Skip to main content
likewomangr taylor swift neo fthinoporino look 78fcbf22

Η Taylor Swift φέρνει την νέα φθινοπωρινή κόκκινη απόχρωση κραγιόν και είναι τέλεια!

Η Taylor Swift αντάλλαξε το κόκκινο κραγιόν της με την υπογραφή της για μια πιο φθινοπωρινή απόχρωση

Η Taylor Swift είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της κυκλοφορία του Red του 2012 και η σεζόν είναι συνώνυμη με τις Κυριακάτικες ημέρες αγώνων. Κάθε χρόνο, όταν το ημερολόγιο αλλάζει για τον Σεπτέμβριο, η Swift ζωντανεύει. Υπάρχουν τόσα υπέροχα looks, από μοντέρνες μπότες σε συνδυασμό με βελούδινα πουλόβερ, μέχρι το χαρακτηριστικό στυλ μακιγιάζ της. Αλλά στο πρώτο παιχνίδι Kansas City Chiefs της σεζόν, το κόκκινο-κόκκινο κραγιόν της Swift είναι μια λεπτή αλλά σημαντική ανανέωση από τη συνηθισμένη εμφάνισή της, τόσο σε φινίρισμα όσο και σε χρώμα.

Όλοι στο Arrowhead Stadium ήταν σε εγρήγορση για να παρατηρήσουν την Swift στον πρώτο αγώνα της περιόδου της ομάδας ενάντια στους Baltimore Ravens. Υποτίθεται ότι η τραγουδίστρια θα ήταν εκεί για να υποστηρίξει τον φίλο της Travis Kelce, αλλά είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα με το πρόγραμμα οποιουδήποτε σούπερ σταρ. Και όμως, έφτασε λίγο πριν από την έναρξη, ντυμένη με κορσέ Versace – μια χαρακτηριστική εμφάνιση από τον τρέχοντα κύκλο του άλμπουμ της – μπότες μέχρι τους μηρούς και ένα πιο σκούρο, πιο ματ κραγιόν από αυτό που φοράει συνήθως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswiftfit)

Με τους υποκείμενους καφέ τόνους, το κραγιόν είναι πολύ πιο σκούρο από το κλασικό βυσσινί που φοράει συνήθως στη σκηνή και στις μεγαλύτερες δημόσιες εξόδους της. Είναι επίσης ματ, το οποίο προσθέτει μια φθινοπωρινή γοητεία – ένα κραγιόν χωρίς τόση λάμψη φαίνεται καθαρά σουέτ, μια από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές επιλογές υφασμάτων του φθινοπώρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswiftfit)

Αυτή η φρέσκια επιλογή μακιγιάζ αντιστοιχεί επίσης με το ντύσιμό της, το οποίο μοιάζει με μια αποπνικτική, μοντέρνα εμφάνιση σε ένα κλασικό country. Φοράει ένα ζευγάρι μπότες και ένα σετ τζιν, αλλά οι λεπτομέρειες – μπούστο σε στυλ κορσέ, λαμπερή λάμψη, μπότες ύψους μέχρι το μέσο του μηρού – το κάνουν πιο διακριτικό από οτιδήποτε άλλο. Πραγματικά, ολόκληρο το στυλ της Swift (μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ούτως ή άλλως) μοιάζει σαν να τροποποιεί προσεκτικά όλα τα αγαπημένα της μοτίβα. Μαζί με την προσαρμογή του κραγιόν, τα μαλλιά της έδειχνα υπέροχα στο πλάι.

Φυσικά, οι Kelce, Swift και η ομάδα είναι ακόμα μόνο ένα παιχνίδι στη σεζόν 2024-2025. Υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος για να εκπλήξει τους πάντες περαιτέρω.

cover photo instagram/@taylorswift

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RECENT

RELATED