Skip to main content
likewomangr trench coat kampardina style 2fda3096

Η καμπαρντίνα είναι το κομμάτι που φορούν όλα τα κουλ κορίτσια του Instagram

Το «It» πανωφόρι της μόδας είναι εδώ και κάνει χαμό…

Καθώς προχωράμε προς το Φθινόπωρο, οι περισσότερες από εμάς βρισκόμαστε στο κυνήγι για μερικά από τα trendy κομμάτια της νέας σεζόν. Μια κλασική καμπαρντίνα είναι ένα από εκείνα τα pieces που πάντα επιστρέφουμε.

Στιβαρή, ευέλικτη και πάντα στη μόδα, το trench coat πρέπει να είναι βασικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα όλων και είναι πραγματικός σηματοδότης του καλού στυλ.

Η ελίτ της μόδας έχει ήδη στέψει τη φετινή must καμπαρντίνα, η οποία εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και πλέον είναι σε όλο το Instagram. Το εν λόγω παλτό προέρχεται από τη μάρκα μόδας Aligne με έδρα το Λονδίνο και προσφέρει πολλούς τρόπους για να φορεθεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALIGNE (@aligne)

Οι Style Mavens έχουν επισημανθεί να κάνουν το στυλ που πρέπει να έχει αυτή τη σεζόν, με την influencer Amaka Hamelijnck από το Άμστερνταμ να φοράει το δικό της με λευκό πουκάμισο, φαρδί τζιν και παπούτσια με ασημένια τρουκς. Ένα χοντρό κολιέ και statement γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Η Hollie Mercedes Peters φόρεσε το δικό της με παρόμοιο στυλ με τζιν, ένα μαύρο απλό λευκό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι γόβες με καρφιά. Κουμπωμένη ή ανοιχτή, η καμπαρντίνα έχει την τιμητική της.

Παρακάτω ρίξτε μια ματιά και πάρτε στυλιστικές ιδέες πως να φορέσετε την δική σας καμπαρντίνα όπως μια influencer:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sita Lombera (@sita_lombera)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marine (@marinelepin)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cahierdetendances

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alva Sperle (@alvasperle)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑨 𝑴 𝑬 𝑳 (@amel_nali_s)

cover photo instagram/@sita_lombera/ @HollieMercedesPeters

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED