Skip to main content
likewomangr aKjaerbede style ae4e4108

Ο απόλυτος σύμμαχος στο στυλ μας έχει αέρα Δανίας και λέγεται Α.Kjærbede!

Ποιο είναι τελικά το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού;

Ίσως κάποιες θα έλεγαν το μαγιό τους ή το αγαπημένο τους καπέλο. Η αλήθεια είναι, όμως, πως μόνο ένα είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε με τίποτα όλη μέρα, όπου κι αν βρισκόμαστε και αυτό είναι τα γυαλιά ηλίου! Ομολογουμένως, πέρα από απαραίτητο αξεσουάρ για τις ηλιόλουστες μέρες, το σωστό ζευγάρι γυαλιά ηλίου αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο του στυλ all year round.

Τα brands γυαλιών που βρίσκει κανείς online είναι πλέον αναρίθμητα και αρκετά από αυτά σε δελεαστικές τιμές. Στις χαμηλές τιμές, όμως, «κρύβεται» ο κίνδυνος κακής ποιότητας φακών που εύκολα μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα μάτια, ειδικά σε ηλιόλουστες χώρες, όπως η Ελλάδα μας!

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Δανός Adam Geertsen, ιδρυτής της Α.Kjærbede, αποφάσισε το 2016 να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για ποιοτικά γυαλιά ηλίου με εμπνευσμένο, σοφιστικέ design, σε προσιτή τιμή. Κι αν το όνομα σας μοιάζει (εύλογα) δύσκολο στην προφορά, δεν είναι: προφέρεται “κγερ-μπετ”, αλλά πιο πιθανό να ακούσετε τις αγαπημένες σας instagrammers να το αποκαλούν “A.K”. Το δανέζικο brand γυαλιών, που έχει έρθει από το 2020 στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι ένα από τα brands που εμείς στο Likewoman αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή που το γνωρίσαμε. Και αυτό γιατί συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα φακών -το πιο σημαντικό στοιχείο στην επιλογή γυαλιών- με το unisex, διαχρονικό, αλλά και σύγχρονο σκανδιναβικό design για όλα τα σχήματα προσώπου, στην απόλυτα προσιτή τιμή των 39.9€.

likewomangr gialia hliou ΑKjaerbede 10

Nαταλία Ρίζου φοράει το WILL

Και μην αφήσετε η χαμηλή τιμή να σας γεννήσει αμφιβολίες για την ποιότητα: τα γυαλιά Α.Kjærbede αποτελούνται από υψηλής ποιότητας πολυκαρβονικούς φακούς με πλήρη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου UVA & UVB, UV-400, έχουν αντιχαρακτική επίστρωση και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις! Ταυτόχρονα, όλοι οι φακοί των A.Kjærbede μπορούν να αντικατασταθούν με φακούς για γυαλιά οράσεως (φακούς συνταγής), έτσι ώστε να τα απολαμβάνουν και όσοι επιθυμούν ένα stylish γυαλί οράσεως.

likewomangr gialia hliou ΑKjaerbede 8

Η Τάνια φοράει το KAYA

Εννοείται πως και εμείς στο Likewoman.gr, περάσαμε το καλοκαίρι μας παρέα με ένα ζευγάρι από τη νέα συλλογή AK! Η Τάνια διάλεξε το ρετρό KAYA με τον μεγάλο σκελετό τύπου πιλότου εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70, η Τζένη το ALEX, ένα εμφατικά δυναμικό σχέδιο που αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό στρογγυλεμένου και γραμμικού σκελετού, με μεγάλους φακούς και πλατιούς βραχίονες, η Ναταλία διάλεξε το “WILL,ένα λεπτεπίλεπτο unisex σχέδιο, εμπνευσμένο από τα ‘00s και η Ιωάννα το NANCYμε τον κλασικό μεγάλο και φαρδύ σκελετό, που ξεχωρίζει με τον χαρακτήρα και τη διαχρονικότητά του! Το μοναδικό τους design ανέδειξε τα summer outfits μας και το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουμε να τα φοράμε όλο το χρόνο!

likewomangr gialia hliou ΑKjaerbede 11

H Τζένη φοράει το ALEX

Τα γυαλιά ηλίου A.Kjærbede πωλούνται σε πάνω από 2000 καταστήματα σε 40 χώρες σε όλον τον κόσμο: ASOS, Urban Outfitters, The Hambledon, Samsøe Samsøe, είναι μονάχα μερικά από αυτά! Στην Ελλάδα τα βρίσκουμε σε πάνω από 100 σημεία παρουσίας, αλλά και στα δύο δικά τους καταστήματα στην Ελευσίνα και το Χαλάνδρι. Όσοι προτιμούν το online shopping, μπορούν να εξερευνήσουν όλη την συλλογή στο eshop της A.Kjærbede!

likewomangr gialia hliou ΑKjaerbede 9

Η Ιωάννα φοράει το NANCY

Που θα τους βρείτε στα social: Instagram | Facebook | akjaerbede.gr

Ελευσίνα, Παγκάλου 44, 192 00

Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 41, 152 34

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RECENT

RELATED