Skip to main content
likewomangr VICTORIA BECKHAM NEO CONCEALER 84f9b6eb

Η Victoria Beckham επαναφέρει δυναμικά το κονσίλερ Click-Pen – Δείτε τα οφέλη που δίνει στη επιδερμίδα

Πραγματικά θα το λατρέψετε!

Κανένας δε θα περίμενε πως η κορυφαία τραγουδίστρια των Spice Girls, Victoria Beckham, θα κατάφερνε να δημιουργήσει το δικό της brand ρούχων αλλά και καλλυντικών. Όσον αφορά το δεύτερο, η εταιρεία Victoria Beckham Beauty, είναι από τα δυνατά ονόματα στον χώρο της ομορφιάς παγκοσμίως!

Η Victoria Beckham Beauty, λοιπόν κάνει την πρώτη της είσοδο στον χώρο του μακιγιάζ περιποίησης αυτόν τον μήνα με το Concealer Pen που αναζωογονεί το δέρμα, την τρίτη συνεργασία της μάρκας με τον Augustinus Bader. Όλοι θα θυμάστε το πολυπόθητο Touche Éclat της YSL το κονσίλερ στυλό, το ήταν περισσότερο για τη φωτεινότητα παρά για την κάλυψη. Η έκδοση της VB προσφέρει κάλυψη και διατίθεται σε 16 αποχρώσεις για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων δέρματος.

Σύμφωνα με την Victoria και την συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Vogue : « Η  περιποίηση του δέρματος είναι μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, οπότε έπρεπε να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να γίνω τέλεια «Πάντα προσπαθώ να περιποίηση του δέρματος είναι μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, οπότε έπρεπε να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να γίνω τέλεια. Πάντα προσπαθώ να δημιουργήσω κάτι που δεν είναι διαθέσιμο και ναι, το κάνω. Κανείς όμως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον καθηγητή Bader, ο οποίος εργάζεται σε ένα επιστημονικό εργαστήριο εδώ και 40 χρόνια. Πιστεύω πραγματικά σε αυτόν και την τεχνολογία του και το ήθελα σε αυτό το προϊόν».

24 VBB ConcealerPen Open Dollop

Το συγκεκριμένο concealer διαθέτει το ειδικό συστατικό TFC8, το οποίο προωθεί την κυτταρική ανανέωση με το πέρασμα του χρόνου. Στην ίδια συνέντευξη συνεχίζει λέγοντας «Δουλεύοντας με τον καθηγητή Bader και γνωρίζοντας και κατανοώντας τον με τα χρόνια μέσω των προηγούμενων συνεργασιών μας, ήξερα ότι θα ήταν το απόλυτο όνειρο να δημιουργήσω ένα concealer που δεν ήταν μόνο η καλύτερη κατασκευή, αλλά είχε και τα καλύτερα οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας,»

Μαζί με την άμεση ενυδάτωση της περιοχής των ματιών, το Concealer Pen είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι λειαίνει την όψη του δέρματος μετά από 28 ημέρες χρήσης.

Όπως πάντα, η VB έχει «εμμονή» με κάθε λεπτομέρεια του προϊόντος, από το μέγεθος και το σχήμα του πινέλου (που ταιριάζει τέλεια στο περίγραμμα του προσώπου) μέχρι την ακριβή ποσότητα concealer που διανέμεται σε κάθε κλικ. «Αυτή είναι μόνο η αρχή», προσθέτει.

Άραγε ποιον είναι το επόμενο της βήμα; Περιμένουμε και θα δούμε!

cover photo instagram/@victoriabeckhambeauty

Είμαι εδώ να εξερευνήσουμε παρέα τον ατελείωτο κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Ακολούθησέ με σε αυτό το το υπέροχο ταξίδι!

RECENT

RELATED