Skip to main content
likewomangr PRINCESS CHARLENE 1 ee95270c

Η πριγκίπισσα Charlene κάνει εντυπωσιακή σπορ εμφάνιση και επαναφέρει στο προσκήνιο το τέλειο skinny τζιν

H πριγκίπισσα Charlene έκανε μια κομψή εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’.

Η εμφάνιση αφορούσε τον φιλανθρωπικό αγώνα υδάτινων ποδηλάτων Crossing: Calvi-Monaco αυτή την εβδομάδα.

Η 46 ετών πριγκίπισσα, φωτογραφήθηκε στο λιμάνι του Calvi για την έναρξη της εκδήλωσης, απολαμβάνοντας μια καλοκαιρινή αλλά απλή εμφάνιση. Η δεύτερη ετήσια αθλητική εκδήλωση διοργανώθηκε για τη βοήθεια του Ιδρύματος της Πριγκίπισσας Σαρλίν, το οποίο ευαισθητοποιεί τους κινδύνους του πνιγμού και στοχεύει να διδάξει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να κολυμπούν.

H Charlene εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό μαύρο μπλουζάκι που αναδείκνυε την αθλητική της κατασκευή και φωτογραφήθηκε δίπλα στην ομάδα Lionheart, που αποτελείται από τους Gustav Larsson, Rory Bushe, Harvey Bird καθώς και τον μεγιστάνα του Topshop Sir Philip Green και τη σύζυγό του Tina.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ συνδύασε το απλό τοπ της με ένα λευκό στενό τζιν, αποδεικνύοντας ότι το συγκεκριμένο piece εξακολουθεί να είναι νικητής ακόμα και στο βασιλικό στυλ.

Η Charlene πρόσθεσε μια ζώνη, και ένα ζευγάρι μοντέρνα φλατ παπούτσια. Έξυπνη τελειότητα!

cover photo instagram

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED