Skip to main content
likewomangr JENNIFER LOPEZ UNSTOPPABLE PREIMIERA 31470371

H Jennifer Lopez πιο αποκαλυπτική και λαμπερή από ποτέ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τον πρώην Ben Affleck

Η 54χρονη ηθοποιός άφησε λίγα στη φαντασία στην προβολή του Unstoppable.

Η Jennifer Lopez επιδεικνύει το πιο αποκαλυπτικό της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας – που έγινε με τον πρώην Ben Affleck.

Ο Ben Affleck δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα και έστειλε έναν στενό φίλο στη θέση του

Το αποκαλυπτικό της φόρεμα της Tamara Ralph FW24 Couture περιείχε μόνο δύο κομμάτια από αστραφτερό ασημί ύφασμα, δεμένα μεταξύ τους με φιόγκους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το νέο δράμα της J-Lo η οποί κάνει τη μητέρα του παλαιστή Anthony Robles με το ένα πόδι στη βιογραφική ταινία παραγωγή της Artists Equity — που ιδρύθηκε από τον 52χρονο Ben .

Παρά το γεγονός ότι ο Affleck είχε ένα κοινό έργο με τη σύζυγό του πέρυσι, δεν εμφανίστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στον Καναδά την Παρασκευή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ο μακροχρόνιος φίλος και επιχειρηματικός συνεργάτης παραγωγής Matt Damon όμως παρευρέθηκε.

Οι «Bennifer» βρίσκονται τώρα σε διαμεσολάβηση διαζυγίου αφού η J-Lo υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου – ακριβώς δύο χρόνια μετά τον γάμο της με τον Ben.

Την περασμένη εβδομάδα η J-Lo μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός που φορούσε ένα αποκαλυπτικό λευκό μαγιό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 

Cover photo instagram/@jlo

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED