Skip to main content
likewomangr victoria beckham smokey eye 724abfdf

Η Victoria Beckham μας δείχνει πως να φοράμε με στυλ ένα τζιν σορτς

Το Spice Girl έχει πάντα μια στυλιστική απάντηση…

Φαίνεται πως η Victoria Beckham και η οικογένειά της έκαναν διακοπές για μια ζωή! Η διάσημη οικογένεια δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram από το ταξίδι τους στον Καναδά το Σαββατοκύριακο.

Η Victoria, 50, ήταν στην πραγματικότητα ντυμένη για αυτή την απόδραση και ήταν υπέροχο να βλέπεις το πρώην Spice Girl να δείχνει τόσο χαλαρό. Φορούσε ένα υπέροχο τζιν σορτς και ολοκλήρωσε το look με ένα μεγάλο γκρι φούτερ, λίγο μακιγιάζ και τα μαλλιά της δεμένα πίσω, και ένα τζόκερ για καπέλο. Ήταν αγκαλιά με την κόρη της Harper, 13 ετών, η οποία επέλεξε επίσης μια τζιν δημιουργία – μια ανάλαφρη τζιν φούστα, ένα λευκό τοπ με τιράντες και ένα ανοιχτό γκρι φούτερ με φερμουάρ, μάλλον σαν της μητέρας της.

likewomangr victoria beckham harper
instagram

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα των διακοπών που ανέβασε η μεγιστάνας της μόδας, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον γιο της Ρομέο, 21 ετών, καθώς και μια φωτογραφία με τον ίδιο και τη Harper.

Η Victoria έγραψε: “Ειδικές οικογενειακές στιγμές στο Muskoka x Kisses #SalterFamily Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ!! xx @davibeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven.”

Η πρώην τραγουδίστρια λάνσαρε πρόσφατα μια νέα σειρά τζιν για την ετικέτα μόδας της, η οποία διαθέτει εντελός νέα σχέδια και πραγματικά είναι υπέροχα.

likewomangr victoria beckham jean

Μιλώντας για τζιν, η Victoria αποκάλυψε το 2018 ότι δεν πλένει ποτέ τα τζιν της. Ναι, πραγματικά! Μιλώντας στο ELLE εκείνη τη χρονιά, εξήγησε: «Αν τα παιδιά ρίξουν κάτι πάνω τους, τότε πρέπει να τα πλύνω, προφανώς, αλλά ακόμα και τότε είναι μόνο σε κρύο πλύσιμο. Και κανονικά, όχι, απλά δεν τα πλένω καθόλου. .”

likewomangr victoria beckham jean instagram

Και κάτι ακόμη, δεν τα διπλώνει, απλά τα κρεμάει για να κρατάνε το σχήμα τους.

Πάρτε ιδέες για τα τζιν σας!

cover photo instagram/@victoriabeckham

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED