Skip to main content
likewomangr kate middleton kabardina 762aca79

Η πριγκίπισσα Kate εμφανίστηκε με την πιο τέλεια καμπαρντίνα για το φθινοπώρο 2024

Το it κομμάτι για το φθινόπωρο του 2024 το φόρεσε η πριγκίπισσα Κέιτ και σίγουρα θα το υιοθετήσουμε και εμείς

Η σκωτσέζικη γκαρνταρόμπα του βασιλιά είναι όπως πάντα το σημείο κατατεθέν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη πρόσφατα στο Crathie Kirk στο κτήμα Balmoral, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα George, για να παρακολουθήσει την κυριακάτικη λειτουργία και όπως πάντα, οι επιλογές μόδας της ήταν άψογες.

Για αυτή την έξοδο, η Kate επέλεξε το ‘Full Length Marlborough Trench Coat’ Tawny by Holland Cooper. Το παλτό, γνωστό για τη διαχρονική του κομψότητα, ταίριαζε τέλεια στο σκωτσέζικο σκηνικό.

Η Holland Cooper το περιγράφει τως «βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας και μια επένδυση ζωής», αναδεικνύοντας τον κλασικό σχεδιασμό και την υψηλής ποιότητας δεξιοτεχνία της. Η μάρκα τονίζει ότι αυτό το παλτό συνδυάζει «στυλ και πρακτικότητα» με ένα νεύμα στη βρετανική κληρονομιά, καθιστώντας το ένα αληθινό κομμάτι της «Μεγάλης Βρετανικής Αριστείας».

DoubleBreastedTrench Tawny 1 a2a4dc73 2ea5 4d53 bb66

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton επιλέγει αυτό το σχέδιο. έχει επίσης το ίδιο παλτό σε μπλε χρώμα, το οποίο φορούσε κατά τη διάρκεια μιας ειδικής προβολής της Cruella της Disney στο Palace of Holyroodhouse στο Εδιμβούργο στις 26 Μαΐου 2021.

Η επιλογή της πριγκίπισσας Kate ευθυγραμμίζεται τέλεια με μια βασική τάση της μόδας του φθινοπώρου του 2024 . Η συγκεκριμένη τάση «Highland Fling» έχει να κάνει με την ρουστίκ, εμπνευσμένη από τη χώρα αισθητική με μια μοντέρνα πινελιά.

Η πρόσφατη συλλογή Cruise του 2025 του Dior παρουσιάστηκε στη Σκωτία και ενίσχυσε περαιτέρω την επιρροή της χώρας στις επερχόμενες τάσεις της μόδας. Η συλλογή απέτισε φόρο τιμής στη μακρά και λαμπρή ιστορία του Dior με τη χώρα, αναφερόμενη στη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 1955 του Christian Dior που παρουσιάστηκε στο Gleneagles Hotel. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Drummond Castle, όπου τα σχέδια της Maria Grazia Chiuri συνδύαζαν ιστορικά στοιχεία με μοντέρνες πινελιές, με τα πάντα, από φορέματα με φουσκωτά μανίκια μέχρι νευρικές φούστες ταρτάν σε συνδυασμό με δερμάτινα μπουφάν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Σκωτία, όπου μαζί με τον Βασιλιά για το ετήσιο καλοκαιρινό του διάλειμμα στο Balmoral. Ενώ τα φύλλα του φθινοπώρου μπορεί να μην πέφτουν ακόμη, το στυλ της Kate είναι πάντα σε πλήρη άνθιση.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED