Skip to main content
emily in paris 1 6e0e98e6

Emily in Paris: Κυκλοφόρησε το συναρπαστικό trailer για το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν

Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το δεύτερο μέρος της σειράς Emily in Paris  στην 4η σεζόν του Παρισιού και, φυσικά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη στο τέλος της τελευταίας σεζόν.

«Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια νέα προοπτική», υπονοεί το κλιπ ανάμεσα στις λήψεις της Emily ( Lily Collins ) με τον Gabriel (Lucas Bravo) και την Camille (Camille Razat) στη χιονισμένη Γαλλία και τη νέα πρόσληψη της Sylvie (Leroy-Beaulieu) Genevieve (Thalia Besson), μια άλλη Αμερικανίδα υπάλληλος που εντάσσεται στην εταιρεία Savoir.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Επικρατεί ένταση μεταξύ της Emily και του Gabriel καθώς η Camille δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ότι δεν είναι έγκυος στον πρώην αρραβωνιαστικό της. Εν τω μεταξύ, ο Marcello (Eugenio Franceschini) μπορεί να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από ένα απλό επιχειρηματικό περιουσιακό στοιχείο για την Emily καθώς έρχεται για πρώτη φορά στο Παρίσι «διερευνώντας κάποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Η Mindy Chen (Ashley Park), η οποία έχει ακόμα να προετοιμαστεί για τη Eurovision και έρχεται σε διαμάχη με τον σύντροφό της Nicolas (Paul Forman) που συμβιβάζεται με τον πατέρα του Louis (Pierre Deny), ενθαρρύνει την Emily να «κάνει κάτι αυθόρμητο “για μια φορά. Ακόμη και η Sylvie εγκρίνει την ικανότητα της Emily να συνδυάζει τις δουλειές με την ευχαρίστηση, καθώς οι διακοπές στη Ρώμη δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα το έκανε.

Η απόδραση της Emily με τον Marcello, ο φαινομενικός δεσμός της Genevieve με τον Gabriel, η αντιπαράθεση της Sylvie με την Emily και πολλά άλλα θα ξεδιπλωθούν από τις 12 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Ο Samuel Arnold (Julien), ο Bruno Gouery (Luc), ο William Abadie (Antoine Lambert) και ο Lucien Laviscount (Alfie) θα επιστρέψουν και για την 4η σεζόν, στο μέρος 2 της σειράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Στο τέλος του τρέιλερ, η Emily έρχεται αντιμέτωπη με ένα δύσκολο ερώτημα που θέτει ο Μαρτσέλο: αν της αρέσει περισσότερο η Ρώμη ή το Παρίσι.

Και αυτό είναι που μένει να το μάθουμε. Προς το παρόν, ας απολαύσουμε παρακάτω το trailer:

Cover Photo: Instagram/emilyinparis

RECENT

RELATED