Skip to main content
maya wigram e1724912616248 245a9b10

Η νέα εντυπωσιακή καμπάνια Burberry: Οι κόρες των Phoebe Philo και Kate Moss είναι τα πρόσωπα της φθινοπωρινής κολεξιόν

Ο Daniel Lee διπλασιάζει τo glam για την φθινοπωρινή καμπάνια Burberry το 2024.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην περιοχή Lake District, το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο του Ηνωμένου Βασιλείου και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, και παρουσιάζουν την κόρη της Phoebe Philo, Maya Wigram, και την κόρη της Kate Moss, Lila.

Τα μοντέλα φορούν άνετα πλεκτά, Burberry παλτό με επένδυση από shearling ανάμεσα στους θάμνους και τα πράσινα τοπία των άγριων περιοχών της Αγγλίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maya (@mayawigram)

Καμπάνια Burberry Φθινόπωρο/Χειμώντας 2024:

O φωτογράφος Tyrone Lebon απαθανάτισε με δεξιοτεχνία τη σύγχρονη άποψη του Lee για το brand με ακατέργαστες καμπάνιες που αφήνουν τις ανατρεπτικές σιλουέτες του σχεδιαστή να μιλήσουν από μόνες τους.

Η καμπάνια Burberry είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τη Wigram, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για το φθινόπωρο του 2024, όπου έκλεισε το σόου του οίκου Burberry.

«Εμπνευστήκαμε από τους χαρακτήρες που φορούν Burberry, και τους εξωτερικούς χώρους και τα τοπία που αποτελούν μέρος της κληρονομιάς της μάρκας. Το Lake District αισθάνεται οικείο και έχει μια αίσθηση περιπέτειας», δήλωσε ο Lee, επικεφαλής και δημιουργικός διευθυντής της Burberry.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Η κληρονομιά του οίκου να ντύνει στρατιωτικούς και εξερευνητές με αδιάβροχα ρούχα πήρε μια πολυτελή κλίση στην εκστρατεία με χαρακτηριστικές τάφρους να εμφανίζονται σε μάλλινα και δερμάτινα κοστούμια εμπνευσμένα από το Savile Row και στιβαρές δερμάτινες μπότες με λαστιχένιες σόλες που αντέχουν σε όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Παρά τις εσωτερικές αλλαγές στη μάρκα Burberry, φαίνεται ότι το όραμα του Lee παραμένει σταθερό.

Τον Ιούλιο, ο Joshua Schulman διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος του οίκου, εν μέσω μείωσης 22% των εσόδων λιανικής το πρώτο τρίμηνο και του κινδύνου λειτουργικής ζημίας στο πρώτο οικονομικό εξάμηνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Ο Schulman, 52 ετών, διαδέχθηκε  τον Jonathan Akeroyd, ο οποίος εκδιώχθηκε δύο χρόνια στη θητεία του κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο βάναυσες μακροοικονομικές περιόδους που γνώρισε η βιομηχανία ειδών πολυτελείας εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία. Καταξιωμένος έμπορος λιανικής και κατασκευαστής επωνυμιών, ο Schulman ανέλαβε τη δουλειά του στις 18 Ιουλίου μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Burberry δύο ημέρες νωρίτερα πριν ανοίξουν οι αγορές.

Cover Photo: Instagram/mayawigram

RECENT

RELATED