Skip to main content
likewomangr mouseio lalaouni ekthesi me louloudia 966d041a

Έκθεση «Paper Flower Stories» στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

Η Ραλλού Γιαννά ελληνίδα δημιουργός paper flower art, παρουσιάζει την πρώτη ατομική της έκθεση “Paper Flower Stories”, με 70 από τα έργα της στον χώρο περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη.

Στις 8 Οκτωβρίου, θα παρουσιάσει τις μοναδικές της συνθέσεις, αποκαλύπτοντας το πάθος της για την τέχνη των λουλουδιών από χαρτί.

Η καλλιτέχνης, μεγαλωμένη σε μια οικογένεια όπου η καλαισθησία και η τέχνη ήταν τρόπος ζωής, βρήκε την έκφρασή της μέσα από την τέχνη των paper flowers.

Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να γνωρίσει από κοντά τις εξαιρετικά λεπτομερείς και ρεαλιστικές συνθέσεις της.

Τα λουλούδια της, που μοιάζουν να έχουν βγει κατευθείαν από τη φύση, αποτυπώνουν την αφοσίωση και την αγάπη της για την τέχνη, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και φινέτσας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη μαγεία του paper flower art και να ανακαλύψουν πώς ένα απλό υλικό όπως το χαρτί, μπορεί να μετατραπεί σε έργα τέχνης υψηλής αισθητικής.

Info:

Ημερομηνία: 8 Οκτωβρίου

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη,

Καλλισπέρη  & Καρυατίδων, Αθήνα 11742

Για περισσότερες πληροφορίες: Paper Flower Stories

Ιστοσελίδα : www.rallouyanna.com

Instagram: paper_flower_stories

Άντζυ Νομικού ( angienomikou@gmail.com

Υπεύθυνη Επικοινωνίας έκθεσης

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη 

Χώρος περιοδικών εκθέσεων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Εγκαίνια Έκθεσης: 9 Οκτωβρίου

Διάρκεια Έκθεσης: 8 – 14 Οκτωβρίου 2024

 Ωράριο ΜΚΗΛ: 

Δευ., Τρι., Πεμ., Παρ.: 09.00 – 15.00

Τετ., Σαβ. : 10.00 – 18.00

Κυρ.: Κλειστά 

Διεύθυνση

Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη, Αθήνα, 11742 

Επικοινωνία

+302109221044, +302109239709 

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED