Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2024%2F09%2Flikewomangr kate middleton ygeia

Γιατί δεν φοράει η Kate Middleton το εμβληματικό δαχτυλίδι της Diana;

Ένα από τα πιο εμβληματικά δαχτυλίδια αρραβώνων στον κόσμο ανήκει στην Kate Middleton, και κάθε φορά που το αφαιρεί, προκαλεί συζητήσεις στους θαυμαστές της.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη χωρίς το κειμήλιο που της χάρισε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, το οποίο προήλθε από την αείμνηστη μητέρα του, την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, κατά τη διάρκεια ενός φόρου τιμής στην Ολυμπιακή Ομάδα της Βρετανίας μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Αυτή ήταν μάλιστα μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής της με καρκίνο.

Τώρα, καθώς γιορτάζει την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της, η Πριγκίπισσα έχει αντικαταστήσει το διάσημο δαχτυλίδι αρραβώνων της με ένα δαχτυλίδι αιωνιότητας, που φέρει τα ίδια πολύτιμα πετράδια. Αλλά γιατί απουσιάζει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της; Ας εξετάσουμε τους πιθανούς λόγους…

Το δαχτυλίδι που λείπει

Σε ένα συγκινητικό οικογενειακό βίντεο που μοιράστηκε η Kate με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William, και τα τρία τους παιδιά ενημέρωσε το κοινό για την πορεία της υγείας της. Σε μία από τις σκηνές, περπατούσε μέσα σε ένα χωράφι φορώντας ένα μποέμ φόρεμα της Veronica Beard, ενώ περνούσε τα χέρια της μέσα από το ψηλό χορτάρι, προσφέροντας μια ματιά στο αριστερό της χέρι.

Εκεί που άλλοτε βρισκόταν το διάσημο δαχτυλίδι αρραβώνων της, τώρα υπήρχε ένας συνδυασμός λεπτών δαχτυλιδιών,  συμπεριλαμβανομένης της χρυσής βέρας της, του διαμαντένιου δαχτυλιδιού αιωνιότητας – που πιστεύεται ότι ήταν δώρο του Πρίγκιπα William μετά τη γέννηση του Πρίγκιπα George και ενός ακόμα λεπτού δαχτυλιδιού, μαζί με ένα νέο δαχτυλίδι από ζαφείρι και διαμάντια.

Πιθανοί λόγοι για την αλλαγή

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η Kate Middleton μπορεί να επέλεξε να αλλάξει τα κοσμήματά της.

Αρχικά, τα ζαφείρια έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς εκείνη είχε επιλέξει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της λόγω της χρωματικής του αρμονίας με τα μάτια της. Επίσης, τα ζαφείρια είναι γνωστά ότι συμβολίζουν τη δύναμη και την αντοχή, ενώ αποδίδονται και θεραπευτικές ιδιότητες – κάτι που μπορεί να σχετίζεται με την πορεία της στη μάχη της κατά του καρκίνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ish✨ (@britroyalsdaily)

Ακόμα πιο συμβολική είναι η ανθεκτικότητα των ζαφειριών, καθώς είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις γρατζουνιές, κάτι που ίσως αντικατοπτρίζει την εσωτερική δύναμη της Πριγκίπισσας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Επιπλέον, τα ζαφείρια είναι ο γενέθλιος λίθος του Σεπτεμβρίου, του μήνα που η Πριγκίπισσα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της – ένα σημαντικό ορόσημο για την υγεία της.

Η νέα αρχή της Kate Middleton

Αναλογιζόμενη τους «απίστευτα δύσκολους» εννέα τελευταία της μήνες, η Kate δήλωσε: «Αυτή η περίοδος μας θύμισε, πάνω απ’ όλα, να εκτιμούμε τα απλά και σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία συχνά θεωρούμε δεδομένα. Να αγαπάμε και να μας αγαπούν. Το να παραμένω ελεύθερη από τον καρκίνο είναι πλέον η προτεραιότητά μου. Αν και η χημειοθεραπεία έχει τελειώσει, η πορεία προς την πλήρη ανάρρωση είναι μακρά και πρέπει να ζω την κάθε ημέρα όπως αυτή έρχεται».

Οι θαυμαστές αναρωτιούνται εάν το νέο δαχτυλίδι είναι δώρο του Πρίγκιπα William για την 13η επέτειο γάμου τους τον Απρίλιο ή αν συμβολίζει το τέλος της θεραπείας της.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος πίσω από αυτή την αλλαγή, το σίγουρο είναι ότι η απόφαση της να τροποποιήσει τη συλλογή των κοσμημάτων της αντικατοπτρίζει τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή της και την είσοδό της σε μια νέα φάση.

cover photo instagram/@thewales_family

RELATED