Skip to main content
likewomangr kate middleton ygeia 1 82ea658a

Kate Middleton: Θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα νωρίτερα από το αναμενόμενο

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορούσε να συμμετάσχει με τον Βασιλιά Κάρολο στο National Service of Remembrance 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορούσε να κάνει την επόμενη δημόσια εμφάνισή της στο National Service of Remembrance  στις 10 Νοεμβρίου. Μια νέα έκθεση που δημοσιεύτηκε από τους The Sunday Times αναφέρει ότι η 42χρονη Kate ελπίζει να παρευρεθεί με τον βασιλιά Κάρολο και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο Κενοτάφιο στο Γουάιτχολ.

Έχει επίσης προταθεί ότι η πριγκίπισσα, η οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, θα παρακολουθήσει την ετήσια συναυλία της Together στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, η οποία τυπικά μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Αβαείο του Γουέστμινστερ τον Δεκέμβριο.

Αν και η Kate δεν αναμένεται να συμμετάσχει με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William στα φετινά βραβεία Earthshot Prize τον Νοέμβριο, είναι κατανοητό ότι η μαμά των τριών παιδιών συνέχισε να εργάζεται από το σπίτι στο Adelaide Cottage στο Windsor και έχει τακτικές συναντήσεις.

Το καλοκαίρι, η βασιλική απόλαυσε ένα διάλειμμα με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η οικογένεια της Ουαλίας βρισκόταν κυρίως στο σπίτι της στο Νόρφολκ, το Anmer Hall, κοντά στο κτήμα Sandringham.

Σύμφωνα με την παράδοση, η οικογένεια ταξίδεψε στη Σκωτία στο τέλος του μήνα, όπου ενώθηκαν με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα στο Balmoral. Σηματοδοτώντας μία από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της, στις 25 Αυγούστου η Kate φωτογραφήθηκε να φτάνει στην εκκλησία Crathie Kirk για την Κυριακάτικη λειτουργία.

Για την κυριακάτικη λειτουργία, η Kate φορούσε ένα καφέ Fedora με ένα αξεσουάρ με πούπουλα και ένα μπεζ παλτό ταρτάν – φαίνεται να είναι ένα πολύ παρόμοιο (ή το ίδιο) ρούχο με αυτό που φορούσε στην εκκλησία στο Balmoral το περασμένο καλοκαίρι.

Τώρα που τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές, τα παιδιά της Kate και του William ξεκίνησαν εκ νέου τις σπουδές τους στο σχολείο Lambrook.

cover photo instagram

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED