baa1

Το διακοσμημένο τζιν έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις | 5 κομψά κομμάτια που σας προτείνουμε

Το διακοσμημένο τζιν φέρνει μια απίστευτη λάμψη

Το ταπεινό τζιν πια ίσως δεν είναι πια και τόσο ταπεινό, καθώς επανέρχεται δυναμικά και φορτωμένο γεμάτο διακοσμητικά.

Τα κρυστάλλινα διακοσμημένα κρόσσια εμφανίστηκαν στα τζιν της Stella McCartney SS24, ενώ το λεπτό κέντημα της Isabel Marant από πάνω μέχρι κάτω έδινε ένα ημιδιαφανές αποτέλεσμα ιστού αράχνης. Αποδεικνύεται ότι η προσθήκη λίγου glam στο τζιν σας δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα…

likewomangr isabel maratte photo
Isabel Marant

Είτε σας αρέσουν τα φορτωμένα, είτε προτιμάτε να φλερτάρετε με τη λεπτότητα, απλώς συνδυάστε το τζιν της επιλογής σας με ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι και είστε έτοιμες.

likewomangr diakosmimena jean
instagram/@greceghanem

Οι κρυστάλλινες τσέπες και τα μωβ πουπουλένια μανίκια είναι κατάλληλα για την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, όπως φορέθηκα από την Grece Ghanem.

Παρακάτω σας έχουμε 5 διακοσμημένα τζιν για να αγοράσετε τώρα:

likewomangr diakosmimena jean cos

COS

06840255406 p

ZARA

image?url=https%3A%2F%2Fbackend.envieshoes.gr%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fproduct images%2F2023 11%2FWhatsApp%2520Image%25202023 11 06%2520at%252016.34.17 cf3ed7b2%2520copy

ENVY JEAN SHOES

likewomangr diakosmimena jean TSANTA KOORELOO

KOORELOO MELODY GARDENIA

self portrait

SELF PORTRAIT

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED