Skip to main content
likewomangr eva herzikova venice 37035182

ETRO x Wolford: Ένα παραμυθένιο Affair που το απογείωσε με την εμφάνισή της η Eva Herzigova στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Ενώ το παλαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ στον κόσμο επιστρέφει, τα αστέρια πέταξαν στην Ιταλία για το 81ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, φέρνοντας μαζί τους ότι καλύτερο επιτάσσει η μόδα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το διάσημο topmodel Eva Herzigova, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας  “Maria”, με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie, αφιερωμένη στη ζωή της διάσημης Ελληνίδας σοπράνο, Μαρία Κάλλας. Το καλλίγραμμο μοντέλο από την Τσεχία  εμφανίστηκε  με ένα ανατρεπτικό, διάφανο body stocking και ένα μαύρο κορμάκι, δημιουργία της τελευταίας συνεργασίας των οίκων Etro και Wolford για το F/W 2024. Η αγαλματώδης φιγούρα της Eva Herzigova, με την κλασική ομορφιά και το αβίαστο στυλ της, όχι μόνο πρόσθεσε μια δυναμική στη συνεργασία των δύο οίκων, αλλά υπογράμμισε και τη διαχρονική ελκυστικότητα των κομματιών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Herzigova (@evaherzigova)

 

Η ETRO, το εμβληματικό ιταλικό brand πολυτελείας, γνωστό για τα ζωηρά prints και το μποέμ πνεύμα του, ένωσε τις δυνάμεις του με τη Wolford, την αυστριακή εταιρεία παραγωγής εσωρούχων και καλτσών, για να αποκαλύψει μια συλλογή που συνδυάζει τον αισθησιασμό με την αριστοκρατική κομψότητα. Ολόσωμες φόρμες, φορέματα, τοπ, culottes, κατασκευασμένα με τα εμβληματικά υφάσματα της Wolford που ταιριάζουν σαν γάντι πάνω στο σώμα και διακοσμημένα με τα μοτίβα Paisley που φέρουν την υπογραφή της Etro, ενός brand που υμνεί το χρώμα και τα πολυτελή prints. Η συλλογή ETRO x Wolford χαρακτηρίζεται από τρεις σειρές  σχεδίων που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την ETRO και αντλεί έμπνευση από το θέμα της ανακάλυψης και του ομηρικού ταξιδιού, που ξεκινά ως ένα ταξίδι όπου οι τυχαίες συναντήσεις γίνονται καθοριστικές, αγκαλιάζοντας την ποικιλομορφία της ανθρωπότητας.

Η συνεργασία ETRO x Wolford είναι μια γιορτή της γυναικείας φόρμας, συνδυάζοντας τις χαρακτηριστικές  εκτυπώσεις και τα πλούσια υφάσματα της ETRO με την απαράμιλλη τεχνογνωσία της Wolford στη δημιουργία ρούχων που κολακεύουν και υποστηρίζουν το γυναικείο σώμα,  όλα σχεδιασμένα για να τονίζουν τη φυσική ομορφιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Herzigova (@evaherzigova)

Αυτό που ξεχωρίζει αυτή τη συλλογή είναι ο απρόσκοπτος συνδυασμός κληρονομιάς και καινοτομίας. Τα μποέμ μοτίβα του ETRO, επανασχεδιασμένα σε σύγχρονες σιλουέτες, συνδυάζονται αβίαστα με την τεχνική ικανότητα του Wolford να δημιουργεί ρούχα που εφαρμόζουν σαν δεύτερο δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι μια γραμμή που είναι τόσο άνετη όσο και κομψή, επιτρέποντας στις γυναίκες να κινούνται με αυτοπεποίθηση και χάρη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ETRO (@etro)

Η αστρική παρουσία της Herzigova, πλαισιωμένη από την αίγλη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, δημιούργησαν ένα σκηνικό, ωδή στην μαγική συνεργασία των δύο οίκων. Τόσο η ETRO όσο και η Wolford είναι brands που εκτιμούν την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, και η συνεργασία τους αποτελεί απόδειξη της κοινής τους δέσμευσης για αριστεία. Κάθε κομμάτι σχολαστικά κατασκευασμένο, παραπέμπει σε μια εικαστική πανδαισία, τόσο νοσταλγική όσο και πρωτοποριακή. Οι πολυτελείς υφές και τα τολμηρά σχέδια της συλλογής ETRO x Wolford αποτελούν μια υπενθύμιση της ομορφιάς που προέρχεται από το στοχαστικό σχέδιο και τη συνεργασία.

cover photo instagram/@etro

Ανήκω στην ομάδα των γυναικών που δίπλα από τον αριθμό 50 βάζουν ένα θετικό πρόσημο. Αυτό το πρόσημο είναι και ο τρόπος που προσεγγίζω τη ζωή. Ως πρότυπό μου έχω πάντα δυναμικές γυναίκες, που δεν διστάζουν να πειραματιστούν, να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και να ζήσουν με πάθος την κάθε στιγμή. Ακολουθώντας αυτά τα στοιχεία και έχοντας πάντα ως αρχή το σεβασμό και την αγάπη στον άνθρωπο και κυρίως στη γυναίκα, υπηρέτησα πιστά κάθε ρόλο που κλήθηκα να παίξω, αυτόν της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης, αλλά και της θαυμάστριας της ομορφιάς όπου τη συναντώ. Αυτή την ομορφιά της ζωής που βρίσκεται ακόμη και σε μικροπράγματα γύρω μας θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.

RECENT

RELATED