Skip to main content
katy perry orlando bloom 810e60bd

Katy Perry: Πώς αντέδρασε στη viral φωτογραφία του Orlando Bloom να θαυμάζει την Kim Kardashian;

Φαίνεται ότι κάθε τόσο μια φωτογραφία από την pop κουλτούρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και κυριολεκτικά τa “σπάει”.

Καθώς λοιπόν μια φωτογραφία του Orlando Bloom να κοιτάζει την Kim Kardashian κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η αρραβωνιαστικιά του, Katy Perry, αποφάσισε να εκφράσει την άποψή της.

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε τη Δευτέρα στην 3η Ετήσια Δεξίωση του Ιδρύματος Kering με θέμα “Φροντίδα για τις Γυναίκες”, δείχνει τον Orlando Bloom να κοιτάζει, όπως φαίνεται, τα οπίσθια της Kim Kardashian, ενώ έχει το χέρι του τυλιγμένο γύρω από την σύντροφό του, Katy Perry. Η Perry, παρεμπιπτόντως, ήταν εκθαμβωτική με μια υπέροχη πράσινη λαμπερή τουαλέτα για την περίσταση. Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία άρχισε γρήγορα να κυκλοφορεί στα social media.

H αναπάντεχη απάντηση της Katy Perry

Όλοι αναρωτιόμασταν πώς θα αντιδράσει η Perry σε αυτό το viral στιγμιότυπο, και η απάντησή της ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο ραδιοφωνικό σόου του DJ Elvis Duran αυτή την εβδομάδα, της έδειξαν τη φωτογραφία για πρώτη φορά. Χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο, είπε: «Εγκρίνω!». Μάλιστα, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;».

Η πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού έρχεται λίγο μετά από τη στήριξη που έδωσε η Perry στον Bloom στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας The Cut στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο την περασμένη εβδομάδα. Οι δυο τους εμφανίστηκαν με συντονισμένα μαύρα outfits για την εκδήλωση. Νωρίτερα φέτος, ο Bloom είχε στηρίξει την Perry, συνοδεύοντάς την σε βραδινή έξοδο με τους συνεργάτες της από το American Idol, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας της σεζόν στο show. Τον Απρίλιο, πραγματοποίησαν ακόμα μία λαμπερή εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί για τα 10α Ετήσια Βραβεία Breakthrough στο Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Η Katy Perry αυτόν τον καιρό είναι απασχολημένη με την προετοιμασία του νέου της άλμπουμ, 143, που κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Το δεύτερο single της, με τίτλο “Lifetimes”, είναι εμπνευσμένο από την αγάπη της για την 3χρονη κόρη της, Daisy, την οποία έχει αποκτήσει με τον Bloom. «Λέω στην κόρη μου κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί ότι την αγαπώ, αλλά τώρα ξεκίνησα να της λέω: Θα με βρεις σε κάθε ζωή; και μου απαντάει: Ναι!» εξήγησε η Perry σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The One Show του BBC.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Με τέτοιες τρυφερές στιγμές και γεμάτο πρόγραμμα, είναι ξεκάθαρο πως το ζευγάρι συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις, είτε με εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί είτε με τρυφερές δηλώσεις για την οικογένειά τους.

Cover Photo: Instagram/katyperry

RELATED