Skip to main content
likewomangr brad pitt ines de ramon dd634342

Αυτός είναι o διάσημος πρώην σύζυγος της συντρόφου του Brad Pitt, Ines de Ramon

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχει παντρευτεί μια φορά στο παρελθόν

Ο Brad Pitt στα 60 του χρόνια, βρήκε την αγάπη σε μια γυναίκα με τα μισά του χρόνια.

Η σταρ του Χόλιγουντ και η Ines de Ramon, 31 ετών, ενώ βγαίνουν εδώ και αρκετό καιρό με τον Brad Pitt, έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024.

Ενώ οι προηγούμενοι γάμοι του Brad με την Jennifer Aniston και την Angelina Jolie έχουν πολυπαιχτεί, πολλοί θαυμαστές δεν συνειδητοποιούν ότι η Ines έχει επίσης ένα περίπλοκο παρελθόν και έναν διάσημο πρώην σύζυγο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ines De Ramon (@inesderamonfans)

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό των The Vampire Diaries, Paul Wesley. Συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2018, όταν εθεάθησαν να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη.

Ένα μήνα αργότερα, παντρεύτηκαν στο Montauk με έναν όμορφο γάμο στον οποίο παρευρέθηκαν πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές του, μεταξύ των οποίων η Nina Dobrev και η Jessica Szohr.

Επιβεβαίωσε τον γάμο τον Φεβρουάριο του 2019 και η Nina αναφέρθηκε επίσης στην Ines ως σύζυγο του Paul κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🌿 (@noeredbooks)

Η Ines φαίνεται να απολαμβάνει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι βγαίνει με διάσημους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Paul, το ζευγάρι κράτησε χαμηλό προφίλ, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τη σχέση του να λειτουργήσει. Χώρισαν τους δρόμους τους τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά από τρία χρόνια γάμου.

Κατά τη στιγμή της κατάθεσής τους, τον Φεβρουάριο του 2023, ένας εκπρόσωπος είπε στο People: «Η απόφαση να χωρίσουν είναι αμοιβαία και λήφθηκε πριν από πέντε μήνες. Ζητάνε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή.»

Το διαζύγιό τους φαινόταν εξαιρετικά φιλικό με ένα σημείωμα που περιλαμβάνεται στην κατάθεση που περιγράφει τον διακανονισμό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Η Ines είναι μια επιτυχημένη γυναίκα καριέρας από μόνη της. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013, όπου απέκτησε πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Αυτή τη στιγμή είναι αντιπρόεδρος της μάρκας κοσμημάτων Anita Ko στο Λος Άντζελες, και είναι επίσης πιστοποιημένη health coach στην ολοκληρωμένη διατροφή.

cover photo instagram/@bradpittofflcial

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED