Skip to main content
Likewoman 1200800 3 b4966050

Όλα τα This and That #175 | Τι είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Γιορτάστε το επίτεμά σας με το νέο Endurance Pro Ironman® περιορισμένης έκδοσης

Γιορτάστε το επίτεμά σας με το νέο Endurance Pro Ironman® περιορισμένης έκδοσης

Το νέο Endurance Performance Pro περιορισμένης έκδοσης 500 τεμαχίων με την επωνυμία IRONMAN είναι το υπερελαφρύ αθλητικό ρολόι της Breitling που θα σηματοδοτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα τριάθλου VinFast IRONMAN 2024. Διατίθεται μόνο στον ιστότοπο Breitling.com και σε επιλεγμένες μπουτίκ και καταστήματα λιανικής της Breitling. Η Breitling, η ελβετική εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών που κατασκευάζει ρολόγια από το 1884 τόσο ανθεκτικά όσο και αυτοί που τα φορούν, είναι ο επίσημος συνεργάτης πολυτελών ρολογιών του τριάθλου IRONMAN από το 2021.

Το Endurance Pro IRONMAN σηματοδοτεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα VinFast IRONMAN 2024 στη Νίκαια της Γαλλίας στις 22 Σεπτεμβρίου 2024 (γυναικών) και στην Καϊλούα-Κόνα της Χαβάης στις 26 Οκτωβρίου 2024 (ανδρών). Είναι ο απόλυτος αγώνας εξτρίμ αθλητών. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα VinFast IRONMAN συνιστά την αποκορύφωση όλων των παγκόσμιων αγώνων τριάθλου IRONMAN, στους οποίους οι επαγγελματίες αθλητές και οι αθλητές ηλικιακών ομάδων αγωνίζονται για μια θέση πρόκρισης στον αγώνα κορυφής του τριάθλου. Στο πλαίσιο αυτής της ενεργής συνεργασίας, η Breitling παρουσιάζει το Endurance Pro IRONMAN περιορισμένης έκδοσης με κάσα από ελαφρύ τιτάνιο και το μοναδικά εμπνευσμένο λογότυπο του αγώνα στη θέση 6.

Stradivarius Style On The Court

Stradivarius Style On The Court

Η Stradivarius παρουσιάζει την νέα συλλογή της “STYLE ON THE COURT”, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τη μόδα με τον αθλητισμό. Ανανεώνοντας την αθλητική γκαρνταρόμπα, η συλλογή περιλαμβάνει ρούχα εμπνευσμένα από το αμερικανικό ποδόσφαιρο, όπως μπλουζάκια σε στυλ τζέρσι, τα οποία ταιριάζουν αρμονικά με μακριές φούστες δαντέλας, χαρίζοντας μια πρωτότυπη και σύγχρονη αισθητική. Τα κυρίαρχα χρώματα της συλλογής, το μπουργκουντί και το γκρι, απλώνονται σε μια πλούσια παλέτα ρούχων που περιλαμβάνει σχολικές φούτερ μπλούζες, ποδοσφαιρικά μπλουζάκια, εκλεπτυσμένα σακάκια, προσεκτικά ραμμένα παντελόνια και μοδάτα αξεσουάρ. Η συλλογή αυτή παρουσιάζει την τέλεια συνύπαρξη της μόδας και του αθλητισμού.

Desmira Collection – Καλοκαιρινές προσφορές που συνδυάζουν την φινέτσα και την άνεση

Desmira Collection – Καλοκαιρινές προσφορές που συνδυάζουν την φινέτσα και την άνεση

Η Δέσποινα Μοιραράκη, παρουσιάζει τη Desmira Collection, η οποία ξεχωρίζει για τα εντυπωσιακά της σχέδια και τα ποιοτικά υφάσματα. Στην κορυφή βρίσκονται καφτάνια, κιμονό και φορέματα από πολυτελή υλικά όπως το crepe satin και τα κρύσταλλα Swarovski. Η συλλογή είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την φινέτσα και την άνεση, προσφέροντας ευκολοφόρετα κομμάτια που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και σε κάθε σωματότυπο. Από μια χαλαρή βόλτα στην παραλία το πρωί, μέχρι μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο, κάθε κομμάτι της συλλογής Desmira συνδυάζει άψογα την πρακτικότητα με το στυλ, κάνοντας κάθε εμφάνιση ξεχωριστή. Οι μοναδικές δημιουργίες είναι διαθέσιμες στο κατάστημα της Δέσποινας Μοιραράκη στην Πάτρα, στην οδό Βότση 16, σε μοναδικές τιμές. Ανακάλυψε από κοντά την συλλογή που θα απογειώσει το προσωπικό σου στυλ.

Ο Κώστας Μαρτάκης επιλέγει HEXIE

Ο Κώστας Μαρτάκης επιλέγει HEXIE

Η δημιουργός του skincare brand HEXIE, Αντωνία Λόλα, καλωσόρισε στο Aether Spa τον Κώστα Μαρτάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής, επέλεξε για τις φετινές διακοπές του το σέρουμ LE SĒRUM POLYACTIF από τη σειρά SOIN SUPĒRIEUR, λόγω της ελαφριάς σύνθεσής του, που λειαίνει το δέρμα και αφήνει αίσθηση φρεσκάδας. Η σειρά SOIN SUPĒRIEUR είναι μία ολοκληρωμένη σειρά, η οποία προσφέρει φρεσκάδα και την πιο φυσική, λαμπερή επιδερμίδα. HEXIE, στα κινέζικα σημαίνει αρμονία και με όραμα λοιπόν την έννοια αυτή, η δημιουργός, ξεκίνησε «το χτίσιμο» της εικόνας μιας γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει, που περιποιείται και φροντίζει τον εαυτό της.

Το HEXIE γεννήθηκε για να ξεκλειδώσει και να διατηρήσει τη δύναμη μιας λαμπρής μεταμόρφωσης, για κάθε δέρμα που αναζητά μια αυθεντική αγάπη. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να μπορεί ο καθένας να το απολαμβάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, βιώνοντας την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας και σεβασμού του εαυτού του. Πρόκειται για μια αυθεντική μάρκα που τιμά την ποιότητα, έχοντας τολμηρές συνθέσεις που μπορούν να δημιουργήσουν νέους κανόνες στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Το μυστικό για πλούσια και καλοσχηματισμένα φρύδια;

Έλενα Κοκκαλίδου: Η beauty expert των διασήμων μας παρουσιάζει το browlift και το lashlift. Όλα όσα θέλετε να μάθετε.

Θέλεις να ανανεώσεις κάθε χαρακτηριστικό στο πρόσωπό σου; Ξεκίνα από την ανόρθωση των φρυδιών σου! H beauty expert των επωνύμων, Έλενα Κοκκαλίδου, προσφέρει την ιδανική επιλογή, με τη μέθοδο brow lamination, δίνοντας τους ένα ενιαίο και ομοιόμορφο σχήμα με μεγάλη διάρκεια. Το brow lamination είναι η ανύψωση των φρυδιών, μια διάσημη ημιμόνιμη θεραπεία, εναλλακτική του microblading. Σου επιτρέπει να ανυψώσεις τις φυσικές τρίχες των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα για ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα.

Απόκτησε κι εσύ το βλέμμα των ονείρων σου με την ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο, brow lamination, για καλοσχηματισμένα φρύδια που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν το πρόσωπό σου ενώ θα κάνουν το βλέμμα σου πιο φωτεινό, έντονο και σαγηνευτικό. Πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει στους πελάτες της, μέσα από την αισθητική περιποίηση, η Έλενα Κοκκαλίδου διατηρεί έναν ενημερωμένο και πλούσιο λογαριασμό στο Instagram. Μάθετε περισσότερα για το Brow Lamination από την Έλενα Κοκκαλίδου και το Instagram account @elenakokkalidou_beautywork.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στο Ηρώδειο, στις 16 Σεπτεμβρίου – H είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στο Ηρώδειο, στις 16 Σεπτεμβρίου - H είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, στο Ηρώδειο, διοργανώνει μεγάλη αντιπολεμική συναυλία με τίτλο: «Τραγουδάμε για την ειρήνη και την αλληλεγγύη» την οποία συντονίζει ο συνθέτης/ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος, με απώτερο στόχο και σκοπό την ενίσχυση του πανανθρώπινου μηνύματος της ειρήνης και της αλληλεγγύης, σε μια εποχή που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις (εχθροπραξίες σε Γάζα, Ουκρανία κ.α.).

Στην μεγάλη αντιπολεμική συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα συμμετάσχουν, με αλφαβητική σειρά, οι καλλιτέχνες: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πέτρος Γαϊτάνος, Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Ηλίας Λιούγκος, Θοδωρής Κοτονιάς, Σαββέρια Μαργιόλα, Πέννυ Μπαλτατζή, Γεωργία Νταγάκη, Σοφία Παπάζογλου, Πασχάλης Τόνιος, Διονύσης Τσακνής, Κώστας Τριαναταφυλλίδης, Μπάμπης Τσέρτος, Μανώλης Φάμελλος, Λάκης Χαλκιάς, Μπέτυ Χαρλάυτη και ο Νικήτας Τσακίροφλου στην αφήγηση. Την παρουσίαση της συναυλίας, θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος, κα Ελένη Χρονά, ενώ την αφήγηση ο κ. Νικήτας Τσακίρογλου.

Corfu Palace – Πόλος έλξης κοσμικών και επωνύμων το νησί της Κέρκυρας!

Corfu Palace - Πόλος έλξης κοσμικών και επωνύμων το νησί της Κέρκυρας!
Ιωάννα Στραγάλη, Δέσποινα Μοιραράκη, Έλενα Ντάβλα // Σοφία και Γιώργος Παπαμιχαήλ // Καλομοίρα Μιχαλά, Έντυ Τσαρουγκιάν

Οι εραστές της Κέρκυρας απολαμβάνουν την φιλοξενία του ιστορικού ξενοδοχείου Corfu Palace, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management, ως μια all time classic επιλογή. Χτίστηκε το 1954 από τον γνωστό αρχιτέκτονα κ. Σακελάριο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των Κερκυραίων, αφού αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί. Είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Κέρκυρας, με θέα στο Παλιό Φρούριο του 15ου αιώνα και στο μαγευτικό κόλπο της Γαρίτσας.

Σε στυλ Belle Epoque, οι επισκέπτες του Corfu Palace Hotel έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 106 κομψά δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων superior δωματίων και σουίτες, τα οποία προσφέρουν μαρμάρινα μπάνια, βεράντες ή μπαλκόνια, αντικατοπτρίζοντας την παραδοσιακή Κερκυραϊκή φινέτσα και τον ρομαντισμό με εξαιρετικές υπηρεσίες και εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Στα μέσα του Αυγούστου, κατά την κορύφωση των καλοκαιρινών διακοπών για τους Έλληνες ταξιδιώτες, το επιβλητικό Corfu Palace φιλοξένησε λαμπερές προσωπικότητες, όπου απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στις μοναδικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Cielo Beach Concept – Το beach bar με την αξεπέραστη θέα στο νησί των Φαιάκων

Cielo Beach Concept – Το beach bar με την αξεπέραστη θέα στο νησί των Φαιάκων

Το Cielo Beach Concept στο Μπαρμπάτι της Κέρκυρας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με θέα το απέραντο γαλάζιο. Πρόκειται για τον απόλυτο προορισμό για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Εξαιρετική εξυπηρέτηση, γαστρονομικές προτάσεις για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, δροσιστικά cocktails και minimal διακόσμηση. Εκεί που η απλότητα συναντά την πολυτέλεια! Η Φένυ Μπούζα, η Σοφία Παπαμιχαήλ, η Κατερίνα Ανεμογιάννη και η Έλενα Ντάβλα επισκέφθηκαν το Cielo Beach Concept, όπου απόλαυσαν την φιλοξενία και τις εγκαταστάσεις του beach bar.

Sistina Mykonos – Εκεί που η Ιταλία και η Μύκονος γίνονται ένα

Sistina Mykonos – Εκεί που η Ιταλία και η Μύκονος γίνονται ένα
Στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο, Sistina Mykonos, της Χριστίνας Παππά, βρέθηκαν ο Χάρης και o Γιώργος Ντάβλας

Στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο, Sistina Mykonos, της Χριστίνας Παππά, βρέθηκαν ο Χάρης και o Γιώργος Ντάβλας. Στο νησί των Ανέμων, το Sistina Mykonos, προσφέρει μια εμπειρία μοναδικής ιταλικής γαστρονομικής παράδοσης σε συνδυασμό με στοιχεία των όμορφων ελληνικών νησιών. Πρόκειται για έναν προορισμό όπου η γαστρονομία συναντά την τέχνη, δημιουργώντας ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι. Το Sistina Mykonos γιορτάζει την ουσία της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας μέσα από αγνά υλικά υψηλής ποιότητας. Δίνοντας έμφαση στην απλότητα, την αυθεντικότητα και τη βιωσιμότητα, μεταφέρει τους επισκέπτες στην καρδιά της Ιταλίας.

Στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στο Cavo Tagoo Mykonos

Στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στο Cavo Tagoo Mykonos

O Γιώργος Ντάβλας, μαζί με την φίλη του, Θεοδώρα Μιχαλολιάκου, αναζήτησαν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την συνάντησή τους στο Cavo Tagoo Mykonos, όπου δημιούργησαν αξέχαστες φιλικές αναμνήσεις. Το Meraki Restaurant Mykonos φιλοξένησε ευχάριστες στιγμές με γαστρονομικό αποτύπωμα.

Έμη Λιβανίου – Γιώργος Ντάβλας: Που τους συναντήσαμε;

zΈμη Λιβανίου - Γιώργος Ντάβλας: Που τους συναντήσαμε;

Ο γνωστός PR Manager, Γιώργος Ντάβλας, βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων για ολιγοήμερες διακοπές. O ίδιος, συναντήθηκε με φίλους και μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς του στο Instagram. Ανάμεσα τους η δημοσιογράφος και πολύ καλή του φίλη, Έμη Λιβανίου.

Δημοτική Αστυνομία Μυκόνου – Καλοκαιρινές διακοπές με βασικό μέλημα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών

Δημοτική Αστυνομία Μυκόνου – Καλοκαιρινές διακοπές με βασικό μέλημα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών

Αξιοσημείωτο είναι το έργο που επιτελεί η Δημοτική Αστυνομία της Μυκόνου. Βασικό τους μέλημα είναι η ασφάλεια των αμέτρητων ταξιδιωτών που καταφθάνουν στο νησί των Ανέμων, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο γνωστός PR Manager με αφορμή τις διακοπές του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, συνάντησε την αστυνομικό Βίκυ Ντουρανάκη, όπου συζήτησαν για την εξαιρετική και άριστη διαχείριση της καλοκαιρινής περιόδου με προτεραιότητα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, ενώ παράλληλα την ευχαρίστησε για το συνολικό έργο της Δημοτικής Αστυνομίας του νησιού.

Be Bold and write your story! – Super και cool μαρκαδόροι για να παραμείνουν τα γραπτά σας ζωντανά

Be Bold and write your story! - Super και cool μαρκαδόροι για να παραμείνουν τα γραπτά σας ζωντανά

«Scripta manent» λένε οι Ιταλοί εδώ και πολλούς αιώνες και εμείς λέμε ότι ο πιο super και cool μαρκαδόρος για να παραμείνουν τα γραπτά σας ζωντανά, είναι ο Acrylic Paint Marker – Be Bold – της Legami. Σε έξι μοναδικά χρώματα, με καθαρή, ελαφριά και αδιάβροχη γραφή, σας επιτρέπει να γίνετε ο καλλιτέχνης που πάντα ονειρευόσασταν και να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια! Δημιουργήστε σχέδια πάνω στην πέτρα, το χαρτί, το ξύλο, το γυαλί, το ύφασμα και μείνετε ήσυχοι ότι θα παραμείνουν ζωντανά και χρωματιστά για πολύ καιρό. Ο μη τοξικός, άοσμος και με μεγάλη διάρκεια μαρκαδόρος Be Bold της Legami, είναι λοιπόν ο τέλειος σύμμαχος για τις πιο τολμηρές και υπέροχες ιστορίες που έχετε στο μυαλό σας, έτοιμες να ειπωθούν!

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED