Skip to main content
likewomangr meghan markle suits a06abdcd

Ρίξτε μια ματιά στη σπάνια συλλογή παπουτσιών της Meghan Markle αξίας 20.000 λιρών

Αν ένα πράγμα είναι σίγουρο για τη Meghan, τη Δούκισσα του Σάσεξ , είναι η αδιαμφισβήτητη αγάπη της για τα επώνυμα υποδήματα.

Από τότε που ζει στο ηλιόλουστο Montecito με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι , και τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet , η Meghan έχει κρατήσει το εσωτερικό του σπιτιού τους, αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων, σε μεγάλο βαθμό προστατευμένο από το κοινό.

Μόνο σε μια σπάνια περίπτωση οι βασιλικοί παρατηρητές έπιασαν μια ματιά στην ανακτορική έπαυλη των εννέα υπνοδωματίων του ζευγαριού μέσω φόντου κλήσης Zoom ή φωτογραφιών iPhone που κοινοποιήθηκαν στο ντοκιμαντέρ του Netflix του Sussex, Harry & Meghan . 

Πριν η Meghan γίνει βασιλική, η πρώην ηθοποιός των Suits ήταν τακτική στο Instagram – και μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από την επική συλλογή παπουτσιών και την γκαρνταρόμπα της.

likewomangr meghan markle style
instagram

Σε μια φωτογραφία που ανακαλύφθηκε, η Δούκισσα φαίνεται να στέκεται σε ένα κομψό καμαρίνι πλημμυρισμένο από φυσικό φως η Meghan στεκόταν περιτριγυρισμένη από εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον ανενεργό πλέον λογαριασμό της Meghan στο Instagram κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Suits, φαίνεται πιθανότατα η γκαρνταρόμπα να ανήκε στη δικηγόρο της επί της οθόνης, Ρέιτσελ Ζέιν.

Η Jolie Andreatta, σχεδιάστρια κοστουμιών του Suits είχε πει στο παρελθόν ότι τόσο εκείνη όσο και η Meghan λάτρευαν τα ρούχα της Rachel.

“Πάντα λέγαμε ότι, αν μπορούσαμε, θα ζούσαμε με τα ρούχα της Rachel. Το να σχεδιάσεις την εμφάνιση της Rachelήταν σαν να ήμουν παιδί σε ζαχαροπλαστείο”, είπε στο Harper’s Bazaar το 2018.

Όταν έχετε δουλέψει σε μια εκπομπή για επτά χρόνια, είναι πιθανό να πάρετε μερικές συμβουλές στυλ από την καθημερινή σας γκαρνταρόμπα και η Meghan φάνηκε να απηχεί την τάση της Rachel για ψώνια παπουτσιών όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μια άλλη φωτογραφία από τον κλειστό λογαριασμό της Δούκισσας στο Instagram έδειξε μια γεύση από την πραγματική της συλλογή παπουτσιών.

Από τις διακοσμημένες σατέν γόβες Miu Miu των 790 λιρών έως τα «Love Me» των Christian Louboutin των 680 λιρών, η συλλογή παπουτσιών της Meghan με τα 39 παπούτσια αποτιμήθηκε τότε στις 20.000 £ – και αυτό ήταν μόνο από τα παπούτσια της φωτογραφίας.

likewomangr meghan markle papoutsia instagram
instagram

«Κάποιες μέρες φοράω ένα μοναχικό ζευγάρι παπούτσια και άλλες, τα δάχτυλα των ποδιών μου παγιδεύονται σε μια αναταραχή όμορφων υποδημάτων από μέρα σε νύχτα», έγραψε η Meghan στο πρώην lifestyle blog της, The Tig το 2014.

cover photo instagram

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED