Skip to main content
likewomangr naomi campbell anna wintor c2b7ab3b

Η Naomi Campbell απαντά με χιούμορ στην παρατήρηση της Anna Wintour για την καθυστερημένη άφιξη της!

Η Naomi Campbell και η Anna Wintour είχαν μια άβολη ανταλλαγή απόψεων στο Harlem’s Fashion Row Fashion Show & Style Awards στις 3 Σεπτεμβρίου. 

Η Wintour, παρουσιάζοντας την Campbell ως αποδέκτη του Fashion Icon Award, έκανε ένα έντονο σχόλιο για την καθυστέρηση της Campbell, λέγοντας ότι τιμά κάποιον «που συχνά αργεί».

Στη συνέχεια, η Wintour παρέδωσε αμέσως τα καθήκοντα παρουσίασης στη Samira Nasr και αποχώρησε νωρίς από την εκδήλωση για να παραστεί στο US Open.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη So Celeb (@soceleb)

Στην ομιλία αποδοχής της, η Campbell φαινομενικά απάντησε στην καθυστερημένη παρατήρηση της Wintour. «Θέλω να το πω αυτό. Όλα έχουν σκοπό να λειτουργήσουν όπως θα πάνε», είπε στο πλήθος.

«Δεν ήταν επιλογή μου να έχω την άλλη κυρία. Θα προτιμούσα να το έχω αυτό», είπε η Campbell , δείχνοντας με νόημα την Nasr .

Παρόλο που η Wintour επισημάνε την Campbell σε σχόλιο για την αργοπορία της, επαίνεσε επίσης τα δυνατά σημεία του μοντέλου, περιγράφοντάς την ως «τολμηρή, λαμπερή και εντελώς, αναμφισβήτητα ο εαυτό της».

Η Wintour είπε επίσης για την τιμώμενη: Η Naomi είναι ειλικρινά ένας από τους πιο ατρόμητους ανθρώπους που ξέρω, μια ιδιότητα που φάνηκε στην αρχή της καριέρας της, όταν άρχισε να λέει την αλήθεια για την ανισότητα και την αδικία. μια εποχή που δεν ήταν τόσο συνηθισμένο να το κάνουμε».

Συνέχισε, σύμφωνα με την USA Today : Η γενναιότητα της Naomi έχει ωφελήσει ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας. Ωστόσο, μπορώ να σας πω ότι το να είσαι αποδέκτης αυτής της αφοβίας μπορεί να είναι – ω, τι μπορώ να πω; Αρκετά συναρπαστικό; Αλλά είναι η ειλικρίνειά της που την κάνει είναι τόσο απίστευτη η παρουσία της, μούσα και έμπνευση για τους σχεδιαστές».

cover photo instagram/@wintourworld /@naomi

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED