Skip to main content
olvos mykonos ef6aadbc

To απόλυτο καλοκαιρινό Island Hopping έχει την υπογραφή της Olvos Collection

Η Olvos Collection, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management, παρουσιάζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία Island Hopping, συνδυάζοντας τη μαγεία των ελληνικών νησιών με την απαράμιλλη πολυτέλεια και απλότητα των καταλυμάτων της. H συλλογή περιλαμβάνει πολυτελή boutique ξενοδοχεία στους πιο περιζήτητους προορισμούς της χώρας: Σαντορίνη, Μύκονος, Κουφονήσια και Πόρτο Χέλι.

To απόλυτο καλοκαιρινό Island Hopping έχει την υπογραφή της Olvos Collection

Η Olvos Collection, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management, παρουσιάζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία Island Hopping, συνδυάζοντας τη μαγεία των ελληνικών νησιών με την απαράμιλλη πολυτέλεια και απλότητα των καταλυμάτων της.

Το όνομα “Olvos” σημαίνει πλούτος, ευμάρεια, ευτυχία και ευδαιμονία, αντανακλώντας την απόλυτη ευζωία που επιδιώκουν να προσφέρουν τα καταλύματα της συλλογής. Εξασφαλίστε ειδική έκπτωση 10% στις τιμές δωματίων και δωρεάν μεταφορές από/προς Μύκονο και Κουφονήσια και αφεθείτε στην μαγευτική θέα των ξενοδοχείων απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα παρέα με welcome cocktail δίπλα στην πισίνα.  Ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία Ιsland Ηopping της Olvos Collection και ζήστε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Για κρατήσεις και πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.olvoscollection.com

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED