Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2024%2F08%2Flikewomangr meryl streep martin short

Η Μέριλ Στριπ και ο Μάρτιν Σορτ πιασμένοι χέρι χέρι στην πρεμιέρα του «Only Murders» – Οι φήμες για σχέση

Μήνες αφότου η Μέριλ Στριπ και ο Μάρτιν Σορτ διέψευσαν τις φήμες ότι βγαίνουν ραντεβού, οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν πιασμένοι χέρι χέρι στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν του «Only Murders in the Building» στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.

Η Στριπ και η Σορτ προκάλεσαν για πρώτη φορά φήμες, αφού έδειχναν πολύ άνετα στις Χρυσές Σφαίρες του 2024 τον Ιανουάριο.

Μετά από αυτό το γεγονός, οι θαυμαστές επισκέφτηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχηθούν με ενθουσιασμό στο πιθανό ζευγάρι.

«Είναι η Μέριλ Στριπ και ο Μάρτιν Σορτ σε ραντεβού… γιατί αν αυτό είναι αλήθεια… είναι σαν τον Τζιν Γουάιλντερ και την Τζίλντα Ράντνερ που πολλαπλασιάστηκαν από τον Μελ Μπρουκς και την Αν Μπάνκροφτ…» ανέβασε ένας θαυμαστής στο X, πρώην Twitter.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deadline (@deadline)

Ένας εκπρόσωπος του Short 74, είπε αργότερα στο TMZ  ότι ο ηθοποιός και η Στριπ, 75 ετών, είναι «απλώς φίλοι».

Ο σταρ του «Father of the Bride» επανέλαβε αυτό το συναίσθημα σε ένα επεισόδιο του podcast «Club Random with Bill Maher» τον ίδιο μήνα.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Σορτ και η Στριπ έχουν ακόμη εμφανιστεί μαζί σε πολλές περιπτώσεις. Τον Μάρτιο, φωτογραφήθηκαν στην παράσταση του Μπρόντγουεϊ «Merrily We Roll Along» στο Hudson Theatre της Νέας Υόρκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bustle (@bustle)

Ο Σορτ είναι χήρος, έχοντας παντρευτεί την Καναδή ηθοποιό Nancy Dolman – με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, την Katherine, 40, τον Oliver, 37, και τον Henry, 34 – από το 1980 μέχρι τον θάνατό της από καρκίνο το 2010.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VOGUE Germany (@voguegermany)

«Ο γάμος μας ήταν ένας θρίαμβος», είπε ο Σορτ στο περιοδικό AARP το 2019. «Οπότε είναι δύσκολο. Πέθανε το 2010, αλλά εξακολουθώ να επικοινωνώ μαζί της όλη την ώρα. Είναι το «Hey Nan», ξέρεις; Πώς θα αντιδρούσε σε αυτή ή εκείνη την απόφαση, ειδικά όσον αφορά τα τρία παιδιά μας».

Πηγές ανέφεραν στο Page Six τον Οκτώβριο ότι η Στριπ και ο Ντον Γκάμερ – οι οποίοι παντρεύτηκαν το 1978 και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, έχουν ήσυχα «χωρισμένοι για περισσότερα από έξι χρόνια».

covero photo instagram/@merylstreepvofficialv

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RELATED