Skip to main content
likewomangr trinny london kainourgio magazi london bea795ff

Η Trinny London άνοιξε το πρώτο της flagship store στο Chelsea και ήδη έγινε ο top προορισμός ομορφιάς

Η Trinny Woodall, η Βρετανίδα μεγιστάνας της μόδας και της ομορφιάς, έχει αφήσει ένα σημαντικό στίγμα στον κόσμο των καλλυντικών με το καινοτόμο online brand της, Trinny London.

Τώρα, η βραβευμένη επιχειρηματίας έχει επεκτείνει την επιρροή της λανσάροντας το πρώτο flagship store της, στην καρδιά του Chelsea, στo 31 King’s Road. Αυτός ο νέος χώρος είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα, είναι μια επιμελημένη εμπειρία που αντανακλά το ήθος του brand, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις ομορφιάς σε μια πιστή και αυξανόμενη βάση θαυμαστών.

Μετά την επιτυχία ενός καλοκαιρινού pop up καταστήματος, η διάσημη επιχειρηματίας αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα, το οποίο μυεί τον επισκέπτη σε μια μοναδική διαδραστική εμπειρία ομορφιάς. Πιστό στο όραμα της Trinny να κάνει την ομορφιά εξατομικευμένη, το κατάστημα συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ομορφιάς, με την πρακτική εξυπηρέτηση πελατών. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να διασφαλίζει ότι κάθε πελάτης θα βιώσει το προσωπικό του ταξίδι ομορφιάς.

3dd7e79b 7ed4 4855 acec d481a2922122
Betty Hliadou, Trinny Woodall

Έχει σχεδιαστεί με ειδικά τμήματα, όπως: της  τεχνολογίας Match2Me, ένα σύστημα που βοηθά τους πελάτες να βρουν τις τέλειες αποχρώσεις του μακιγιάζ τους με βάση τον τόνο του δέρματος, τα μαλλιά και το χρώμα των ματιών τους.

Το Trinny London, που κυκλοφόρησε το 2017, απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, των τόνων δέρματος και των προτιμήσεων ομορφιάς. Το χαρακτηριστικό “stack” concept  του brand είναι προσέγγιση της ομορφιάς εν κινήσει.  Foundation,  ρουζ, σκιές ματιών και κραγιόν, όλα σε κρεμώδη μορφή, έρχονται σε φορητά, εύχρηστα pots  που κουμπώνουν μεταξύ τους και χαρίζουν μια φρέσκια προσέγγιση στο μακιγιάζ.  Η προσήλωση της Trinny σε προιόντα υψηλής ποιότητας, εύκολα στη χρήση και στη μεταφορά τους έχει απήχηση στις πολυάσχολες γυναίκες που αναζητούν απλοποιημένες ρουτίνες ομορφιάς.

3b6db0cf 42c2 4c81 9538 f341c80c4123

Αυτή η φιλοσοφία της απλότητας και της αποτελεσματικότητας συνεχίζει να καθοδηγεί την απήχηση του brand  και το νέο flagship store έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άνεσης και ομορφιάς.

Σε μια ανακοίνωσή της, η Trinny είπε: «Με το εγχείρημα αυτό επαναφέρουμε τη χαρά του shopping, δημιουργώντας έναν ζεστό, φιλόξενο χώρο που επικεντρώνεται στη σύνδεση, την κοινότητα και την ανακάλυψη».

Το brand Trinny London δεν αφορά μόνο στην πώληση προϊόντων αλλά και την εκπαίδευση των γυναικών για το πώς να βελτιώσουν τις ρουτίνες ομορφιάς τους. Εξάλλου, η ίδια η Trinny,  είναι γνωστή για τις ειλικρινείς συμβουλές της και τον μεταδοτικό ενθουσιασμό της. Η δε επιλογή του Chelsea για το στήσιμο του flagship store είναι στρατηγική, αλλά και ελκυστική για μια πελατεία υψηλού επιπέδου που εκτιμά τόσο την πολυτέλεια όσο και την καινοτομία. Το δε κομψό, μοντέρνο εσωτερικό του καταστήματος, αντικατοπτρίζει την μινιμαλιστική  αισθητική του Trinny London, με την χαρακτηριστική χρωματική παλέτα της Trinny.

9712d46d e8d7 4661 9bf0 b28cab2ec268

Ο χώρος θα λειτουργήσει και ως κόμβος για την διαδικτυακή κοινότητα της Trinny London, γνωστή ως Trinny Tribe,  η οποία έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του brand. Με εκατομμύρια ακόλουθους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Trinny έχει καλλιεργήσει μια βάση πιστών θαυμαστών που ασχολείται καθημερινά με περιεχόμενο που δεν είναι απλώς προωθητικό αλλά και εκπαιδευτικό. Το flagship store είναι μια επέκταση αυτής της φιλοσοφίας, που έχει σχεδιαστεί για να φέρει την διαδικτυακή κοινότητα στο real life.

d821d3fc 6a0f 4243 a44a 2892cb46ac52

Αν και οι online αγορές παραμένουν μια βασική πτυχή της επιχείρησης, το κατάστημα παρέχει την ευκαιρία να συνδεθεί το brand  με τους πελάτες του με πιο οικείο και άμεσο τρόπο. Είναι βέβαια μια τολμηρή κίνηση, σε μια εποχή όπου πολλά brands περιορίζουν την παρουσία τους, αλλά για την Trinny, είναι μια φυσική εξέλιξη. Με το μοναδικό μείγμα καινοτόμων προϊόντων, τις συμβουλές ειδικών και τη δέσμευση για ποιότητα, το κατάστημα είναι έτοιμο να γίνει ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτούν οι λάτρεις της ομορφιάς στο Λονδίνο. Είτε αναζητάτε την τέλεια απόχρωση του μακιγιάζ σας, είτε  μια ανανέωση περιποίησης δέρματος ή απλά ένα μέρος για να βυθιστείτε σε έναν κόσμο καινοτόμου ομορφιάς, το flagship store της Trinny London στο Chelsea προσφέρει μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Ανήκω στην ομάδα των γυναικών που δίπλα από τον αριθμό 50 βάζουν ένα θετικό πρόσημο. Αυτό το πρόσημο είναι και ο τρόπος που προσεγγίζω τη ζωή. Ως πρότυπό μου έχω πάντα δυναμικές γυναίκες, που δεν διστάζουν να πειραματιστούν, να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και να ζήσουν με πάθος την κάθε στιγμή. Ακολουθώντας αυτά τα στοιχεία και έχοντας πάντα ως αρχή το σεβασμό και την αγάπη στον άνθρωπο και κυρίως στη γυναίκα, υπηρέτησα πιστά κάθε ρόλο που κλήθηκα να παίξω, αυτόν της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης, αλλά και της θαυμάστριας της ομορφιάς όπου τη συναντώ. Αυτή την ομορφιά της ζωής που βρίσκεται ακόμη και σε μικροπράγματα γύρω μας θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.

RELATED