Skip to main content
likewomangr tonitiko mallion cbfdc6d6

Ανακαλύψτε το τέλειο τονωτικό μαλλιών – Το κλειδί για πλούσιο όγκο, υφή και ακαταμάχητη λάμψη

Οι ρουτίνες περιποίησης μαλλιών εξελίσσονται διαρκώς, πάντα με ένα βήμα, ένα προϊόν ή ένα στυλ που φαίνεται να χρειάζεται λίγο παραπάνω τελειοποίηση.

Όποιες κι αν είναι οι επιδιώξεις σας για τα μαλλιά, οι περισσότερες από εμάς μπορούμε να επωφεληθούμε από λίγο επιπλέον όγκο, βελτιωμένη υφή και μια υγιή λάμψη που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν φωτεινά και ζωντανά – χωρίς την ανεπιθύμητη λιπαρότητα. Εδώ έρχεται να βοηθήσει το τονωτικό μαλλιών, το απόλυτο μυστικό για λαμπερά μαλλιά γεμάτα ζωή.

Τι είναι το τονωτικό μαλλιών;

Το τονωτικό μαλλιών λειτουργεί παρόμοια με τον τρόπο που το τόνερ λειτουργεί σε μια ρουτίνα περιποίησης δέρματος. Και τα δύο είναι ελαφριά υγρά που χρησιμοποιούνται ως προετοιμασία (το πραγματικό styling των μαλλιών σε αυτήν την περίπτωση ή οροί και κρέμες όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος). Και όπως τα τόνερ, τα τονωτικά μπορούν να έχουν πολλά οφέλη ανάλογα με το τι ψάχνετε. Ως αποτέλεσμα, οι τονωτικές φόρμουλες και οι χρήσεις μπορεί να διαφέρουν αρκετά ευρέως.

mpanio

Unsplash

Οφέλη από το τονωτικό μαλλιών

Εξισορροπεί το ξηρό τριχωτό της κεφαλής: Τα τονωτικά προσφέρουν μια έκρηξη υγρασίας στο κατά τα άλλα ξηρό τριχωτό της κεφαλής, βοηθώντας στην ισορροπία της περιοχής.

Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος: Τα τονωτικά προάγουν ένα υγιές περιβάλλον στο τριχωτό της κεφαλής διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος.

Ξεμπερδεύει τα μαλλιά: Τα τονωτικά θρέφουν επίσης τα ίδια τα μαλλιά, βοηθώντας να μαλακώσουν και να ξεμπερδέψουν.

Προσθέτει λάμψη: Η πρόσθετη υγρασία και θρέψη προσθέτει λάμψη στα μαλλιά.

Μειώνει το φριζάρισμα: Αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, το τονωτικό βοηθά στη μείωση του φριζαρίσματος στα μαλλιά.

Προσθέτει όγκο και υφή: Ορισμένες φόρμουλες μπορούν να βοηθήσουν στην προσθήκη όγκου και υφής σε κατά τα άλλα λεπτά, ίσια μαλλιά.

Αποτρέπει το σπάσιμο: Προσθέτοντας υγρασία στα μαλλιά και μαλακώνοντάς τα, τα τονωτικά βοηθούν στην πρόληψη του σπασίματος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν έχουν όλα τα τονωτικά όλα αυτά τα οφέλη. Ακριβώς όπως ο τρόπος με τον οποίο διαφορετικά τονωτικά προσώπου στοχεύουν σε διαφορετικά θέματα – ενυδάτωση, εξισορρόπηση του pH, απολέπιση – τα τονωτικά μαλλιών μπορούν να αντιμετωπίσουν μια λίστα με διαφορετικά οφέλη για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας.

ladaki mallion

Unsplash

Πώς να χρησιμοποιείται 

Μετά τον καθαρισμό και την περιποίηση, στεγνώστε τα μαλλιά σας με πετσέτα έως ότου να είναι νωπά. Έπειτα, απλώς προσθέστε το τονωτικό για τα μαλλιά από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τις άκρες – με την προειδοποίηση ότι όσοι έχουν ιδιαίτερα λιπαρό τριχωτό της κεφαλής μπορεί να θέλουν να παραλείψουν την περιοχή του τριχωτού της κεφαλής. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια βρεγμένη βούρτσα ή μια χτένα με φαρδιά δόντια για να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά, ξεκινώντας από τις άκρες και φτάνοντας μέχρι το τριχωτό της κεφαλής.

Cover Photo: freepik

RECENT

RELATED