Skip to main content
kate middleton d0e203c7

Η Kate Middleton κάνει την τρίτη εμφάνισή της για το 2024 – Η σπάνια συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο

Η Kate Middleton συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο

Έχει αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα, εμφανιζόμενη μόνο δύο φορές δημόσια μέχρι στιγμής φέτος —στο Trooping the Color τον Ιούνιο και στους τελικούς ανδρών του Wimbledon τον Ιούλιο. Εχθές, έκανε την τρίτη δημόσια εμφάνισή της για τη χρονιά, ενωμένη με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που κατευθύνονταν στην Κυριακάτικη λειτουργία στο Crathie Kirk, μια μικρή εκκλησία κοντά στο Balmoral.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απεικονίστηκε στο μπροστινό κάθισμα ενός Range Rover που οδηγούσε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, καθώς ο πρίγκιπας Τζορτζ καθόταν στο πίσω κάθισμα. Για την κυριακάτικη λειτουργία, η Kate φόρεσε ένα καφέ Fedora με ένα αξεσουάρ με πούπουλα και ένα μπεζ παλτό ταρτάν – φαίνεται να είναι ένα πολύ παρόμοιο (ή το ίδιο) ρούχο με αυτό που φορούσε στην εκκλησία στο Balmoral το περασμένο καλοκαίρι.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα φάνηκαν σε άλλο αυτοκίνητο, όπως και ο Πρίγκιπας Εδουάρδος, η Σόφι, η Δούκισσα του Εδιμβούργου, ο γιος τους Τζέιμς, κόμης του Γουέσεξ και ο σύζυγος της πριγκίπισσας Άννας, Τίμοθι Λόρενς.

Η διαδρομή προς την εκκλησία σηματοδοτεί μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Όταν η Kate παρακολούθησε το Trooping the Color νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, μοιράστηκε μια ενημέρωση για την υγεία της σε μια επιστολή, γράφοντας: «Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως γνωρίζει όποιος κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Σε αυτές τις κακές τις μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να παραδοθείς στο σώμα σου να ξεκουραστεί, αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο να νιώθεις καλά». Η ίδια πρόσθεσε: «Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα είναι για μερικούς μήνες ακόμη».

Η Kate κρατήθηκε σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που ανακοίνωσε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο. Η 42χρονη παρακολούθησε την εκκλησιαστική έξοδο δύο εβδομάδες αφότου εκείνη και ο Γουίλιαμ δημοσίευσαν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα αποτίοντας φόρο τιμής στη βρετανική Ολυμπιακή ομάδα την τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024.

Cover Photo: Instagram/_kate_middleton_royal

RECENT

RELATED